+1 oy
219 göst.
Aile & Aşk kategorisinde (948 puan) tarafından
Eşimle iki yıldır evliliğimizi zirvede yaşıyoruz herşey çok güzel gidiyor du ama son günlerde eşim akşam işten geldimi öpüyor sarılıyor yemekten sonra telefonu alıyor eline uykusu olmadimi saatlerce belgesel videoları izliyor uykusu oldumu olduğu yerde uyuya kalıyor eskiden bensiz yatağa gidip yatmazdi bı soğukluk var hissettiğim dün tlfonla uğraşırken bı kaç defa yakinlastim tepki vermedi tlfona bakmaya devam etti gittim uyudum sonra geldi sarıldı bende umursamadım bugün yine aynı şeyi yaptı birden bire ne oluyor anlamadım 

3 Cevaplar

0 oy
(3,934 puan) tarafından
Belki bir sıkıntısı stresi vardır kendisine sorabilirsin güzelce
(948 puan) tarafından
Sordum dün için özür diledi sabah akşam başbaşa telafi edicem dedi kek yaptım alışveriş yaptık çocukları uyuttum geldim baktım horul horul uyuyor
-Reklam-
0 oy
(130 puan) tarafından

Geçmiş olsun hanımefendi ürününüz  yani kocanız eror vermeye başlamıştır.... :)

Saka bir yana yakınlaştım tepki Bile vermedi demen artık telefon bağımlılık modduna girmeye baslamiş bile  gerisi kendiliğinden gelir ztn bekarken ki modduna girmeye baslamiş senin eşin de biraz çabala dikkatini dağıt yada konuş baktın aynı şeyleri yapmaya devam ederse artık böyle olacak hayatınız telefona bağlı bir eş rabbim düşmanımın başına vermesin cok zor umarım düzelir 

(948 puan) tarafından
Kız tlfon bağımlısı değildir ya iki senedir hiç tlfonu eline almaz bnle cocuklarla takılır oynar hiç umursamazdi ama son günlerde sürekli video izlemeye başladı uyuya kalıyor sinirlerimi bozuyor
(130 puan) tarafından
Bende aynı şeyi yaşıyorum son 1 yıldır eşim tuvalete bile telefonla gidiyo artık canının cehenneme dedim boşverdim yemek yer koltuğa uzanır telefonla uğrasır Facebook ta gezer karıları izler öyle işte
0 oy
(25 puan) tarafından
cnm oncelikle soyle dim heyecan vede ilgililik hep ayni devam etmiyor malesef ama sevgi kaliyor eminim seni cok seviyordur ama zaman geldikce evlilik yas ne bilim cocuklar is insan biraz dinleek ister dedigin gibi film izlerken uyiya kaliyor diyorsun demeki yoruluyor sizle ilgilenemiyor ha tlf alip ikife bir gizli birseyler cevirmesini bilemm yada hep kafasi baska yerlerde disari cikip ilgisiz brakmam baska ama sureklide ilgisiz brakmasida sorun tabi ama ara ara oluyorsa normaldir cnm

İlgili sorular

0 oy
7 cevap 180 göst.
4 Kasım 2024 Aile & Aşk kategorisinde Nrgz (829 puan) tarafından soruldu
0 oy
6 cevap 240 göst.
0 oy
2 cevap 156 göst.
23 Aralık 2024 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde Ht (2,249 puan) tarafından soruldu
0 oy
5 cevap 139 göst.
1 gün önce Diğer kategorisinde Annelikkkkk (208 puan) tarafından soruldu

411,553 soru

12,389,256 cevap

43,706 kullanıcı

Kategoriler

...