0 oy
65 göst.
Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde (465 puan) tarafından
3 aylik bebeğim var ara ara hafif hiriltisi var burun akintisi ates öksürük huzursuzluk yok uykusuda normal hasta olsa uyku düzeni bozulur diye düşünüyorum dr 3 gun 3 defa calpol ver dedim verdik geçmedi ama bu zamanlar normal olabiliyor mi

5 Cevaplar

0 oy
(465 puan) tarafından

En İyi Cevap
Hanimlar yardımcı olabilecek yok mu 2.bebegim ilk defa başıma geliyor 
-Reklam-
+1 oy
(3,188 puan) tarafından
Burnu tıkalı isede hırıltı olabilir. Burnunu temizleyin ona rağmen hırıltı devam eder ise doktora götürün bi
0 oy
tarafından
Bilmiyorum Türkiye'de ona ne deniliyor diye..belki eczanede soylerler.. göğüs masaji icin ilac oluyor..ou arastira bilirsin
(465 puan) tarafından
Araştırayım cnm ilk defa duydum
0 oy
(383 puan) tarafından
Çocuk doktoruna götürmediyseniz götürün öksürük hızlı ilerler bebeğiniz daha çok küçük sizi korkutmak istemem kızımda da ilk başta öksürük ve ateş başladı doktora getirdik ilaç kullanmamıza rağmen ilerledi ve hırıltı başladı şuan hastanede yatıyoruz tabiki sizinki de öyle olacak diye birşey yok ama tedbir amaçlı yinede doktorun görmesi lazım bazı bebekler hasta olduğu zaman uyku düzeni de bozulmuyor 
(465 puan) tarafından
Öksürüğü yok cnm
0 oy
(957 puan) tarafından
Canım benimkinde de vardı bende çok kafaya takıyordum cigerlerindenmi geliyor acaba diye hastaneye ne zaman gotursem doktorlar kontrol ediyorlardı ciğerleri temiz ordan gelmiyir belki burnundan dolayıdır diyorlardı 4 yada 5 aylık olduğunda geçmişti şuan 1 yaşında hırıltısı.yok şükür 

İlgili sorular

+1 oy
4 cevap 51 göst.
13 Ekim 2024 Diğer kategorisinde 175766 (364 puan) tarafından soruldu
0 oy
5 cevap 120 göst.
11 Ocak 2021 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde Beden dili (4,694 puan) tarafından soruldu
0 oy
2 cevap 48 göst.
0 oy
3 cevap 53 göst.

411,743 soru

12,395,129 cevap

44,119 kullanıcı

Kategoriler

...