Kızlar hayırlı geceler. Şimdi size bir soru soracağım Allah rızası için cevap verin biraz uzun bir soru. Şimdi ben daha önce bir post açtım eski postlardan bakabilirsiniz cuma günü oğluma kızamık aşısı vurdurmustum 5 gün oldu bugün ve o asidan sonra çocuk asla ama asla kendine gelemedi. 5 gün düşmeyen 40 derece ateşle mücadele ettik hastanelerde geçti günlerimiz. Sonra antibiyotik verildi bize crp de negatif çıkmasına rağmen Boğaz enfeksiyonu diye. Biz antibiyotik kullandık kusturdu oğlumu falan bu detaylar eski postmda var uzatmak istemiyorum. Sonra pazartesi bir başka doktora gittik o doktor da bize antibiyotik kullanmamız gerekmediğini grip falan olmadığını herhangi bir enfeksiyon olmadığını söyledi kendisi zincfort diye bir çinko şurubu ve reflor yazdı bağırsak duzenleyici çünkü antibiyotik ishal de yaptı oglumu. Şimdi sorum şu ki ben bu ilaçları kullanmaya başladıktan sonra çocuğumun vücudu döküntü yapmaya başladı. İlacı kestim ama geçmedi yayıldı bazı bölgelerine de. İlaçtan mi bilmediğim için bugün yine acile götürdüm ve doktor kızamık şüphesi olabilir dedi. Asi yapmış olabilir dedi. Benim anlamadığım üzerinden zaman geçmiş olmasına rağmen kızamık olmuş olabilir mi oğlum başına gelen var mı? Resimleri de yuklicem kızlar dokuntuler kızamıga benziyor mu? Lütfen cevap verin uzun oldu hakkınızı helal edin ama günlerdir kahrımdan oluyorum yavruma üzülüyorum.
1,490,757 soru
24,362,934 cevap
347,275 kullanıcı
Lütfen şikayet nedeninizi seçin:
Yüklemek için tıklayın