+1 oy
324 göst.
Diğer kategorisinde (4,321 puan) tarafından

image

Bu saatte kahvaltı mı olur demeyin ben acıkana kadar yiyemiyorum ☺️ eşim evde olmadığında çoğunlukla da yapmam geçiştirirm ☺️ bugün şöyle bir granola kasesi ve kahve ile yapayım dedim ❤️

Siz neler yapıyorsunuz çalışkan hatunlar bitti mi işleriniz gelsin anlıklar ☺️❤️

17 Cevaplar

+1 oy
(4,594 puan) tarafından

Yaprak saracagim inşallah içini falan hazır ettim de afiyet olsun tatlım sana da bende mi var bı tuhaflık böyle şeyler hiç yiyemem :D

(4,321 puan) tarafından
Hamarat kadının hali başka oluyor işte ❤️
Yok ya sende niye tuhaflık olsun herkes her şeyi sevmek zorunda değil ☺️ ben pratik olduğu için tatlı ihtiyacını da giderdiği için seviyorum bu olmasa hemen baget ekmek arası sandviç yapar onu yerim geçiştirmeyi seviyorum sanırım ☺️❤️
(4,594 puan) tarafından
Ben nasıl diyim böyle antin kuntin şeyleri genelde sevmiyorum hani nasıl denir mesela pirinç pilavı yiyeceksem arpa şehriyeli olacak garnitür falan sevmiyorum yumurta kırması en basiti sade yumurta kırması olacak kaşardir nebilyim başka şeydir olmayacak
(4,321 puan) tarafından
Aa sen eşim misin acaba ☺️☺️ o da tıpkı anlattığın gibidir bunu asla yemez mesela pilavı sade sever kaşardan nefret eder her bulduğunuza kaşar koymaktam vazgeçin der ☺️☺️
(4,594 puan) tarafından
Aynı ben sadecilikten yanayım yeni tatalara hiç açık değilim klasikciyim karnı yarık pilav kuru pilav balık mesela asla bilmedigim balığı ağzıma koymam hamsi levrek istevrit tamamdır somon bilmem ne yok bana göre hiç degil
(4,321 puan) tarafından
Eşim de aynen böyle işte misal tavuk çorbasına maydanoz dere otu falan koyulur ya en son oo ona bile laf söyler bu yeşillik çorbanın tüm tadını almış işte niye kattın tavuk çorbası mı yeşillik çorbası mı diye deli eder beni yeni tatlara hep kapalı ☺️☺️
(4,594 puan) tarafından
Hahhh hahhh aynen tam olarak boyleyim
(4,321 puan) tarafından
Allah gelinine yardım etsin diyim mi şimdi sana ☺️☺️
(4,594 puan) tarafından
Gelinim var canm oda benim gibi hahahahah gelin kaynananın som egesinden bitermis yaa aynen de öyle yemek konusunda dehşet iyi anlaşırız ☺️☺️☺️☺️☺️
-Reklam-
+1 oy
(11,066 puan) tarafından
lezzetli görünüyor, afiyet olsun. ben de kızımla evi temizlemeye çalışıyorum :) süpürgeden korkuyor ne yapacağımı şaşırdım
(4,321 puan) tarafından
Saol canım çok lezzetli ve pratik oluyor ☺️
Benim minik adam bebekliğinden bu yana bayılır süpürgeye miksere önceden buvva buvva diye peşimde gezerdi şimdi direk süpürgeyi elimden alıyor ben yapacağım diye ☺️
(11,066 puan) tarafından
hem mikser hem de elektrikli süpürge korkulu rüyamız bizim :(
+1 oy
(4,321 puan) tarafından
Herkes nerde hu huuu ☺️
+1 oy
(2,046 puan) tarafından
Afiyet olsun canım hiç bir iş yapmadim. Tek yaptığım çocuklarla uğraşmak. Zar zor kahvaltı yaptık bulaşığı makineye attım. Canım acayip elmalı kurabiye istiyor içini hazır ettim tereyağını oda sıcağına bıraktım bakalım inşallah yapabilirim
+1 oy
(6,082 puan) tarafından

image

bebek uyutuyorum  . 
+1 oy
(716 puan) tarafından
Bebisi uyuttum bende uyucam sanırım gece uyku tutmadı çok geç uyudum sabah altibucuk civarlarında depremle uyandım bidaha uyuyamadım tekrar olursa korkusuyla şuan gözlerim yanıyor başım ağrıyor 
(768 puan) tarafından
Nerede deprem oldu ki
(716 puan) tarafından
Afyon canım
(768 puan) tarafından
Geçmiş olsun, o büyük depremi yaşayınca nerede deprem olsa etkileniyorum
(716 puan) tarafından
Teşekkürler canım haklısın  Rabbım birdaha yaşatmasın deprem felaketi inşallah
(768 puan) tarafından
Amin inşallah
+1 oy
(1,413 puan) tarafından

Bende okul girişlerinde Sürünüyorum :angel:

+1 oy
(8,902 puan) tarafından
Ortalığı toplamaya çalışıyorum 

Toplayıp süpürüp banyo tuvaleti yıkayıp banyo yapıp hazirlanip annemlere gidicem ama 

Adeta geberiyorum sol tarafımı hissetmiyorum 

Bir gün ya tansiyondan ya kalpten gidecem ya migrenden smdide kolesterol belirtileri bar hepsi kombi yapıp beynimi patlatıyor sanırım 
(6,082 puan) tarafından
Durya daha gençsin. O saydığın belirtiler esimdede var maalesef. Özele de gittik bisi bulamadılar
+1 oy
(768 puan) tarafından

image

Ben işten geldim, balkon sefası yapıyorum. Akşam da kızım uyuyunca mekanım aynı :)

(4,321 puan) tarafından
Balkona bayıldım tam sefa yapmalık ☺️❤️ nerde yaşıyorsun bu arada canım bizim binalarda hep böyle de dikkatimi çekti ☺️
(768 puan) tarafından
Teşekkür ederim canım, evin her yeri koca ve çocuk tarafından istila edilince kendime kaçacak yer olarak burayı seçtim, ondan biraz rahat olsun istedim. Adanada yaşıyorum, sen neredesin?
(4,321 puan) tarafından
Antalya’da yaşıyorum bende canım
+1 oy
(5,094 puan) tarafından
Mutfak dolabi siliyorum camasir suyundan midem bulandi alt dolaplar kaldi onlarida halledip ara vericem supurge tuttum vileda yaptim tuvalete camasir suyu doktum onu yikicam daha oglumu uyutmusken giristim islere 
+1 oy
(23 puan) tarafından
Kızıma banyo yaptırıp uyuttum şimdi de oturuyorum işlerimi bitirip:) 
+1 oy
(10,499 puan) tarafından
2 gun yuklendim daha supurge vileda gormek istemiyorum sabahtan beri bi ortsligi topladım camasir topladim katladim bulasik makinesini bosalttim cikanlari geri koydum bi de hazir borek pisirdim bi tencere makarnayls baskasa hic bisey yapmadim bebeyi uyutuyorum icli kofte yapcam ama sanirim geceye kalir o is 
+1 oy
(766 puan) tarafından
Durduk yere grip oldum hiç de dışarı çıkmam ama anlamdım eşim kahvaltı hazırladı yedik gitti ise bebemi uyuttum uzandım,  afiyetler olsun.
+1 oy
(3,262 puan) tarafından
Yemek hazırlıyorum eşim uynacak ise gidecek birazdan 
+1 oy
(2,288 puan) tarafından

Bir iş yapmadim ev temiz geceden ara ara oğlumun burnu kaniyo yemek verdim ikisine balık almaya gittim geldim bebe uyusun temizliyecem çarşafları serecem of of güya isim yoktu

image

0 oy
(23 puan) tarafından

Bebemi uyuttum wc gitmem lazimmm kalkarsam uyanicak:)))

image

(6,082 puan) tarafından
Besige yatır: D
(23 puan) tarafından
Yatırdığım anca uyaniyor benim sipa yaaa
(6,082 puan) tarafından
Kac aylik ki
(23 puan) tarafından
5 aylik
0 oy
(42 puan) tarafından

Biraz milföy böreği yaptım yedik çocuklar LA tv bakıyoruz:) 

image

İlgili sorular

0 oy
10 cevap 257 göst.
3 Ağustos 2023 Diğer kategorisinde Susam (4,321 puan) tarafından soruldu
0 oy
19 cevap 522 göst.
+1 oy
9 cevap 491 göst.
0 oy
13 cevap 363 göst.
19 Temmuz 2023 Diğer kategorisinde Susam (4,321 puan) tarafından soruldu