0 oy
114 göst.
Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde (530 puan) tarafından
Sorum başlıkta 

4 Cevaplar

0 oy
(759 puan) tarafından
Şekerin düşebilir.
-Reklam-
0 oy
tarafından
Şekerini dengede tutarsan olabilir şeker ölçüm makinen varsa normal değerin altına düşmesin
(530 puan) tarafından
Beyaz seker yerine farklı bir sekerle denge saglayamazmiyim örneğin bal gibi
tarafından
Sağlarsın canım bal olur
0 oy
(4,971 puan) tarafından

Lütfen 2 kilo vericem diye doğmamış bebeklerin günahına girmeyin once kadın doğum doktorundan destek alin 

(530 puan) tarafından
Gebelik ilerlemeden kilo vermek mümkün aylarca bulantıdan bisey yiyemeyen çok kisi var günlük yogurt protein almak meyve yemek daha sağlıklı degilmi ve ayrica beyaz sekerin bebege ne gibi bir faydası olacak acaba
(4,971 puan) tarafından
Herkesin bünyesi bir değil kiloyu bu kadar dert ediyorsanız hamile kalmadan verseydiniz meyveninde fazlası zarar süt ürünlerininde sınırı var beyaz şeker de duruma göre veriliyor kendimden örnek vereyim cayima filan şeker koymam geçen kilo almak için diyetisyene gonderildim özellikle beyaz şeker verdi sabah kahvaltılarinda yani bu kadar bilmişlik yapmak bebege faydası yok
(530 puan) tarafından
Ya Allah aşkına gebelik şekeri çıkıyor bilmem ne çıkıyor zaten diyete sokuyor doktorlar sen beyaz şeker tuketince bebeğin sağlıklı olacagina mi inaniyorsun aşağıda hanimefendinin yazdıklarına bakin konusmalara bakın ona göre yargilayin yada hic anlamiyorsaniz yorum yapmayin diyetin nesi zararlı ben uslüpluca sormusum ayrica gebelikten öncede kilomu koruyan dikkat eden biriydim ama bir anda istahim artti ve daha 8 haftalık hamileyim simdiden iki kilo almışım kilolu biri değilim ama bu ilerde bana ekmek yol su olarak dönecek siz yemeye devam edin ben böyle tercih ediyorum
(4,971 puan) tarafından
Karnındaki bebeğe açıyorum kimsenin yazdığına bakmama gerek yok iyi günler
0 oy
(2,055 puan) tarafından
Şekersiz diyet yerine sadece sağlıklı beslenin faydasını görürsünüz 
(530 puan) tarafından
Beyaz sekerin nasil bir faydası olurki yada siz nasıl bir diyet onerirsiniz
(2,055 puan) tarafından
Hamileyken benim gebelik şekerim vardı şöyle beslendim. Sabah 2 yumurta biraz peynir bol bol yeşillik işte domates salatalık aysberg ne bulursam en fazla 2 dilim kepekli ekmek. Öğlen meyve yanına yogurt ya da peynir mutlaka dengelemeli. Aksam 1 kase çorba sebze yemeği yogurt protein çok istersem 2 dilim ekmek ya da 2 yemek kaşığı makarna pilav bulgur pilavı olursa biraz daha fazla olabilir. Paketli gıdaları zaten tamamen çıkardım hayatımdan bu kadar tatlı hamurisi hazır yiyecek yok. Hamileyken 12 kilo aldım dogum yaptım 3 ay oldu 18 kilo verdim bu diyete devam ediyorum çünkü. Oğlum aşırı sağlıklı benim sütüm var hiçbir problem yok. Hamileyken de hiç sorun yaşamadım
(2,055 puan) tarafından
Şekersiz diyet derken beyaz seker olandan bahsediyorsaniz zaten kesin onu ama sağlıklı skeeri bırakmayın meyvenizi yiyin mesela

İlgili sorular

0 oy
28 cevap 742 göst.
0 oy
0 cevap 59 göst.
23 Ocak 2021 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde egc01 (627 puan) tarafından soruldu
0 oy
13 cevap 484 göst.
14 Ağustos 2023 Diğer kategorisinde Almilayla (1,313 puan) tarafından soruldu
0 oy
4 cevap 153 göst.
14 Haziran 2023 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu

413,871 soru

12,457,828 cevap

46,560 kullanıcı

Kategoriler

...