0 oy
95 göst.
Diğer kategorisinde (78 puan) tarafından
Kızlar sabah post açmıştım. Acile gittim smdi, nstde sancım çıktı biraz, 1 cm de acilmam varmış. Doktor başı aşağıya gelmiş dedi yatış verdi kabul edemedim. 3 yaşında oğlum var çünkü, arabamız var sancım sklasirsa gelirim dedim tamam dedi. Ama bir anda suyun da gelebilir, doğum başlar dedi, bu gidisle bir hadtaya bile kalmaz dedi. 

Oğlumdada 37 haftalıkken öyle demişlerdi 40+4 de doğdu. Her hamilelik bir değil biliylrum ama smdi bitaz sancım var, bir de gribim onun da halsizligi var tabii. Sorum şu ki erken dogurursun diyilip de bekleyen var mı? 34+5 şuan 

4 Cevaplar

0 oy
tarafından

Valla ben oğlanı 37+4 te 3500 kilo doğurdum gününü bekleseydi sezaryen olurdum herhalde :D demem o ki vardır seninkinde de bir hayır   

Benim bilgim yok canım Rabbşm hayırlısıyla almayı nasip etsin kucağına ❤️

(78 puan) tarafından
Amin canım inşallah ♥️❤️
-Reklam-
0 oy
(1,936 puan) tarafından
benim de 31 haftada böyle oldu 3 cm açılma vardı,3 gün falan hastaneden yattım. kızım da 37 haftada doğdu.
(78 puan) tarafından
Lütfen banada dua edin en azından 36 yi tamamlayayim. Zaten o ortama girince çok korktum, normal doğum yaptığım zaman geldi aklıma çok kötü oldum :(
(1,936 puan) tarafından
korkma canım stres yapma ,evde dinlen çok fazla ayakta durma, inşallah sağ salim kavuşursun bebişinle
(78 puan) tarafından
Amin inşallah canım Allah razı olsun
0 oy
(108 puan) tarafından
 Hayirlisiyla 37 38 bulursn cnm acilma 1 cm daha cok yurume acilma olmasn benm eltim de 8 ayliken sancisi oldu gitk 1 cm acilma vatdi eve gönderdi 
(108 puan) tarafından
Bnm kizim 34 te dogdu digeride zar zor 37 gidebildim
(78 puan) tarafından
Nasıl ilerledi süreç peki? Kuvoze falan alindi mi? Yada suyunuz falan mı geldi doğum naisl anlaşıldı acaba
(108 puan) tarafından
Bnmki ztn riskliydi cnm yani farkli seninkindn 24 haftalk bir kayibm vardi ondn sonra gebe kaldigmda her gebelikte serklj oluyorm rahme dikis atiliyor  doguma kdr yatarak geciriyosn  bende 32 ye girdm sancılarım başladı  34 te dogn yptm aclma vs yokti dikis vardi diye doktor riske atmiycm dedi
(108 puan) tarafından
Solunm skntisi vardi 2.200 dogdu 20 gun kuvzde kldi ama orda hic glismedi iki ysnda suan halada glsmiyorgeride diğer kizmda 36+0 da dogdu 32 den sonra sanci cektm hep hstnede serum veriyodu bi ara serumla rvde kldim bi hfta iki gunde bir vuruyodm kelebk sabit elmde kliyodu iste o hftaya glince dogm yptm 2.600 dogdu kuvze alnmdi
(78 puan) tarafından
Anladım canım Rabbim yardimcimiz olsun
0 oy
(3,050 puan) tarafından
Arkadaşım 1 cm açıklık ile 3 hafta beklemişti. 
(78 puan) tarafından
Banada dua edin lütfen

İlgili sorular

0 oy
5 cevap 132 göst.
12 Ekim 2024 Diğer kategorisinde Rabia_ikra (5,879 puan) tarafından soruldu
0 oy
3 cevap 106 göst.
2 Ocak 2023 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
4 cevap 52 göst.
0 oy