Bebegimi uyuttum uykusuzluk tavan esim sabah ise gidecek çaaaat diyr ses 3 umuz yataktan firladik sagolsun ust komsulardan biri yatak odasi camindan silkeledigi sofrasinin icinden cay kasigi dusuyor cama carpip mermerimdr misafir oluyor uykumuzun icine edildi ben geri uyuyamadim esiminde uykusu bozuldu salona tv izlemeye gitti brnim kafam atti....birde site yöneticisi bir sikayetci daire sakininin uyarisiyla apartman girisine not yazdirmisti Sofra silkelemeyin camlardan yasaktir silkeleyecekseniz balkon icinde silkeleyip kirintilari farasşa alin diye uyaridir ben de o notun altina mukemmel bi not hazirladim...aldim a 4 kagidina cay kasigini bantladim ustunede not yazdim sofra silkelemenin savunmasini yapanlar mutfak gereclerini artik mermerlerde buluyoruz gecenin 11 bucugunda yatak odasinda sofra silkelemek yakisir durum cay kasiginizi burdan alabilirsiniz yazdim bant cekti. Gizlice sabah direk yapistircam o notun altina
Ben onadığı alıp onun ..... neyse anladiniz siz dengesiz insan çok canım n3 yapcan
İşte istediğim çılgın komşu
412,317 soru
12,411,867 cevap
44,878 kullanıcı