0 oy
112 göst.
Aile kategorisinde (69 puan) tarafından
Bizim kiramiz senelik şuan gećen sene 20 bindi bu sene 45-50 bekliyoruz babam dedi ki yarısını ben vericem durumlarımız iyi değil yardımcı olabilmek için eşim kabul etmiyor ben de şöyle düşündüm eşim dedi ki şuanlik kiranın üstünü tamamlasın ama borç 15 gün içinde ödeycem. Annem babam kardeşim de diyor durumunuz çok mu iyi sanki ne var destek olmak istiyoruz neyse ben de düşündüm bizim 3 aydır ödeyemedigim 2 tane kredi ve 1 aydir ödeyemedigimiz kredi karti var toplam hepsi 17 bin kusür yapıyor babam borcu aldı deyip o borçlari ödeyim sonradan söyliycem tabi babam almadı diye yada bir yanım da diyor söyleme o borçlari eşim tek tek ödermiş gibi direk benim bankama atar zaten al birikim yap çünkü eşimin eli çok açık yani cebindeki paranin hesabini bilmiyor. Ama tabi bir şey olsa ilerde çıkarıp verdiğimde babam kirayi almamişti dediğimde kızmaz 

4 Cevaplar

0 oy
(2,241 puan) tarafından
Kızmayacaksa veya yakın zamanda ailenle lafı edilmeyeceğini biliyorsan yap. Normalde böyle şeylere karşıyım ama kenarda hiç paranız yoksa mantıklı
(69 puan) tarafından
Yok kızmaz ben 6 senelik evliyim bir kere ondan gizli sakli birsey yapmadim ama 6 senedir elinin açıklığından bir lira koyamadik kenara
-Reklam-
0 oy
(69 puan) tarafından
Sizce olur mu fikir verin kızlar 
0 oy
(3,744 puan) tarafından

20 bin kira 45=50 bekliyorsunuz villada filanmi oturuyorsunuz durumunuz yoksa neden o kadar pahalı evde oturma gereği duyuyorsunuz 

tarafından
İçimden geçen yorum :) eşimde bende memuruz o kadar verecek kadar paramız var ama asla lüks yaşamam yani en başta haram
(69 puan) tarafından
1 aylık değil yalnız 1 senelik kira :)
(69 puan) tarafından
Zaten oraya da yazmışım bizim kira senelik diye ama okumadan direk linç etmek için yorum yaptığınız için
tarafından
Canım sorun bizde değil ki noktalama işareti yok aylık olarak düşündüm ben şahsen
0 oy
(392 puan) tarafından
Eşinden habersiz bir şey yapma derim çünkü gururuna dokunabilir ve bunun dönüşü sana kötü olabilir haberin olsun
(69 puan) tarafından
Kızmaz ama onu biliyorum yani babamlar yardım etmek istiyor onları da kıramıyorum

İlgili sorular

0 oy
10 cevap 308 göst.
22 Kasım 2022 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu
+2 oy
26 cevap 1,082 göst.
11 Ekim 2021 Diğer kategorisinde ozge2626 (198 puan) tarafından soruldu
0 oy
7 cevap 260 göst.
2 Ekim 2024 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
4 cevap 145 göst.