0 oy
134 göst.
Diğer kategorisinde (4,321 puan) tarafından

Başlık: Bu saatte ayakta olan var mı yoksa tek ruh hastası ben miyim ☺️ yapay zeka Allah bilir ne yazacak şimdi ben kendi başlığımı buraya yazayım☺️

Kronik uykusuzluk var bende sanırım geceyi ayakta geçiririm hep eşim çoktan uyudu minik adamda öyle ütü yaptım çamaşır katladım çay içtim daha uyku yok gözümde en az dördü görmem lazım illa keşke bende akşam başımı yastığa koyup sabah açsam gözümü :(

Var mı ayakta olan ben gibi varsa siz niye uyumadınız ☺️

5 Cevaplar

0 oy
(453 puan) tarafından
Maşallah kolay gelsin 20 günlük bi gazlı bebekle uğraşıyorum üstelik saçının önü döküldü kafama takıldı üzüldüm uyku tutmuyor 
(4,321 puan) tarafından
Kız neye maşallah gece uyku içindir uyumam lazım normal olan bu değil ki ☺️
Allah yardımcın olsun senin de yeni doğan zamanı çok meşakatli arada Bi kız çocuk aşkım depreşir hemen yeni doğan dönemlerini hatırlatırım kendime ve o düşünceden uzaklaşırım hızlıca ☺️
Saçının dökülmesi normal canım benim oğlumun da yastığı  kundağı hep saç olurdu öyleki Bi dönem elini ağzına sokmaya başladığında o kıllar hep kakasından çıkıyordu çok tuhaf gelmişti bana da korkmuştum doktor normal demişti
(453 puan) tarafından
Uyku tutmuyor sa iş yapmak ne güzel boş durmuyorsun ya ona maşallah dedim cnm gece gece de olsa üşenme din helal olsun uyku bandı denedin mj hiç papatya çayı ile . Ya çok korktum sadece öp tarafı şimdilik hepsi dökülür mü birden olması çok endişelendirdi doktora dün gittik 20 inci gün du normal dedi sabah başka doktora gideyim diyordum
(4,321 puan) tarafından
Yani işte benimki uyku tutmaması değil canım gece ayakta olmak normalim olmuş kendimi bildim bileli böyle o yüzden bu tarz işleri de hep geceye saklarım ocak silme mutfak dolabı silme ütü çamaşır katlama toz alma silme gecelerim böyle geçer
Korkutma kendini yine de içim rahat etsin dersen başka Bi doktora daha götür canım
(453 puan) tarafından
Serin serin gece yapması daha iyi götüreyim bari sabah sagol cnm
-Reklam-
0 oy
(18,419 puan) tarafından
Ben varım.  

Bu akşam 10 gibi yatağa gittim ilk kez. 10 buçuk gibi uyudum. Arada kız uyandı ona kalktım. Sonra cok öksürmeye başladı. Ona baktım. Öldürdüğü için emmek istemiyor. Burnu da tıkalı.  Göğüslerim şiş. Süt birikti. Vücudum ateşim var gibi ağrıyor. Ve galiba tansiyonum da yükseldi. Başımda ve omuzlarimda bı ağrı var. Midem de agriyo. ☹️
(18,419 puan) tarafından
Ay sende de mi var. Çok geçmiş olsun ya. Cok feci bişey. Benim hamilelikte yoktu. Doğumun ertesi sabahi hastanede çıktı. 20 11 oluvermiş. Şimdi de ara ara yokluyo gibi
(4,321 puan) tarafından
Çok yükselmiş Rabbim korusun canım benim liseden bi arkadaşım doğumun ertesi günü vefat etti bebeğini göremeden öyle :(
(18,419 puan) tarafından
Ay Allah'ım korusun cok korkunç.☹️ Allah rahmet eylesin ☹️
(4,321 puan) tarafından
Amin amin canım epey etkilendim o dönem aklıma geldikçe hala içim yanar doğar doğmaz annesiz kaldı bebeği de :(
(18,419 puan) tarafından
Valla ben de cok üzüldüm ne zor ya rabbim
0 oy
(1,751 puan) tarafından

Benimde 4,5-5 i görmem gerek çocuk 12 de yattı eşimde yattı ben farları açmış bir sağa bir sola dönüp duruyorum çocuğu sallarken uykum gelir yerine koyunca da o uyku nereye gider anlamam ama bende gece yatamayanlardanım :silly:

(4,321 puan) tarafından
Benimki de on ikiyi geçiyordu yattı canım eşim desen sabah nöbet var diye uykusuzdu çay bile içmeden dokuzdan sonra koltukta sızdı kaldı haliyle iyice canım sıkıldı gelenler geldi bana bu gece ☺️ normalde en azından belli Bi saate kadar o da uyanık oluyor beraber bir şeyler izleyip çay içiyoruz falan sonra kalan saatleri yine kendim devam ediyorum bugün hepten yalnız kaldım ya ☺️
(1,751 puan) tarafından
Kıyamam yaa kader arkadaşım ☺️ benimkide sabah gidecek diye yattı yoksa dediğin gibi bizde otururduk belli bir saate kadar ne yapalım sağlık olsun inşallah bizde çocuğu yattığı gibi uykuya geçenlerden oluruz ♥️☺️
(4,321 puan) tarafından
Ay amin amin inşallah canım ☺️❤️
0 oy
(516 puan) tarafından
Ben canim bu gün gunboyu ayaktaydim saat 11 gibi yatmistim 1 buçukta uyandım sekerim düşmüş elim ayağım titriyor biraz tatlı yedim 33 + 5 hamileyim mide yanması 3 kere bacak krampı üstüne üstünü açıp duran 3 yaş bebe uyku Allah'a ısmarladık dedi kaçtı 
(516 puan) tarafından
Şurup filanda yok evde. Boğazım yanıyor ha bire
(4,321 puan) tarafından
Şurup olmadığı zamanlar da soğuk süt ve elma yiyorum bunlar da iyi geliyor evde varsa dene canım
(516 puan) tarafından
Var canımda kesmedi uyuyamadikca da 10 dk da tuvalet ihtiyacı oluyor temelli delirdim
(4,321 puan) tarafından
Allah yardımcın olsun kalan zamanın kolaylıkla geçsin de sağlıkla al kucağına insallah ❤️
(516 puan) tarafından
Saol canim çıkıp sokakta gezincek hale geldim de hırsız filan sanatlar diye çıkmıyorum
0 oy
(3,195 puan) tarafından
Kızım uyuyor eşim gececi ne derdim varsa uyuyamıyorum anlamadım gitti deli gibide uykum var her gece böyleyim sabah başım çatlıyor uykusuzluktan bana uyku ilacı lazım şöyle güzel bir uyuyayım kendime geleyim 
(4,321 puan) tarafından
Aynen sen bensin canım benim de başım çatlar uykusuzluktan her gün :(
(3,195 puan) tarafından
Valla malaesef öyle

İlgili sorular

0 oy
1 cevap 120 göst.
8 Kasım 2021 Diğer kategorisinde Nesegül (2,679 puan) tarafından soruldu
0 oy
26 cevap 302 göst.
4 Kasım 2024 Diğer kategorisinde Melek12 (119 puan) tarafından soruldu
0 oy