0 oy
393 göst.
Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde (13,306 puan) tarafından

Derdim hep kizimda benim kadar seviyo simdi :D

image

Ay cok seviyorim ya <3

13 Cevaplar

0 oy
tarafından
Etli de oldu mu tamamdır çok güzel severim bende
(14,132 puan) tarafından
Ayrıca ben Karadenizliyim zeytinyağli kıymalı yeşil fasulye yi çok yaparız bunun doguyla batıyla ne alakası var batılılar da eti doğu kadar tüketir
tarafından
Vallahi kocam Karadenizli nurun dediği gibi onun sayesinde ben et yemeyi sevdim asla et yemezdim ben kürdüm ve eti ağzımA sürmezdim benim adam gecenin bir yarısı bile kalkıp et kızartıp yer ☺☺ yani alakası yok kürt Türk doğu batı ne alaka katliam demiş bir de ☺☺
(14,132 puan) tarafından
Benim eşim doğulu ama benim ailem kadar et tuketmiyorlar etsiz yemek yapmaz hiç annem
(13,306 puan) tarafından
Kiz bende karadenizliyim. Ilk evlendik kiymali taze fasulye yaptim ben. Kaynanamda esimde bi daha yapma kiyma hiv yakismamis dediler :D
(3,834 puan) tarafından
Yok kız gayet keyfim yerinde :)) Yemek kırmızı noktam, aşçılık eğitimim de var o yüzden tahammül edemiyorum uyumsuz yemeklere :) Mevzu bu :) Et de fasulye de karakterini kaybediyor birlikte pişince.
-Reklam-
0 oy
tarafından
Çok güzel olmuş ellerine sağlık ismin gibi meleksin :)
0 oy
(1,287 puan) tarafından
Taze fasulyenin her  türlüsünden nefret ederim çok mecbur kalırsam yerim eskiden ağzımı bile surmezdi. Size afiyet olsun 
0 oy
(8,254 puan) tarafından
Bir patlıcan iki taze fasulye her şeyi mi güzel olur arkadaş  :)
0 oy
tarafından

Bende Bende :P

0 oy
tarafından
Of ya mis mis..taze hemde 
0 oy
(2,286 puan) tarafından
Afiyet olsun 

Ben de çok  seviyorum 

Yanlız biz hiç böyle tüketmeyinz

Bizim yörede böyle yok

Muhakkak Kırarız ve çorba şeklinde sulu şeklide yaparız yani. Domates biber soğan fa ekleriz

etli tavuklu yaparız⁵ genelde sade de olur
(13,306 puan) tarafından
Kiz bende butun yapmadimki kirdim bide bicakla ortadan ikiye kestim :D patateslide çok guzel olur ayrica dene bence sulu yemek
(2,286 puan) tarafından
Sen büyük büyük yapmışsın biz daha küçük yaparız.
Bir fasulye 4-5 parça yaparız
Her zaman sulu olur. Birkaç domates soğan biber kavrulur. Ondan sonra taze fasulye ekleyip yaparız
Genelde et yada tavuklu yaparız
(13,306 puan) tarafından
Tamam dedigini bizde yapiyoruz sulu yemek. Tavuk et koymadan ama. Benim.bu yaptigim z.yagli. Direk fasulyeyi koyuyosun ustune bol sogan bol domates yagini dokuyosun azda su. Tuz az şeker atiyosun. Azda sqlcali su gezdir istersen. Kendi kendine öyle pisiyo sonra karistiriyosun
(13,306 puan) tarafından
Hem pratik hem kezzetli dene bence :)
(2,286 puan) tarafından
SENİNKİ ANLADIM canım
Afiyet olsun güzel görünüyor
Bem de zaten böyle merak ediyorum
İnş yaparım bir gün
0 oy
(6,396 puan) tarafından
Ben de çok severim ama eşim sevmediği için bu yaz hiç pişirmedim
0 oy
(4,343 puan) tarafından
Bende aksine hiç sevmiyorum evdekiler yesin diye ayda bir kez anca yaparım 
0 oy
(10,600 puan) tarafından
Ben ağzıma sürmem sevemiyom yiyemiyom midem almıyor. 6 yıldır bir kez pişmedi bizim evde
0 oy
(2,702 puan) tarafından
Kayınvalidem çok sever. Bende şaka yollu dalga geçiyordum (pekte sevmem) ,altı üstü taze fasulye diye. Hamileyken aşerdim :)))))
0 oy
(2,992 puan) tarafından
Hiç sevmezdim. Bi tane sezercik filmi vardı sezercik yurtta kalıyor cezalı adile Naşit gizli gizli yemek götürüyor sonra öğretmen yakalayıp bir güzel yiyor öyle iştahlı yiyordu ki canım çekmişti o gün bu gündür çok severim yanında da pilav mis gibi
(20,887 puan) tarafından
O öğretmenin yemek yiyişi benim de gözümün önünde asssddf
0 oy
(2,404 puan) tarafından

Bayılırım Afiyt olsun cnm :)

İlgili sorular

0 oy
4 cevap 130 göst.
0 oy
26 cevap 373 göst.
14 Haziran 2022 Yemek-Tarifler kategorisinde Melike111020 (456 puan) tarafından soruldu
0 oy
18 cevap 272 göst.
16 Ağustos 2021 Yemek-Tarifler kategorisinde Biriiste (488 puan) tarafından soruldu
0 oy
6 cevap 191 göst.
16 Ağustos 2021 Yemek-Tarifler kategorisinde Milena16Miran (7,149 puan) tarafından soruldu

Kategoriler

1,441,380 soru

23,692,598 cevap

311,083 kullanıcı

...