Ahahah bu gözler böyle post da mi gorecekti
Kızlar hadi kayinvalidenizin iyi huyunu yazin
İllaki vardir iyi huyu..:))sjsjsj
Ben kendi kaynananmin soyliyimm.mesela ben bir şey görüyorum begeniyorum..onu benden habersiz bana almak için çabalar..benim mutlu olmami ister hep.
Hadi sizler de soyleyin
Kendisi ısırır ama başkasına öpturmez misalikendisi her lafi der başkasına dedirtmez değişik insan
Çok yemek yemesi dışında iyidir hoştur Çok yemek yemesi de kendine zarar, türlü türlü hastalığı var üzülüyorum. Tutamıyor hiç nefsini.
Yani tam bir huyunu söyleyemiyorum ama bazı kaynanaları görünce kendiminkine şükrediyorum o var )
Mesela sık gelmez ayda 1 gelirler. Sık sık aramaz beni bunaltmaz . Oğlundan beni kıskanmaz . İyi olduğumuzu görünce mutlu olur.hani bunların tersi kaynanaları görünce bunlar artı geliyor
Sağolsun doğum günlerimizi evlilik yıldönümümüzü falan unutmaz hep kutlar hediye alır, evinde hiç iş yaptırmaz benim elim ayağım tutuyor daha oturmaya gelin işe gelmeyin der ona gidecek olduğumuzda hep yemeğe çağırır sen uğraşma der hepte fazla ve çocuğumuza uygun (çok az tuzlu yada tuzsuz vs ) yapar eve gönderir ertesi gün yemekle uğraşma der kışlık yaparken alırken hep bize de yapar alır 2 senem bitti evime ne yağ aldım ne ceviz bal kabağı kışlık yiyecek içecek hep alırlar kendi yaptığından verir sen yapma uğraşma ben yaptım istediğinde gel al söyle getireyim der eve gelirken hep sorar ne getireyim dolaptan ne eksik diye işimize de karışmaz sağolsun iki üç kötü huyu dışında iyi kadındır onları da her güzelin bir kusuru var deyip bağrımıza basıyoruz napalım
404,870 soru
12,128,533 cevap
36,492 kullanıcı