+1 oy
73 göst.
Aile & Aşk kategorisinde (201 puan) tarafından
Günaydın kızlar fikirlerinize gerçekten çok ihtiyacım var. Benim 13 buçuk aylık kızım var ve gerçekten çok bitkinim. Ne kendi kendine oyun oynuyor ne benle. yürütüyorum yürümüyor gezdiriyorum durmuyor konuşuyorum dinlemek istemiyor babasıyla dışarı çıkartıyorum memnun olmuyor geceleri uyumuyor gündüz uykusunu teke düşürdü oda 15 20 dakika çok yoruldum ne yaparsam yapıyım kızımı memnun edemiyorum gerginliğim ve sinirlilik halim artık sınırda ben kötü bir anneymişim gibi hissediyorum okuyorum üflüyorum olmuyor hep mızmız hepp. Onu nasıl memnun edebilirim bana akıl verin siz benim yerimde olsanız onunla nasıl vakit geçirirdiniz? 

2 Cevaplar

0 oy
(7,273 puan) tarafından
hicbibsekilde. suan cinnet asamasindasin. naparsan yap laf anlamaz kendi bagimsizligini tam kesfetmeye calismaz yerinde de durmaz. birkac ay sonra evi dagitir doker sacar saga sola tirmanir falan anca o zaman yakandan duser biraz olsun oyalanir birazda  isaretlerle derdini anlatmaya baslayinca ne istedigini net anlatinca yani iletisim olusmaya baslayinca daha kolay. suan monolog sen soyluisun o dinlio anlio ama anlatamio kendi istedigini fazla. dialog sekline donusunce hayat daha cekilir olacak
(201 puan) tarafından
Umarım dediğin gibi olur inan anneliğimi sorguluyorum her defasında çok yorgunum
(7,273 puan) tarafından
yok sende problem yok emin ol her cck o sekilde . ilk 2 sern farz olan durumlar var asama asama . 2 seneden sonra baya baya tamam diyorsun oh bee diceksin
-Reklam-
0 oy
(1,230 puan) tarafından
Birisi benim kızımı anlatıyor :) 14 aylık ve tam olarak aynıyız bazen şüphe ediyorum hiperaktivite mi var diye .daha yeni yeni kendi adım atıp yürümeye başladı .ama emekleme şampiyonu olacak kadar hızlı emekliyor .masanın altına giriyor durmadan kakasını orada yapıyor .perdeleri çekiyor eliyle indirecek diye korkuyorum.gunduz uykusunu tek e düşürdü kendi karariryla hanımefendi. Akşam 9 gibi yatıyor gece de 3 kere uyanır uyaninca bazen 2 saat uyumaz sabah 7 de ayakta çok yorgunum yani almadigimiz oyuncak kalmadı 2 dakika bakıyor yok .tava tencere kepçe leğen bunlarla oynuyor . tuvalet kağıdı çözüyor habire ıslak mendili çıkarıyor tek tek .hiçbir oyuncak kar etmedi :)
tarafından
Kız sen benim kızı mı anlattın hahah :D birsürü oyuncak var oynamaz ıslak mendil çıkarır :D mutfak bezini alır emcükler :D kitaplarımı boşaltır :D sehpaları ters çevirir mutfaktan çıkmazzzzz
(1,230 puan) tarafından
:) hepsi aynı model demek bunların çok fenalar ya buyuseler de rahatlasak ev işi yapmak falan hak getire sürekli takipteyim başına bir şey gelmesin diye

İlgili sorular

+1 oy
3 cevap 193 göst.
0 oy
0 cevap 76 göst.
0 oy
0 cevap 71 göst.
+1 oy
10 cevap 414 göst.
4 Mayıs 2023 Diğer kategorisinde Rabia2 (421 puan) tarafından soruldu

Kategoriler

1,446,571 soru