0 oy
118 göst.
Diğer kategorisinde (5,867 puan) tarafından

Kızlar selam 34 hfatligim ben önceki postumda da syledim çok baskı hisedyorim dye büyük tuvalete idrara aşiri sık cikiyorim doktor altanda baktı dedi çok aşağı dayanmiş her an herşey olablir dye ama kanal şuan kapalı sanki bebek vajinada hisedyorum ciğer gelistrici iğne falan da vurmadı kizidmada öyle olmuştu ciğer gelistrici iğne vurulmuştu hiç bişey olmamıştı 36 da dogmuştu annemler eşim falan dyor temizlik yapma hep uzan aykalrini havya kaldır dye riski olan yada bilgisi olan ne ler yptniz yda yapmam lazım erken gelmesin küçük cnku:(

5 Cevaplar

0 oy
(4,062 puan) tarafından
33 haftalıkken benimde riskim vardı doktorlar sadece uzan lavabo harici kalkma demişti 
(5,867 puan) tarafından
Nezman peki doğurdun cnm bna hiç bişey demedi sadece sordum ilişki egzersiz yasak sadece çok aşağı dayanmiş dedi onun dışında risk yok dedi hiç temizlik yapma yada dinlen falan demedi tuhaf bir hocaydi ya
(4,062 puan) tarafından
İlişki egzersiz yasaktı bende de ama benim 4 cm de açılma vardı o yüzden kalkmak gezmek falan yasaktı çok defa serumlarla doğum durdu doktorlar 36+4 de doğdu
(5,867 puan) tarafından
AA senin açılman olmuş benimde 36+2 de gttimde iki uç santim açılma olmusti öyle suni verdiler ciğer gelistrici iğne vurulmuştu hiç bişey olmadı ama bunda açılma falan yok aşağı dayanmiş ayağa kalkınca sanki rahimde kipirdryor iş falan yapamiyroim dışarı bile çıkamıyorum
(4,062 puan) tarafından
O yüzden dinlen en azından 36-37 olsun
(5,867 puan) tarafından
İnşallah cnm benim hep dinleniyorim.ama.baya baskı oliuor idrar çok cikciyorim
-Reklam-
0 oy
(5,064 puan) tarafından
Is yapma dinlenmen lazım benim en bastan beri vardi progestan kullandim 36 ya kadar is yapmazdim ayakta durmazdım hep uzanirdim tuvalet ve yemek yeme dısında ayaga kalkma dusunuda ayakta alma tabureye otur asiri sicak suda da dus alma 
(5,867 puan) tarafından
Ben korkuyorum üç dört günde bir duş aliyorim bide bende ilk üç ay bir kutu progesteron btrdim doktor kizinda erken doğum olmuş bundada olmasın dye mecbur kullandım 36 da kızımda doğurdum hiç yaridmci olmadı bu doktor sadece çok aşağı inmiş dedi ciğer gelistrici iğne de vurulmadi bişey de demedi
0 oy
(223 puan) tarafından
Rabiacim 36  haftada kizin dogdugunda kuveze girdi mi sormayi unutuyorum hep sana
(5,867 puan) tarafından
Yok cnm grmedi iki doz ciğer gelistrici iğne vurulmuştu 34 hftada oda aşağıda demişti erken gelecek dye bu doktor sustu bişey demedi ya
(223 puan) tarafından
Onceki doktor ozel miydi yada bir daha gidisinde soyleyebilirsin diğer kizimda 36 haftada oldu ama ciger gelistirici yapildi diye
(5,867 puan) tarafından
Syledim evet önceki özeldi ama bu risk görmüyorum dedi sadece çok aşağıda dayanmiş dedi çok ilgisiz bir doktirdu yaa
0 oy
(22 puan) tarafından
Ayaklarını havaya kaldırma sadece dinlen uzan ara ara yürüyüş yap benim 27 ci hafta da kanama başladı 36 ya kadar devam etti kanama ve zamanın da doğdu çok şükür erken geleceği varsa birşey yapamazsın gelir ama 34 erken doğum sayılmaz siz tedbir alın takdir Allah dan inşallah sağ Salim doğar Allah size bağışlasın 
(5,867 puan) tarafından
Allah razı olsun valaha bna ayaklarını havaya kaldr dyorlar niye kaldrmim.acbaa bide sende kanama niye oldu okdr erken havada hergun mu oliyordu
0 oy
(1,666 puan) tarafından
Rabiacim özel mesajları kapatmissin . En son yazdığını bilr göremedim.noldu?
(5,867 puan) tarafından
Cnm olmuyormu AA profil degiştrcektim olmadı geri çıktım özel mesajalra hiç elemedim bı baksana olmuş mu kutucuklara tiklanlmiyorki aaa
(1,666 puan) tarafından
Yok kız kapalı mesajlarin
(5,867 puan) tarafından
Aaa nasıl açiliyor kız nuye öyle oldu Armine mi yazsam yine baksana knka
(5,867 puan) tarafından
Açtim bak oldumu

İlgili sorular

0 oy
4 cevap 89 göst.
25 Ekim 2024 Diğer kategorisinde yigitmira (60 puan) tarafından soruldu
0 oy
3 cevap 67 göst.