0 oy
339 göst.
Diğer kategorisinde (167 puan) tarafından
tarafından kapalı

image

image

image

Kızlar çok post açtım ama cvp veren yok kızım 11 aylık saçları dökülüyor elimle hafif çekince avuçluyunca daha doğrusu iki üç tel dokuloyor normal mi doğumdan sonra kestik saçlarını dalinle düşünü yapıyorum .

Önerebileceğiniz bebek şampuanı var mi 

notu ile kapatıldı: Soru başlığı sorunuzu kısaca özetleyecek şekilde belirlenmelidir. Bu tarz soru başlıkları platform kullanışlılığını azalttığı için soru kapatılmıştır.

16 Cevaplar

0 oy
(6,411 puan) tarafından

Benim oğlumun öyleydi ben kazıttım düzeldi.simdi.daha gür ve dökülmüyor

(167 puan) tarafından
Bende doğumdan 1 hafta sonra kazitim
(6,411 puan) tarafından
Eğer sorun değil diyorsanız suan tekrar bi kazit cnm
-Reklam-
0 oy
tarafından
kan değeri nasıl? demir değeri? evowell kullanıyorum ben ama sen biberiye yağı da kullanabilirsin 
(167 puan) tarafından
Kan değerini y9 aylıkken alınmıştı kan tâbi o zaman da dökülüyordu
tarafından
bir doktora danış tekrar. mevsimlik de olabilir demiri düşükse ondan da olabilir
0 oy
(3,144 puan) tarafından
 bi kanlarına baktır canım eksik vitamini falan var mı diye vitamin eksikliğindende olur dalin çok iyi şampuan olarak biliniyor ama benim 2 kIzımada yaramadı mesela 
0 oy
(306 puan) tarafından
Vitamin ve kanlarina baktır 
(167 puan) tarafından
Kan değerini paylaşım
0 oy
tarafından
Arkadaşımın başına geldi ama bozuk para büyüklüğünde. Özele gittiler kac kez . 
(167 puan) tarafından
Sonuç ne oldu
tarafından
Çıktı saçları.  Stresten olmuş dedi doktorlar . Ama çok uğraştılar herseyi denediler.
0 oy
tarafından
Bebeklerde saç dökülmesi normal hangi Dr desen normal der iyide sen ne diye avuçlayıp çekiyorsun ki 
(167 puan) tarafından
Tarayinca da geliyor
0 oy
(14,287 puan) tarafından
Sebamed,bıobaby. İkisi de iyi iki üç tel dökülmesi de normal yalnız. Saç bu yani. Sandım avuç avuç kız, bir sorun yok bunda
0 oy
tarafından
Canım büyük ihtimalle vitaminleri eksiktir doktora götür kan alip vitamin değerlerine bakiolar benimde eksik dökülüyor ilaç alıyorum düzeliyor sonra tekrar bende bı doktora göster 
0 oy
(3,458 puan) tarafından
Canim burada da adam secme var n4 kadar sacma  muhabbet varsa buranin populer kisisi actiginda yorum yagmutu bakiyon konustugu ne kiytirik bos muhabbbet her nyse cnm

Incia sampuan dpgal icerikli e bebekten bulabilitsn markette satolmiyor benim oglum 1 bucuk yasindayken sampuanlar vucudunu kurutup derisi pul pul olmsu doktorumuz bu sampuani tavsiye etmsiti o gun bugun bunu kullaniyprz
0 oy
(5,584 puan) tarafından

Sonuçta burası sohbet sitesi her cevap alamayan saçma diye yaftalıyor.:) buraya kafa dağıtmaya giriyoruz bilgisi olan cevap verir zaten. o kadar büyük sorun olduğunu düşünüyorsanız önce doktora gitmelisiniz ama bence sorun değil saç hasar görüyor her türlü çekiliyor toplayınca vs dökülebilir iki üç tel

(11,978 puan) tarafından
Yok buradaki herkes doktor öyle deme.  Yazmak zorundayız mecburuz
(5,584 puan) tarafından
Pardon unutmuşum:D
0 oy
(53,523 puan) tarafından
bilinmeyen posta kim ne yazabilir ki gecmis olsun
0 oy
tarafından
Ay canım o bizde de vardı tahlil yaptırdık birşey çıkmadı sonradan düzeldi mevsimsel olarak galiba ben kazıtmadım ama dediğin gibi elini attığımda dökülüyordu yastığı hep saçtı 
0 oy
(6,029 puan) tarafından
Kırk yılın başı muhabbet olsun diye post attım herkese dert oldu. Popüler kullanıcı yapsa kimse ses etmez 

Ve ben fikrim olmasa bile ciddi konu oldugunun bilincinde olup post yukarı yazarim 

Şampuan kaynaklı olabilir vitamin eksikliği de olabilir çok detayli araştırılması lazım sağlam bir çocuk doktoruna araştırma Hastanesi'ne götür
0 oy
(48 puan) tarafından
Canım ya mevsimseldir yada demir eksikligindendir tırnaklarıda kırılıyosa falan demir eksikligidir

Mesela ben camasir deterjani sabun gibi seyler yiyesim geliyo saclarim dokuluyo tirnaklarim kiriliyo demir eksikliginden yani 
0 oy
(11,978 puan) tarafından
Bide tribe  giriyorsunuz bilgisi olmayan cevap da yazamaz. Doktor muyuz hemşire miyiz. Kan tahlilinden ne anlayalım 
0 oy
(1,710 puan) tarafından
Bende dalin kullandım 4 ay kadar sürekli saçları dökülüyordu hiçbir sağlık sorunu yoktu ama yinede dökülüyordu sonra mustela kullanmaya başladım 1 yaşına girdi 4 aydan beri mustela kullanıyorum dökülmeleri son buldu belki seninkine de iyi gelir 

İlgili sorular

0 oy
5 cevap 390 göst.
1 Şubat 2021 Diğer kategorisinde Gulnefes35 (68 puan) tarafından soruldu
0 oy
0 cevap 58 göst.
9 Nisan 2024 Diğer kategorisinde Ozge25 (27 puan) tarafından soruldu
0 oy
7 cevap 138 göst.
18 Ocak 2024 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde eda1404 (237 puan) tarafından soruldu
0 oy
1 cevap 170 göst.
7 Mayıs 2023 Diğer kategorisinde Aysel Güzel (1,150 puan) tarafından soruldu

Kategoriler

1,457,470 soru

23,909,498 cevap

322,894 kullanıcı

...