0 oy
86 göst.
Diğer kategorisinde (49 puan) tarafından
Kizlar 20 günlük doğum yaptım sütüm birden azaldı sanki sütumu artırmak için ne yapmalıyım lütfen cvp verin 

6 Cevaplar

0 oy
(1,293 puan) tarafından
Canım bende yeni doğum yaptım. Rezene çayı bana iyi geldi bide dut hoşafı. Bol bol dinlencen bebek uyuduğunda sende uyyican. Ben hiç yatağa giremedim malesef şimdi de sütüm az öyle göğüslerim taş gibi değil malesef. Çocuklar evin işi derken bide misafir geliyor üstüne 
(49 puan) tarafından
Aynen öyle vala uyumak çok mümkün olmuyor cnm malesef
(1,293 puan) tarafından
Benimde 15 gün oldu doğum yapalı sezeryan doğum oldu. Eşim yanımda 10 gün kaldı. Hâlâ alışma sürecindeyiz. İlk çocuğun huyu biraz değişti ilgi istiyor. Benim bi yandan ağrılarım oluyor. İşler yetişmiyor. İlk çocuğum bide grip olmuş inşallah bebeğe bulaşmaz. Çok yorucu geçiyor ama idare ediyoruz mecbur
-Reklam-
0 oy
tarafından
Stresten uzak olmak ..dinlenmek..sut artiran caylar var arastirip ice bilirsin canim..sık sık emzirmek . göğüslerini tam boşalmasi için oyle daha cok geliyor süt 
(49 puan) tarafından
Ama bebeğim köcuk tam bosaltmiyor cnm
tarafından
Emdikten sonra sagmayi dene cnm
0 oy
(83 puan) tarafından
Beyaz kuru dut çayı, humana still, meyve hoşafları, bol şu, sıcak duş, uyku, hurma, 
(49 puan) tarafından
TM cnm çok saol denicem hepsini
(83 puan) tarafından
Eklemeyi unuttum. Ek olarak;  bol sağım, bol yeşillik (maydonoz, roka vs.), bulgur, un helvası
0 oy
(4,401 puan) tarafından
Anason ic kuzum. Benjmkileri dolup tasirmisti. Akardı fazlasi farketmezsem o derece
(49 puan) tarafından
Onu nerden. Bulacam cnnm
(4,401 puan) tarafından
Aktarlarda var canım. bi tatlı kaşığı anasonu bi kupaya demle sıcak ilik soğuk nasıl istersen ic
0 oy
(134 puan) tarafından
Bol su bnce bnm arkadaşm rezene bissürü şeyler denedi içti asla su içmiyordu sütü kesildi taaa ki günde 2 litre içmeye basladıda emziriyor ama bazende naparsan yap olmuyor süt
(49 puan) tarafından
TM cnm saol
0 oy
(64 puan) tarafından
Tahin pekmez cok süt yapıyor canm dene istersen

İlgili sorular

0 oy
10 cevap 291 göst.
0 oy
7 cevap 114 göst.
19 Ocak 2025 Diğer kategorisinde Gurmeanne (704 puan) tarafından soruldu
0 oy