+2 oy
749 göst.
Diğer kategorisinde (3,843 puan) tarafından
Kızlar kaynananiza evinizin yedek anahtarını verir misiniz? Instagram da gördüm video mizah amaçlı çekilmiş kaynanaya veriyor gelin dışarda eve bı geliyor yatak odasından çıkıyor . Siz verir misiniz? Şahsen ben kendi anneme de kaynanama vermem sonuçta benim evim özel alanım öyle ben kapı açmadan pat diye gelinmesini sevmem 

34 Cevaplar

+1 oy
(887 puan) tarafından
Kimseye vermem. Habersiz girecek insan da yok çevremde, ama ben yine de bulunsun istemem. Mahremiyetime biraz fazlaca düşkünüm. 
(3,843 puan) tarafından
Bende aynı kafadayim yani hoslanmam
(887 puan) tarafından
Çat kapı gelen misafirden de hoşlanmam ben
(3,843 puan) tarafından
Bende sevmem görümcem bayılır Cat kapı gelmeye bide kocamı arar bi gün dedim kocam müsait sen kocamla otur kalktım başka odaya geçtim o gündür yapmıyor
(887 puan) tarafından
Çok iyi yapmışsınız. Evde misafiri ağırlayan kadındır, onun haberi ve onayı olması gerekir. Bu erkek kimseyi çağıramaz demek değil, kadının belirleyeceği bir zamanda çağırmak daha uygun olur demek.
(3,843 puan) tarafından
Aynen öyle canım katılıyorum ')
-Reklam-
+1 oy
(1,337 puan) tarafından
Ben vermedim vermem de bir tane yedek anahtarım hep çantadadır çocuk olduğu için çantasız hiç dışarı çıkmam istedi bir ara ama ben veremem özel alan sonuçta dedim bir daha da sormadı bile 
(3,843 puan) tarafından
Ohh iyi demissin canım öyle yani bende hoşlanmam
(1,337 puan) tarafından
Yani birde biz genç bir çiftiz gezmeyi severiz eve gelip de karşımda kaynana görmek hiç istemem eşime de böyle söyledim gerek yok yani istemiyorum müsaitsek gelir çat kapı kimseyi eve almam dedim
(3,843 puan) tarafından
Aynen öyle bende istemem salonun ortasında devrilip yatmış bir kaynanayla karşılaşmak :D
(1,337 puan) tarafından
Aman boşver vermeyip iyi ettik kendi evlerinde otursunlar
(3,843 puan) tarafından
Aynen canım gerek yok
+1 oy
(1,292 puan) tarafından
Yatak odama pat diye giren kaynanam evime de öyle girer onun için anahtar fln vermem.
(3,843 puan) tarafından
Ahh kesinlikle verme şuursuz
0 oy
(3,330 puan) tarafından
Ben verirdim çünkü kaynanam pat diye girecek biri değil. Ayarsız değil yani, kötü durum olur bir şey unutulur evde olmam vs verirdim. Mesela anneme vermiştim ben yokken
(3,843 puan) tarafından
Ben vermem çünkü kaynanam ayarsız
0 oy
(900 puan) tarafından
Asla vermem evim benim mahremiyetim
(3,843 puan) tarafından
Bence de
0 oy
(2,025 puan) tarafından

Ben kaynanama hayatta vermem:woot:

(3,843 puan) tarafından
Bende vermem vermedim de ayarsiz çünkü:D
0 oy
tarafından
Yokk ya vermem ne gerek var vermeye eşimde sevmez öyle şeyi 
tarafından
Beni hiç istemediler cnku memleket ayrımı yapıyorlar illa kendi tanidklari olacakmış ee ne oldu oğlunuz sizden soğudu beni seçti sizi gömdü maziye
(3,843 puan) tarafından
Beni de istemediler zamanında
tarafından
Ee ne oldu ya evlisin snaa muhtaç kalacaklar ben tükürdugumu yalamam bı daha isterse ölsünler gebersinler bundan sonra su bile vermem o kadar nefret ediyorum
(3,843 puan) tarafından
Bende sevmiyorum sırf oğlu hatrina bakıyorum yüzüne
tarafından
Ben bakmiyorm artk onu gördüm mü yolumu degisiyorum çocuklarida gostermiyorm huzurmu kaciramaz artk eşimde diyor konuşma görme onun torunları yok diyor kocamı dinliyorm vardır bı bildiği diyorum
0 oy
(2,125 puan) tarafından
Ben asla vermem çünkü kendimiz aldık evi dügünümüzü de kendimiz yaptı bana hiç bir yardımı olmadı neden veriyim kayınvalideme çok yakina taşindikgeçen gün tatile gitmeyi düşündük bende eşime gidersek annene anahtarınızı birakirmisin dedim saçmalama bizim evimiz orasi dedi beklediğim cevapta buydu hadi aile apartmanı olsa onlain evi olsa belki mecbur hiesedebilirdim laf yapmasın diye ama gelince bile evime ayda bir bile olsa rahatsız oluyorum kirli sepetim hep boştur ama lavaboyla banyom bir gelip oraya bile bakar dusakabinimi acip bakar ben asla sokmam bir de buyu yapicak belki kiskanip beni bilemem acickasi 
(3,843 puan) tarafından
Aile apartmanı bile olsa sacma o ev senin ozelin ne alaka
(2,125 puan) tarafından
Çünkü eşinin ailesi almışsa o evi kendilerine anahatari hak görürler ama eşinle kendin çalışıp aldıysan onlara karşıdan izlemek düşer
(3,843 puan) tarafından
Valla onlar almış bile olsa o ev benim özel alanım kimseye hak değil vermezdim istersee aynı apartman olsun
0 oy
(4,728 puan) tarafından
Şehir dışına çıkınca veririm sıkıntı olmadı hiç öyle habersiz gelen insanlarda değiller canım
(3,843 puan) tarafından
Benimki şuursuz
0 oy
(1,432 puan) tarafından
Hiç problem değil oda benim annem anahtar olsun  
(3,843 puan) tarafından
Ben vermem çünkü şuursuz
0 oy
(1,350 puan) tarafından
Kaynanamda evimizin anahtarı var onun anahtarı da bende var. Gerekmedikçe asla girmez siz evde yoktunuz girdim dese neden bile demem çünkü kesin acil bie şey olmuştur ama asla öyle bir şey yapmaz kesinlikle haber verir izin alır ya da bekler. 
(3,843 puan) tarafından
Benimki şuursuz hci belli olmaz
(1,350 puan) tarafından
Benim kaynanam mahremiyet konusunda hassastır ama mesela arkadaşımın kaynanası olsa onlar evde yokken girer zevk için kirli sepetine kadar karıştırır
(3,843 puan) tarafından
Benim model :D
0 oy
(1,970 puan) tarafından
Vermem benm bir gün anahtarim orda kaldı yedekle açtım kaç kez istedim nereye koydum hatırlamıyorum gibi yalanlar duydum gittim anahtarı değiştirdim 

Ama şuan bir tanesi annem gilde var yakınız kaybolsa isterim getirsin diye bende bu dalgınlık unutkanlık olduğu için iki kez anahtarı kaybetmiştim))
(3,843 puan) tarafından
Bende içerde ya unuturum ama kapının girişinde bı deliğe sokmayı tercih ederim
(1,970 puan) tarafından
Benm ev müstakil bazen evde olmayınca kardeşim gelir tavuk falan çıkarır evden ekmek götürüp verir vede kaynanam gibi değiller güvendiğim için veriyorum
(3,843 puan) tarafından
Anladım canım
0 oy
(13,567 puan) tarafından
Kaynanam sağ değil ama olsaydı verirdim ki biz köyde oturuyoruz plastik Kapı zaten gün boyu açık istese pat diye girebilir herkes
(3,843 puan) tarafından
Ben vermem
0 oy
(9,676 puan) tarafından
Benım anahtarım sadece ablamda var ablamında bende var. Zarurıyet olmadıgı surece kullanmayız. Ablam gir demezse girmem. Kaynanama da vermem evımın anahtarını ama anneme aileme veririm. 
(3,843 puan) tarafından
Ben kimseye vermem he anneme verirdim ama ona da vermedim
(9,676 puan) tarafından
Yani ablamdan bir zarar gormeyecegım için bu konuda içim rahat :)
(3,843 puan) tarafından
Tabi ki ama görümce:)

İlgili sorular

0 oy
7 cevap 177 göst.
3 Haziran 2023 Diğer kategorisinde Mevah (1,622 puan) tarafından soruldu
0 oy
42 cevap 1,204 göst.
0 oy
31 cevap 545 göst.
4 Nisan 2024 Diğer kategorisinde ygzelisa (16 puan) tarafından soruldu
0 oy
14 cevap 330 göst.
26 Temmuz 2022 Diğer kategorisinde Beytnurrr2727277 (1,730 puan) tarafından soruldu

408,432 soru

12,271,530 cevap

37,604 kullanıcı

Kategoriler

...