0 oy
1,057 göst.
Diğer kategorisinde (167 puan) tarafından
Öncelikle afedersiniz. Düzenli bir ilişki hayatımız var ve uzunda sürüyor, zevk alıyorum ama ben orgazm olamıyorum. Bir çözümü var mı bunun hastane dışında çünkü eşim farketsin istemiyorum

16 Cevaplar

+3 oy
(5,655 puan) tarafından

her iliskide illa orgazm olunmaz  olunsa iyi tabiki:) ama esin zaten anlar. yani o aradaki farki sen bir kere yasasan zaten anlarsin emin ol. siyah ile beyaz kadar bariz bir fark yani orgazmla sonuclanan iliski ile orgazmsiz olan iliski. yani esinin anlamamai imkansiz. kafani o anki ambiansa ve esine verceksin tamamman   odaklanma meselesi belki. yada kendince birseyler dusun seni heycnlandiracak birseyler

(167 puan) tarafından
Sıvıyı farkedip oldum sanıyor belki de bilmiyorum hiç sormadı çünkü
(5,655 puan) tarafından
siviyla alakasi yok sivi herkeste olur o anki kasilma farkli birsey . nefes alis veris ritminden bile anlasilir
-Reklam-
+1 oy
(43 puan) tarafından

Yeterince uyarılmıyor olabilir misiniz? Mesela ben sadece eşimin üzerindeyken belirli bir pozisyonda orgazm olabiliyorum o da klitorisim denk gelmeli ve uzun süre ileri geri hareket etmeliyim anca o şekilde oluyor. Diğer pozisyonlar da klitorisimi uyaran bir şey olmadığı için orgazm olmuyorum. 

Hiç mastürbasyonu denediniz mi? Onda da mı olmuyorsunuz? 
(167 puan) tarafından
Mastürbasyonla oluyor. Ama ilişki esnasında olmuyor
(1,665 puan) tarafından
Bilgecim. O zaman sen o pozisyon dışında orgazm olmuyorsan ilişki esnasında kendi çabanla  klitorisini ileri geri yaparak oluyorsan bu çok haz duyulan g noktası nerde o zaman. Çünkü kadınların o çığlık çığlığa boşalmalari o nokta sayesinde oluyormuş. Bu arada bende o pozisyonda çok denedim cnm. Bosalmaya en yakın dediğin gibi o pozisyon oluyor.  Ama bende yine olmadı o ayri
(1,665 puan) tarafından
Hümakus Esin bosaliyor. Sonrasında seni eliyle boşaltıyor demi. Bizde 7 yıldır durum bu. Saçma sapan yani
(167 puan) tarafından
Hayır Hatice, eşim farkında değil orgazm olamadığımın
(43 puan) tarafından
Valla ben de anlamıyorum o orgazm türü nasıl olunuyor bazıları G noktasına efsane öyle bir şey yok diyor bazıları var diyor ama benim hiç başıma gelmedi 7 yıldır evliyim. Olan insanları tebrik ederim
+1 oy
(350 puan) tarafından
Birliktelik önce tam anlamıyla uyarılırsanız orgazm olmanız kolaylaşır. Ve sizin için en uygun pozisyonu da keşfedin. Birliktelik esnasında eşinizin değil kendi zevkinizi düşünün (öncelik olarak), o an hayal gücünüzü de kullanabilirsiniz hazzınızı artırmak için. Tüm bunlara rağmen olmuyorsa doktora mutlaka gidin. Hiç olmamanız normal değil. Eşinizden de saklamayın, beraber konuşarak çözülebilir aslında. Belki de onu yönlendirseniz rahatlıkla aşılacak bir sorun. 
(167 puan) tarafından
Bilmiyorum hiç bu konuda konuşma olmuyor aramızda. O konuşsa bende konuşurdum bekliyorum ama yok
(350 puan) tarafından
Güzel sakin bir ortamda rahatça siz konuşmayı başlatabilirsiniz. Eminim ki sorununuz büyük oranda çözülür, eğer size yardımcı olursa.
+1 oy
(3,371 puan) tarafından
tarafından düzenlendi

Birlikteliği sen yönet. Kadınlar üstden olunca rahat orgazm oluyor. BAktın eşin çabuk bitircek hemen geri çekil

Evde yalnız olmanız iyi. Kimseye odaklanmazsınız. 
Ne kadar sık ilişki olursa kadın o kadar çok arzuluyor.o kadar erken orgasm oluyor. 
Erkek ne kadar ara geçse o kadar çok arzulayıb, o kadar çabuk orgasm olur.
Haftada 2demişsin. Tabi eşin hemen orgasm olacak ve iş bitecek. Hafta da 5-6 olmalı. Hafta akşam sabah. Kadinlar öyle olunca çok uyariliyor.
Ha eğer eşin üstedyse ellerini tutsun. Kadın haraket siz kalinca da çabuk uyarılıyor. 
(167 puan) tarafından
Evde yalnızız. Bu dediklerinizi denicem. Teşekkür ederim
+1 oy
(1,531 puan) tarafından
DURU NERDESİNNNNN
(6,008 puan) tarafından
Selmoş uyumuştur ☺☺☺
(18,540 puan) tarafından
Burdayım '))
Daha tecrübeli cevaplar gelmiş kız ')
0 oy
(1,665 puan) tarafından
Hiç olmadın mı? 7 yıldır evliyim hiç olmadım. O ilişki anında kadının boşalmasi nasıl bir his bilmiyorum. 1 aylık evliyken gittim doktora. Zamanla senin haz aldığın yerleri kesfedeceksin dedi. Ama olmadı. Bende artık uğraşmıyorum. 
(2,157 puan) tarafından
@hatice evet ben de öyle okudum o başka olaymıs artık oluyor muyuz olmuyor muyuz bilmiyoruz hayırlısı :D
(5,655 puan) tarafından
tabi canim aynen farkli his oluyor.  kendi kendine esinle . hatta esinle birlesme sonrasi bile yani hangi noktaya temas oluosa artik g noktasi nerasiyse afedersin posisyon farkindan bile o bile farkli his  yaratio orgazmda . orgazm olunca yani ucu bucagi yok aslinda en maksimum ne hissedilir bende bilmiyorum  vunku her sefere farkli oluo  hissettirdigi . ama genel
manada dedigim belirtiler oluyor
(1,665 puan) tarafından
Casperiye sen şanslı kadınlardansin :)
(764 puan) tarafından
Hatice çocuklariniz var herhalde diye dusunuyorum.Demek orgazm olmadan da hamile kalinabiliyor herhalde
(1,665 puan) tarafından
Kız tabi hamile kalınıyor. Zevk almadan :))))))
0 oy
(609 puan) tarafından
Canım stres en etkili bişeydir düşünmüceksin bişey bence :) 
(167 puan) tarafından
İnan kafam da çok rahat. Uzun da sürüyo ama niye böyle oluyor bilmiyorum
0 oy
(7,424 puan) tarafından
Sık olduğu için olabilir kaç günde bir oluyor mesela 
(167 puan) tarafından
Haftada 2 kez falan
0 oy
(266 puan) tarafından
Kadıncaterapi zehra baydar var hem fizyoterapist hem cinsel terapist atölyeleri oluyor veya online görüşmeler yapıyor katılabilirsiniz. Birçok kadın çok memnun kalmış tavsiye derim. Ayrıca da her kadın orgazm olmaz diye bir şey yok kadın veya erkek orgazm olmamak normal bir durum değil ama ülkemizdeki çoğu kadın ağrılı acılı cinsel birlikteliği de orgazm olmamayı da normal sanıyor çünkü insanlarla bu konuyu konuşmak yasak
(167 puan) tarafından
Eşimde benimle hiç konuşmuyor bu konu hankında bende çekiyorum konuyu ben açmaya ilişkiye giriyoruz ne zaman isterse başlayıp ne zaman isterse bitiriyo
(14,191 puan) tarafından
Mesela o anda eşine söyle ben tatmin olmadım diye kendini yetersiz hissetsin
(266 puan) tarafından
Bence çekinmeyin eşlerle açıkça konuşmak lazım sonuçta sizin istekleriniz de onunki kadar doğal ve yeme içme kadar gerekli. Dediğim hesapla mutlaka iletişime geçin binlerce kadına dokunan biri sağolsun
0 oy
(3,844 puan) tarafından
Esin seni tatmin edecek sekilde davranmali. Kendine odaklanirsa zaten olmaz. Burda bence senden cok esine is dusuyo. Uzun surmesi haz noktasini uyardigin anlamina gelmez. Bence esine durumu anlatabilirsin. Evet sivi gelir o iliskiye hazirlanmadir zaten ama orgazm olmaz baska bi durum.
(167 puan) tarafından
Evet işte aslında çok çabuk başliyor
0 oy
(765 puan) tarafından
Ben her ilişkide orgazm oluyorum bu biraz eşe bağlı on sevişme önemli daha sonrasindada önce eşini orgazm etmek için uğraş göstermesi gerekir çünkü kadınlar g noktasına ulaşması erkeklere göre daha çok zaman alıyor bizde en az 15dk sürüyor orgazm olabilmem için 
(167 puan) tarafından
Bizimde 15 dk sürüyodur ama malesef olamıyorum
0 oy
(2,237 puan) tarafından
Masturbasyonla orgazm oluyor musun
(167 puan) tarafından
Evett
0 oy
(1,444 puan) tarafından
Pamuk yağı kullanın 
(167 puan) tarafından
Nasıl yani? Nasıl kullanabilirim
(1,444 puan) tarafından
İkinizinde genital bölgesine sürün
0 oy
(91 puan) tarafından
Sen oralcısın birleşme den ziyade ön sevişme yalama ile orgazım olabilirsin üst alt fark etmiyo sabaha kadar da sürse sen yinede zevke gelmezsin ama eşin biraz okşasa özel bölgeni yalasa titreye titreye boşalırsın 
(167 puan) tarafından
Hiç öyle şeyler yapmıyoruz yaa bilmiyorum bana biraz şey geliyor hani sanki haram bişey gibi
(91 puan) tarafından
Bilmiyorum ama ben 13 yıllık evliyim hiç boşalmadım  eşim sen ruh gibi kadınsın derdi hep zevk almıyordum ilişki den ama eşim zorla oral yapmak istedi artık bende pes ettim yani ilk defa eşime ben böyle bir şey hissettim zevke gelmek böyle bir şey mi diye sormuştum eşimin yüz ifadesi şok olmuş bir sekilde neden sen hiç zevk almıyor musun dedi bende evlendiğimiz den beri ilk defa boşaldım dedi artık o günden beri fark ettim ki ben oralcıyım eşim bazen yapmaya çalışıyor istemiyorum aslında istiyorum ama utanıyorum diye karşı koyuyom
0 oy
(974 puan) tarafından
Fındık ye bacım bi karadenizli olarak en başta gelen tavsiyemdir 

Kalorili ye biraz nigdede bandırma olur ondan ye gibi gibi gerisi zaten gelir onun dışında kendini kocana bırak 
0 oy
(220 puan) tarafından
Vücudunu tanıyor olman lazim nelerden hoslandigini eşine şöylemelisin 

İlgili sorular

0 oy
4 cevap 202 göst.
0 oy
18 cevap 1,328 göst.
22 Temmuz 2024 Diğer kategorisinde Zzzzzz (1,680 puan) tarafından soruldu
0 oy
8 cevap 793 göst.
21 Temmuz 2024 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde sweetlady (764 puan) tarafından soruldu
0 oy
23 cevap 1,224 göst.
24 Ekim 2023 Diğer kategorisinde Mina (2,686 puan) tarafından soruldu

403,380 soru

12,082,859 cevap

36,360 kullanıcı

...