0 oy
328 göst.
Diğer kategorisinde (1,757 puan) tarafından
Yeni hamileyim kardeşimin düğünü var annem ve kayınvalidem bı rahat rahat oynatmadilar otur düşer otur düşer anlamadım olur mu öyle bir şey içime de korku düşürduler 

14 Cevaplar

+1 oy
(765 puan) tarafından
Bebek sağlıklıysa sırtında çuval taşısan yine düşmez. 
-Reklam-
0 oy
tarafından
Kaç haftalık?
(1,757 puan) tarafından
4+4 yeni daha
tarafından
Kız düşer mi diye soru mu sorulur düşer tabi
0 oy
(151 puan) tarafından
Ani hareket etmediğiniz sürece sağlıklı gebelikse allahn iznyle düşmez emin olun bn oğlumda çok oynadım gezdim sonuç yanımda 2.5 yasnda şimdi kızıma hamileyim aşırı hareketli hiperaktif bı oğlum var haliyle sürekli peşinden koşuyorum bu ayın sonu dogum yapicam bnde inşallah sağlıkla alırsınız bebeğinizi ani hareketlerden kaçının yeterki fazla ayakta kalmayın bide Allah'ın izniyle biseycik olmaz 
(1,757 puan) tarafından
Dediğiniz gibi bebek iyiyse düşmez
(151 puan) tarafından
Aynen öyle sağlıksız gebelik düşer en küçük şeyde doktorum öyle demişti gönlünüzü rahat tutun
0 oy
(8,404 puan) tarafından
Ne alaka yaa, hurafe söylentiler onlar inanmıyorum ben
(1,757 puan) tarafından
Bencede o bebek ne kadar korunuyor o rahimde
0 oy
(10,489 puan) tarafından
Kız Allah aşkina bu bebeler Pamuk ipliği ile mi bağlı hemen düşsün. Lafa gelince biz tarlada bağda bahçe de çalıştık çatır çatır doğurduk derler. Dikkatli sakin hareket edersen bişey olmaz. Kalkıp apaçi dansı kolbastı oynayacak halin yok ağır sakin oyun havası oynanır nolcak sanki 
(1,757 puan) tarafından
Aynen öyle valla
0 oy
tarafından
Ben 3 aylktm halay cektım bıseycık olmadı çok sukur
(1,757 puan) tarafından
Nasibi varsa kalır Rabbimin izniyle
0 oy
(1,677 puan) tarafından
Dusuk riski yoksa bir şey olmaz ama tabi riskin ne zaman olunacağını da bilemeyiz. Oynarken kendini kaybetmiyorsan deli gibi bir oraya bir oraya savrulmuyorsan düşmez ayakta kalmak yorgunluk vs olumsuz etkileyebilir 
(1,757 puan) tarafından
Risk olup olmadığını bilmiyorum ama yeni dahah
0 oy
(299 puan) tarafından
Boyle konularda buyukleri dinlemekde fayda var dusmez belki ama dusecegi varsa duser dugunde oynadi dustu olur adiniz hemende tekrar bebek olmazsa bu surwkli onunuze getirilir emin olun kendi anneniz bile der bunu yoksa omri varsa tas tasisaniz birsey olma olacagi varsada oturdugunuz yerde olur ama benve riske girmeye gerek yok gene birsey olsa en cok uzulen siz olursunuz
(1,757 puan) tarafından
Tabiki üzülen ben olurum Allah korusun ama zaten dikkat ettim bebek sağlıklıysa benimle kalır yoksa oturduğum yerden de düşer bunu kimseye anlatamıyorum arkadaşım yattı durdu yine düştü benim istemediğim şey oynadı düştü demeleri Allah korusun laflarindan kurtulamam zaten
(299 puan) tarafından
Bende bu sekilde yorum yaaptlm zaten hayat boyu uzuntunuz az gibi Birde en yakinlarinizdan laf duyarsiniz
0 oy
(358 puan) tarafından
Anam bana hamileyken dut ağacına tirmanmiş canı cekti diye var gerisini sen düşün :D
(1,757 puan) tarafından
Hadi ya:) bizde kayınvalideme yufka ekmeği yaptık geçen hafta kucağımda ağırlık taşıdım bir sürü onu demiyorlar da birşey olursa oynadı düştü diyecekler bilmezmiyim
0 oy
(356 puan) tarafından
Tepinmeden oynarsan birşeyci olmaz inşallah birde kendini fazla yorma
0 oy
(1,366 puan) tarafından
Sağlam meyveyi dalından ancak kendin kopartabilirsin , çürük meyve hiç bı mudaheleye gerek kalmadan kendiliğinden düşecektir zaten. Rahat ol :)
0 oy
tarafından

Düşer ya da düşmez diye bişey yok. Ben 7haftanin içinde öğrendim. Çünkü adet geciktirici kullandım. Ee bilmiyordum hamile olduğumu. Tatile havuza dalmalar, paket paket sigara, buuuzzz gibi çayın içinde yattım. Koştum zipladim. Hayatımda bu kadar aktif olduğumu hatırlamam. Ama cok şükür bebeğim tutundu bana sıkı sıkı. Ama bilseydim yapar mıydım asla :) sen yine de temkinli ol şekerim. Sonra niye yaptım keşke yapmasaydim deme. Bazı şeylerin geri dönüşü yok .ha bazen çok dikkat edilir yine olmaz. Takdiri ilahi. Sen biraz halay sonlarında takıl yine de ağrılara gir semmamme filan iyi gider :D

(1,757 puan) tarafından
Yok yavrum halay çekmeyiz biz egeliyiz oyunlarımız az hareketli ama yinede dikkat ettim çok ziplamadim :D rabbim korusun artık kardeşinin düğününde düştü demesinler de
0 oy
tarafından
Yok yaa banada tatile gitme düşer dediler dedim hemen ucundamı düşmez öyle merak etme rahatına bak tehliken yoksa
(1,757 puan) tarafından
İnsanlar kafamda soru işareti oluşturuyor böyle
tarafından
Bişey olmaz herkesi duyma
0 oy
(758 puan) tarafından
Önce tebdir sonrası tevekkül. 

İlgili sorular

+1 oy
4 cevap 95 göst.
0 oy
3 cevap 67 göst.