+4 oy
433 göst.
Aile kategorisinde (3,398 puan) tarafından

Selamın aleyküm hanımlar nasılsınız uyudumu bebeler neler yapıyorsunuz aşırı derecede yoruldum ama deydi fazla birşey kalmadı gibi daha da çabuk biterdi ama seçerek topluyorum işime taramayanlari atıyorum o yüzden uzuyor  adam uyumaya gitti bende acıkmışım bi tost yaptim  bebemde uyumuyor bakalım kaca kadar sabahlarız 

image

13 Cevaplar

+2 oy
(1,179 puan) tarafından
Ooo afiyet şifa olsun lüp lüp et olsun inşallah 
(3,398 puan) tarafından
Amin inşallah cnm Allah razı olsun teşekkür ederim
-Reklam-
+2 oy
(707 puan) tarafından
Afiyet olsun canım taşınma işi çok yorucu oluyor birde bebek varken iki kat fazla yoruluyorsun bende 3 ay önce taşındım. Benim bebede sokuldu koynuma kedi gibi tısıl tısıl uykuya dalmaya çalışıyor bugün uykuya direndi biraz yoksa bu saate kalmazdı 
(707 puan) tarafından
Kaç yaşında senin oğlan canım
(3,398 puan) tarafından
3 yas 3 aylik cnm
(707 puan) tarafından
Maşallah Allah bağışlasın büyükmüş benimkinden benim kız gündüz uyku yapmadığı zaman çok huysuz oluyor
(3,398 puan) tarafından
Benimki doğdu doğalı uykudan nefret ediyor
(707 puan) tarafından
Benim yeğenim var erkek benim kızla aynı aydalar 27 aylık doğdu doğalı oda direnir hep uykuya şimdi tamamen kesmiş öğle uykusunu da gecede geç yatıyor
+2 oy
(3,714 puan) tarafından
Afiyet olsun. Tek başına taşınmak çok zor. Anneniz ve kayınvalidenize yardıma gelemez mi
(3,398 puan) tarafından
Ablam kardeşim bugün gelmişti cnm çoğunu yaptılar kolilerim yetmedi yarım kaldı
+1 oy
(2,377 puan) tarafından

Afiyet olsun canım <3 bende kız acıkmış bu saatte onunla bı şeyler yiyoruz baba gecede biz kaçta uyuruz bilmiyorum :D

(3,398 puan) tarafından
Afiyet olsun cnm çok şükür benim gecemiz yok sabah 8 akşam 5 vardiyali işi sevmiyorum
(2,377 puan) tarafından
Bizim mecbur ya malesef alıştım ben artık 6 yıl oldu :)
+1 oy
(1,748 puan) tarafından

Afiyet olsun canım  kızı sallıyorum bakalım ne kadar sürecek :blink:

(3,398 puan) tarafından
Teşekkür ederim cnm
+1 oy
(477 puan) tarafından
Afiyet olsun canım şifa olsun 

Nasıl oldun bebiş nasıl ? Doğuma çok kaldı mii
(3,398 puan) tarafından
Buna şükür cnm iyiyiz
28=0 haftalık olduk Aralık sonuna doğru doğum
(477 puan) tarafından
Çok şükür canm Rabb'im yardımcin olsun
+1 oy
(2,028 puan) tarafından
Aleyküm selam afiyet olsun kolay gelsin
(3,398 puan) tarafından
Teşekkür ederim cnm
+1 oy
(8,833 puan) tarafından
Midem çekiliyor resmen ama yemicem
(2,815 puan) tarafından
Diyette miydin kız sende
(8,833 puan) tarafından
Diyete değilim bu aralar ama o saatte de kalkıp yiyemem kizzzz :)))
(2,815 puan) tarafından
Ben diyetteyim pazar gününden beri. Bu sabah yani cuma sabahı oluyor tartıldim 4 kiloya yakın vermişim kız şükür
(8,833 puan) tarafından
Ooooo ne yaptın kizzz
(2,815 puan) tarafından
Kız resmen yarı aç gezdim. Sabah küçük dilim ekmek yarım domates 1 salatalık 6 siyah zeytin küçük dilim avakado bir tabağa koyup yedim sabah dedigim 12.30 gibi, aksam yemeği de saat 16.30 da en geç yedim. Misal 3 küçük but yanına 1 kase cacık ekmeksiz. 6 gibi de 1 kahve içtim ve bol su. Te ertesi öğlene kadar. Kahvaltı genelde aynıydı en fazla 1 haslanmis yumurta beyazı koyuyordum fazladan. Aksama da misal 1 kızartılmış domates 4 köfte ekmeksiz tekrar 6 6.30 gibi kahve ta ertesiye kadar öyle öyle 5 günde 3.700 mu ne gitti. 1 hafta daha yapicam sonra birakicam zaten eski kiloma 3 kaldı. Doğum kilom 7ydi sadece 3 haftada gitti ama hamilelikten önce aldığım 6 kilo vardı onu vermek için uğraşıyorum
0 oy
(10,361 puan) tarafından
Aleykum selam kusim naptin bittimi isler yeni evi temizledin mi sen nasilsin 
(3,398 puan) tarafından
Diğer ev bitti burayı da topladım bitti sayılır yarın nakliye gelecek
(10,361 puan) tarafından
Hay masaallah dikkat ediyosun dimi kendine de aman diyim
(3,398 puan) tarafından
3 günümü aldi diğer evi temizledik ama istediğim gibi olmadı önümüzdeki ay birini tutar iyice temizletiriz dedik

Ev toplamasını da dün kız kardeşim le ablam Sakarya'dan geldi topladı gittiler sürpriz yaptılar yoksa akşamdan topluyorduk oda yeterli olmuyor du
(10,361 puan) tarafından
Ay evet dun soylemistin ablan bozulmadi dugun icin demekki
(3,398 puan) tarafından
O bu değil laf eden en büyüğümüz cnm bu ortanca ablam
0 oy
(615 puan) tarafından
Nasılsın canım yoruldun çok ta Allahım kolaylık versin çok zor gerçekten ev taşıma :))) 
(3,398 puan) tarafından
Yorgun ve aşırı derecede uykusuzum
0 oy
(2,133 puan) tarafından
Ben bir anımı hatırladım taşınma olayı olunca sizde habsha onu anlatasim geldi şuan çok pis ahsbh

Biz taşınırken kayınvalidem yardıma gelmişti eşim getirmişti yanlız sen bir şey yapamazsın demişti kayınvalidem de gelince sürekli TV bakıp yemek yiyip uyuyordu sadece 1. Gün bakıyorum aynı 2. Gün aynı gitmiyor da ben kendim halledicem o gitsin hemen o zaman dedim içimden eşimde sürekli çalışıyor eve gelmiyordu çocuklar da sadece gece uyuyo onlar uyuyunca başladım her yeri yapmaya en son akşam saat 9 dan sabah 4-5 olucak çamaşır katliyorum yatağın altındakileri otururken uyuya kalmışım elimde kazakla kayınvalidem de yatak odamız çok karanlıktı gidip gelip beni aramış yatağın kenarında da olduğum yer karanlik olunca beni siyah bir varlık olarak görmüş dua okumuş kalbine inicekmis ben uyanana kadar girememiş odaya ahsbhabshshshshshsshhshshshshshshsbshshshs 
(3,398 puan) tarafından
Kahkaha attim
0 oy
(2,815 puan) tarafından
Diyetteyim 5 6 gündür. Afiyet olsun canım ❤️
(3,398 puan) tarafından
Bol eksilerin olsun inşallah cnm
(2,815 puan) tarafından
Amin canım teşekkür ederim kaldı 3 4 kilo fazla o da bu hafta biterse birakicam
(3,398 puan) tarafından
Bende almaya çalışıyorum cnm ☺️ 61 olmuşum bi 70 olsam iyi olacak
0 oy
(4,145 puan) tarafından

Bu

imageaahanda dün geceki menümüzdü gece saat 1 de. Pişman mıyım evet. Yine olsa yine yapar mıyım EVETtt:D

(3,398 puan) tarafından
Salata harika görünüyor
(4,145 puan) tarafından
Ton balık salatası canım. Tadı da süper :D
(3,398 puan) tarafından
Denemek lazım

İlgili sorular

+2 oy
27 cevap 581 göst.
4 gün önce Aile kategorisinde BUSRA& (3,398 puan) tarafından soruldu
0 oy
7 cevap 150 göst.