0 oy
110 göst.
Aile & Aşk kategorisinde (754 puan) tarafından
Anne

baba 

Allah kaç dediğim de 1 diyo

Gel 

Düştü 

Aaa düt düt 

Kayeee diyo kamyonla ilahe illallah demeye calsiyor 

Tren 

Esimin ismi

kiz kardeşimin ismi

Aslnda cümle kuruyor ama anlamıyorum

Mesela tren diyo devamı anlamıyorum

Kızlar normal mi ya

5 Cevaplar

0 oy
(5,661 puan) tarafından
Bana normal geldi canım bırden çözülür zaten cümle kuruyormuş zaten sıkıntı yapma
-Reklam-
0 oy
tarafından
Benim kızımda öyle ama yine  senin ki iyi biliyor benim sadece anne baba gel git diyor başkada Yok çok korkuyorum 
(754 puan) tarafından
Korkma canm benim benm arkdasim kızı 2 yaş 2 ay ne anne ne baba diyo  düşün
tarafından
Oda kotu işte ya insan korkuyor büyük kızım çok güzel konuşuyordu ama
0 oy
tarafından
Yani burada size normal diyen de olacak normal demeyende olacak bunlara takılma canım her çocuğun gelişimi farklıdır kimseyle karşılaştırma benim oğlumun da bana göre gelişimi iyi ama bazı çocuklarla kıyaslarsam kötü gelecek her çocuk kendine has renkleri biliyor 10 a kadar sayıyor şarkı söyler kendi çapında sorulanlara cevap verir istediğini dile getiriyor ama 4 4 lük konuşmuyor daha mesela normal bizim gibi bazı çocuklar da 4 4 luk konuşuyor mesela normal büyük insan gibi benim oğlumda 21 aylık mesela karşılaştırma yanlış olacaktır bence senin evladında kendine göre iyidir 
0 oy
(963 puan) tarafından
Yani 2 buçuk yaşında çocuğun demi canım endiselenme bazı çocuklar geç konusabiliyor benim kızım erken konuştu şuan pazartesi günü 3 yaşında olacak 1 seneye yakın konuşuyor cümle kurabiliyor ama yengemin çocuğu 4 yaşında konuştu eltimin kızı aynı şekilde geç konuştu anlasilmiyordu ama sen istersen yine bir için rahatlaması için randevu alip baktır 
(754 puan) tarafından
Nereye baktiraym
(963 puan) tarafından
Canım valla ben bilmiyorum ama yengem oğlunu götürmüştü biseyi çıkmadı şuan ana sinifina gidiyor oğlu düşün 1 senedir yeni güzel konusmaya başladı ve sıniniri vardı fzlasiyla yengem de diyordu belki sinirindenn kaynaklı konuşamıyor cümle kuramıyor ağlarken krize giriyordu
0 oy
(3,055 puan) tarafından
Handan kilinc konusma videolarina bak cnm

İlgili sorular

+1 oy
5 cevap 161 göst.
0 oy
4 cevap 118 göst.
11 Ekim 2024 Diğer kategorisinde 1Gozbebegimmm (3,115 puan) tarafından soruldu
0 oy
5 cevap 137 göst.
30 Kasım 2024 Aile & Aşk kategorisinde Tokyo (158 puan) tarafından soruldu