0 oy
119 göst.
Diğer kategorisinde tarafından
Kızlar kayınpederim ve görümcem yarın bize gelecek bitlisten geliyorlar. Bir hafta kalacaklar. Ben lahana sardım yarın pişireceğim yanına başka ne yapsam ya

4 Cevaplar

+1 oy
(1,245 puan) tarafından
Çorba bide tavuk patates fırınla salata 
tarafından
Sağol canım bencede böyle doyurucu olur hem
(1,245 puan) tarafından
Aynen sıcak bir mercimek çorbası iyi olur afiyet olsun şimdiden rabbim bereketini versin inşallah
tarafından
Sağol çiçeğim iyi geceler
(1,245 puan) tarafından
İyi geceler. Canım ♥
-Reklam-
0 oy
tarafından
Yoğurt ve mercimek çorbası bir de salata aile içinde yeter de artar eğer lahana kıymalı değilse belki biraz köfte de olabilir.  
tarafından
Sağol canım. Mercimek çorbası düşünüyorum fırında patates de yaparım
tarafından
Fırında patates olursa köfteye gerek kalmaz ya da yaparim dersen köfteli patates veya tavuklu patates olabilir ama zaten 1 hafta kalacaklarmis ya hergune bir alternatifin olsun herşeyi bir günde yapıp diğer günler kara kara düşünme :)
tarafından
Köfte yapmicam canım patates tek atarım zaten kayinpederim diyor ben günde 4 kere yemek yiyiyorum diyor :))) birde akşamı var bunun tavuğu aksam yaparım
0 oy
(2,262 puan) tarafından
Canimi çektirdin kız :))

İçli köfte de olabilir 
tarafından
Ya yakın olsaydık verirdim valla. İçli köfte uğraştırıcı ya hem bebek var hemde kıyma yok
(2,262 puan) tarafından
Bizde yaparız kışın ama nedense lahanayı kırmadan hepsini aynı boy asla saramiyirum
tarafından
Benimde aynı olmadı çünkü lahana yarısı çürük yarısı tursuluk gibiydi eşim almış
0 oy
(585 puan) tarafından
Mercimek çorbası yada Yayla çorbası olur 

Fırında yemek, salata,kek yada borekde olur 
tarafından
Sağol canım. Mercimek çorbası olabilir aklımda

İlgili sorular

0 oy
7 cevap 218 göst.
23 Şubat 2024 Yemek-Tarifler kategorisinde Eymen Alim25 (1,128 puan) tarafından soruldu
0 oy
13 cevap 309 göst.
25 Haziran 2021 Yemek-Tarifler kategorisinde Hdjdndjd!! (208 puan) tarafından soruldu
0 oy
3 cevap 142 göst.

412,676 soru

12,424,608 cevap

45,410 kullanıcı

Kategoriler

...