0 oy
128 göst.
Aile & Aşk kategorisinde (77 puan) tarafından
Sadece istegi olmayinca veya simarinca arada yuzume veya ayagima vuruyor ,dur diyorum falan ,tavsiye-fikir veririseniz mutlu olurum nasil son verilebilir cunku bunu aliskanlik haline getirsin istemiyorum

5 Cevaplar

0 oy
(29,199 puan) tarafından

Güzelce konuş yapmaması gerektiğini anlat yapınca büyük tepki verme sadece doğru ve yanlış olarak örnekler vererek dene

(77 puan) tarafından
Tamam canim sadece uzgun oldumu belli ediyorum ve yuzumun acidigini ,yanima gelmek istiyor ama ben ona uzgun uzgun bakiylrum ki anlasin
(29,199 puan) tarafından
Zamanla düzelir insAllah
-Reklam-
0 oy
tarafından
Dur demeyle de olmaz sanırım, her vurduğunda ona canının yandığını bu durumun seni üzdüğünü, aynısının kendisine yapılsa hoşuna gidip gitmeyeceğini falan söyle. Benimde aklıma bunlar geldi :/
(77 puan) tarafından
Öyle yaptim canim, ve uzgun oldugumu yuzumun acidigini söyledim oda bana uzgun ve pisman bakiyor,iyimi böylr
tarafından
İyi canım
0 oy
(96 puan) tarafından
Ben anlik yapiyosa ellerini tutuyorum vurmasin dinlesin diye yapma canim aciyo diyorum duruyo
0 oy
(7,243 puan) tarafından
Ya bu benim oğlumda da başladı bu aralar ayağıyla eliyle istediği olmadığın da vuruyor:( ben vurmasına müsaade etmiyorum elimle tutup bırakıyorum sakinleşmesini söylüyorum. Böyle iletişim kuramayacağımızı,istediklerimiz olmadığın da vurarak değil de konuşarak halletmemiz gerektiğini bıkmadan söylüyorum tâbi bunları oğlum sakinlestikten sonra yapıyorum. Öncesinde sakinlestirmek için uğraşıyorum :D
0 oy
(51 puan) tarafından
Aynı durumu yaşıyorum vede daha fazlası çok sinirli olmaya başladı 

İlgili sorular

0 oy
0 cevap 52 göst.
1 Şubat 2024 Diğer kategorisinde Ftm1907 (555 puan) tarafından soruldu
0 oy
24 cevap 759 göst.
5 Ağustos 2024 Diğer kategorisinde Mertin annesi (650 puan) tarafından soruldu
0 oy
6 cevap 526 göst.
0 oy
17 cevap 515 göst.
30 Mart 2021 Aile & Aşk kategorisinde eylul ruzgari (50 puan) tarafından soruldu

409,901 soru

12,323,805 cevap

39,045 kullanıcı

Kategoriler

...