+2 oy
622 göst.
Aile kategorisinde (3,890 puan) tarafından

Ahahah bu gözler böyle post da mi gorecekti:)

Kızlar hadi kayinvalidenizin iyi huyunu yazin

İllaki vardir iyi huyu..:))sjsjsj

Ben kendi kaynananmin soyliyimm.mesela ben bir şey görüyorum begeniyorum..onu benden habersiz bana almak için çabalar..benim mutlu olmami ister hep.

Hadi sizler de soyleyin 

33 Cevaplar

+4 oy
(590 puan) tarafından

Kendisi ısırır ama başkasına öpturmez misali:Dkendisi her lafi der başkasına dedirtmez değişik insan

tarafından
Oda kızı gibi gördüğünden bence ya olsun o kadar en azından koruyor :))
-Reklam-
+3 oy
(16,910 puan) tarafından
Sorunlarımız olur evet ama bizim mutlu olmamızı ister hep dua eder bize oda yeterli zaten duasi üzerimizde olsun kafi
+2 oy
(3,860 puan) tarafından
Asla hiçbir şeyimiz karışmaz. 
(3,890 puan) tarafından
Güzel
+2 oy
(1,569 puan) tarafından

Çok yemek yemesi dışında iyidir hoştur :D Çok yemek yemesi de kendine zarar, türlü türlü hastalığı var üzülüyorum. Tutamıyor hiç nefsini.

(3,890 puan) tarafından
O zaman iyi kaynanan var doyelimmi:)
(1,569 puan) tarafından
Var var çok şükür, severim tontişimi :)
+2 oy
(13,243 puan) tarafından
Kaynanam vefat etti. Her pazar gelirdik yanına bana iş yaptırmadı bi akşam yemeklerini ben hazırlandım (onlar inek bakarlardi) şuan evinin dibindeyim ama kendi yok sağ olsaydı eminim ki çocuğuma bakim konusunda çok faydası olurdu gözüm arkada kalmadan yanında bırakıp işime bakabilirdim
(3,890 puan) tarafından
Allah rahmet eylesin canım
+2 oy
(1,253 puan) tarafından
En iyi huyu oğlunu gaza getirir  banA karşı iyice doldurur.bakiyorumda  çokda zorluyorum yok yok yani tek amacı boşanma mız için var olduğunu biliyorum
(3,890 puan) tarafından
Ne kötü insan
(1,253 puan) tarafından
İnsanmi,:D kötü kalpli golyom gibi o
+2 oy
(574 puan) tarafından
Benim kayınvalidem kendi halinde fikrini söyler ama kararı bize bırakır severim kendisini:) 
(3,890 puan) tarafından
Bende bende
+1 oy
(6,495 puan) tarafından
Asla evinin içinde olan sorunu dışarı yansıtmaz eltimle çok olaylar oldu bacısı dahi duymuş değildir benle olsa yine söylemez
+1 oy
(1,316 puan) tarafından
Ayy benimki de ya. Allah razı olsun. Ben görmesem, gezerken kendisi görse bile bunu sever diye alır 
(3,890 puan) tarafından
Maşallah canım
+1 oy
(2,938 puan) tarafından

Yani tam bir huyunu söyleyemiyorum ama bazı kaynanaları görünce kendiminkine şükrediyorum o var :)

Mesela sık gelmez ayda 1 gelirler. Sık sık aramaz beni bunaltmaz . Oğlundan beni kıskanmaz . İyi olduğumuzu görünce mutlu olur.hani bunların tersi kaynanaları görünce bunlar artı geliyor :D

(3,890 puan) tarafından
İyi iyi huy sayilir bunlar
+1 oy
(1,563 puan) tarafından
Sevdiğim şeyleri zevkle yapması ben şehriye corbasi çok severim hep yapar ayran corbasi canım çekti gittim söyledim yaptı direk 
(3,890 puan) tarafından
Maşallah
+1 oy
(4,694 puan) tarafından
Kayananm yok ama varda yok yani eşim görüşmüyor gorusturmuyor ama çok titiz bı kadınmış tam benlik
+1 oy
(4,564 puan) tarafından
Iyi huyu rahmetli olmasi 

Allah rahmet eylesin
(3,890 puan) tarafından
Kız sen farklı alemsin
(4,564 puan) tarafından
Bunu guzel birsey olarak algiliyorum ve teşekkürlerimi sunuyorum:)
+1 oy
(799 puan) tarafından

Sağolsun doğum günlerimizi evlilik yıldönümümüzü falan unutmaz hep kutlar hediye alır, evinde hiç iş yaptırmaz benim elim ayağım tutuyor daha oturmaya gelin işe gelmeyin der ona gidecek olduğumuzda hep yemeğe çağırır sen uğraşma der hepte fazla ve çocuğumuza uygun (çok az tuzlu yada tuzsuz vs ) yapar eve gönderir ertesi gün yemekle uğraşma der kışlık yaparken alırken hep bize de yapar alır 2 senem bitti evime ne yağ aldım ne ceviz bal kabağı kışlık yiyecek içecek hep alırlar kendi yaptığından verir sen yapma uğraşma ben yaptım istediğinde gel al söyle getireyim der eve gelirken hep sorar ne getireyim dolaptan ne eksik diye işimize de karışmaz sağolsun iki üç kötü huyu dışında iyi kadındır :) onları da her güzelin bir kusuru var deyip bağrımıza basıyoruz napalım :) 

(3,890 puan) tarafından
Evet tabiikide benim kayinvalidemde cok iyi..bir iki huyu disinda ..ama raziyim
+1 oy
tarafından
Yemez yedirir , giymez giydirir. Bir çuval patates alır bı tane de bana alır . Çarşıya gider çocuklarıma eli dolu gelir . Sen bugün yemek yapma ben çok yaptım der . Bir yere gezmeye gidecek olayım çocukları bana bırak istersen yormasinlar seni der . Maşallah maşallah:)
(4,335 puan) tarafından
Yorumun üstüne kocaman nazar boncuğu yapıştırasım geldi maşallah maşallah ☺️❤️
+1 oy
(11,276 puan) tarafından
hiç karışmadı bana. ne düğün zamanı, ne ev eşyaları ne de çocuk konusunda. hele çocuk konusunda sen ne dersen onu yaparım, dediğin şeyleri veririm yasak dediğin şeyleri vermem der ve böyle de yapıyor. 
(3,890 puan) tarafından
Maşallah
+1 oy
(705 puan) tarafından
Oo benimkinin çok tek bi kötü huyu var eşimden bişey istediğim zaman o yapmaya çalışıyor bunu sevmiyorum bi 
(3,890 puan) tarafından
Maşallah
+1 oy
(793 puan) tarafından
Kıskançlığı yok oğlunu kıskanan kadınlardan değil oğlu bna bise alsa çok mutlu oluyor. Etrafında karısını divenleri duyunca arar oğluna nasihat verir sakın oğlum dıe böyle şeylere düşme dıe şükür yokta kışlık hazırlığımı yollar mısın yemez yedirir.
(3,890 puan) tarafından
İyi kadin masallah
(793 puan) tarafından
Evet öyle hersey karşılıklı
+1 oy
tarafından
İyi huyu yok
(3,890 puan) tarafından
Neden yaa:(
+1 oy
(243 puan) tarafından
Kaynanam iyide kayınbaba biraz ruh hastası