+6 oy
476 göst.
Diğer kategorisinde (12,779 puan) tarafından
tarafından düzenlendi

Hastalıktan geberiyorum ama hiç önemli değil moodumuzu yakalayalim aşkolar <3 

Benim gorumcelerim iyi zararsız etliye sütlüye karışmaz örnek vereyim senin işine de gelmez senden işte beklemez o kafadalar amma ve lakin eltiler öyle değil eltilerim daha tehlikeli sinsi bi sırrını ver bütün sülale duyar önce kaynanam duyar :devil::):woot:
İki tarafa da mesafeliyim aslında kendi halimde takılıyorum bişey deseler bile duymuyorum artık eşim çocuğum kendim artık <3
Sizde durumlar ne bacikolarımm :kissing:

29 Cevaplar

+2 oy
(12,779 puan) tarafından

En İyi Cevap

Kız gelinleri de ekledim belki elti görümce kaynana olanlar vardır da gelinler fenadir ona göre yorum yapın bacılar :angel:

-Reklam-
+5 oy
(777 puan) tarafından

Ölümüne kapisirlar ikiside birbirinden fena desem yeri :devil:

(12,779 puan) tarafından
Hahaha :D kız zzz
(2,129 puan) tarafından
HHahaha
+3 oy
(420 puan) tarafından
Yılan bir elti sahibi olan ben tabiki elti
(12,779 puan) tarafından
Eltiler fena fena
+3 oy
(5,661 puan) tarafından
Geçmiş olsun öncelikle canım 

Eltım vardı yok artık 

Görümcem de kendı halindedir 

Post açmıştım kızımla kahve içiyoruz ☺
(12,779 puan) tarafından
Afiyet olsun canım ❤️ teşekkür ederim bu arada
(5,661 puan) tarafından
Saol canım ❤
(2,129 puan) tarafından
Eltim boşanıp gitti mi
+3 oy
(445 puan) tarafından
Bence elti tehlikeli 
(12,779 puan) tarafından
Katılıyorum aşko ❤️
+3 oy
(8,370 puan) tarafından

Eltim yok çok şükür :devil: 

Bir gorumcem var bazen sıkıntılı oluyor. 

(12,779 puan) tarafından
Elti yok çok şanslısın
(3,806 puan) tarafından
Hiç olmayacak mı yoksa sonsuza kadar tek misin:D
(8,370 puan) tarafından
Evet eşim 2 kardeş.  1 ablası var;))))
(3,806 puan) tarafından
Oh ne güzel
(8,370 puan) tarafından
Miras fazla bolunmeyecek :D
+3 oy
(1,657 puan) tarafından

Ne eltim ne görümcem var şanslı kesimdenim (kaynım evlenmediği sürece) :D

(12,779 puan) tarafından
Evlenene kadar o kesimdesin aşko :)
(1,657 puan) tarafından
Aynen valla rahatım :)
+3 oy
(530 puan) tarafından
Eltiler bence
(12,779 puan) tarafından
Kesinlikle aşko ❤️
+3 oy
(4,076 puan) tarafından
Karakteri kötüyse kardeşin bile kötü olabiliyor. Nice elti görümceler var çok iyi anlaşan. Yani kötü olması için "elti" "görümce" denmesine gerek yok, kalbi kötüyse "kardeş" de kötü anne de baba da. 
(12,779 puan) tarafından
Konumuz elti görümce aşko ❤️
(4,076 puan) tarafından
Gayet açık yazdım aslında.
(12,779 puan) tarafından
Bende gayet açık yazdım canım
(2,129 puan) tarafından
Çok doğru oldu o zaman
+3 oy
(18,117 puan) tarafından
Herkes kendi halinde canim 
(12,779 puan) tarafından
Şuan bizdede durum öyle ben içlerinde olmadığım için duymuyorum ne olup bittiğini en azından
+3 oy
(3,806 puan) tarafından

Kendi Kişiliği olmayan herkes diyorum. Bir görümcemle eşim kimsenin lafına göre değil kendi duygu ve düşüncesine göre hareket eder. Ama bazısı direkt kötü kendini belli ediyor bazısı da iyi gibi ama onlara göre şekilleniyor buna çok gülerim :)

(12,779 puan) tarafından
Özünde çok iyi olan insanlar elti görümce kaynana oldumu bocaliyor nasıl davranacağını beceremiyo etrafımda böyle örnekler var ya da araya kıskançlık giriyor
(3,806 puan) tarafından
O kaynana annem yaa. Aslında çok iyi davranıyor ama bocalıyor diyebilirim.
(12,779 puan) tarafından
Benim kaynanam da başta öyleydi iyi niyetine inaniyordum bocaliyor diyordum ama artık öyle değil baya istediği için yapıyor
+3 oy
(1,523 puan) tarafından
Eltim yok daha.Kim bilir ne zaman olur kaynım uzman çavuş çünkü evlenmeyi daha düşünmüyo

İki görümcem var biri bnm kafadan bişeye de karışmaz evine beni davet etti mi kapımdan gelip alır beni evine götürür.Dört dörtlük de ağırlar.Diğeri bekar ve ruh hastası gibi.Sürekli bağırır kavga çıkararır evlerinde kimseyi istemez iş yapmaz ders çalışıyorum ayağına gıcığın teki
(12,779 puan) tarafından
Boşver bacım siz ona koca bulun okumak bahane sanki :))
(1,523 puan) tarafından
Amannn kendime hayrım olmamış çok anlasaydım abisiyle evlenmezdim :/ Ailecek sıkıntılılar zaten kaynımı çok tanımıyorum bi büyük görümcem iyi geri kalanı at çöpe gitsin.Zaten büyük görümceme güvenir bunlar ailecek kız avukat kocası da belediye başkanı yardımcısı.Şaşıyorum gerçekten nasıl bu ailenin kızı olmuş
(12,779 puan) tarafından
Nerelisiniz aşko yabancı gelin misin
(1,523 puan) tarafından
Hem evet hem hayır.Benim kan bağım yok ama eşim hem teyzemden hemde dayımdan olan kuzenlerimle kuzen oluyo.Diyarbakırlıyım ama orda yaşamıyoruz
(12,779 puan) tarafından
Doğu kültürü nerde olsa tanırım o kadar eşimin ailesini anlatıyor gibi anlattın ki anlaşılıyor
+2 oy
(1,445 puan) tarafından
Brn daha tehlikeliyim :)))gelin 
(12,779 puan) tarafından
Hahah kız dur gelini de ekliyim oraya :D
(1,445 puan) tarafından
Ekle valla :)))
(12,779 puan) tarafından
Ekledim gitti aşko :D
(1,445 puan) tarafından
Saol kuzumnn
+2 oy
(1,583 puan) tarafından
Kocanın sülalesini görene kadar en kötü sülale babanın sülalesi sanarsın derler ya :D ben kimseyle uzun muhabbetlere girmen nasılsın iyi misinden öteye gitmem o yüzden hiçbirini çok bilmiyorum ama gorumcem iyidir ondan bir şey Rica et 10 misli işini halleder senin istemedikl3rini de olsun ben yaptım der 
(12,779 puan) tarafından
Allah razı olsun güzel insan demekki .. şimdi babamın ailesi melek gibi geliyor :D
+2 oy
(2,362 puan) tarafından
Eltim yok cnm su anda tek gelinim bi tane de görümcem var önceden iyiydi ama simdi laf sokmaları başladı altan altan oyuzden mesafe koydum bnde 
(12,779 puan) tarafından
İlkk zamanlar iyiler AA ne güzel iyi insanlara denk geldim diye seviniyorsun sonra SÜRPRİZZZZ :d
(2,362 puan) tarafından
Vlla bazen diyorum abo nerye düştum bn;)
+2 oy
(766 puan) tarafından
8 yıllık evliyim eltimi sadece 1 kere düğünümde gördüm. Başları sıkışmazsa eşimi de arayıp sormazlar. 1 görümcem var eşime sorarsan bacısı o kadar safki hiç kötülük düşünmez, yazık onu kandırabilirler öyle saf yani. Ama gerçekte öyle mi? Hayatımda görümcemden daha iyi saf masum rolü yapan görmedim. Onla da görüşmüyorum, zaten uzakta. 2 gelinimiz var ikisini de severim, biri ablamdan öte, abimi arayıp sormam yengemi arar sorar dertleşirim. Diğer gelin de iyi bi zararı yok, işimize gücümüze de koşar, ama iyi gelinliği biraz politiktir onun yani gelin yaptı olsun diye yapıyor gibi ama yine de iyidir yani
(12,779 puan) tarafından
Sonuçta düşünüp yapması bile iyi biri olduğunu gösteriyor bence ben olsam yaptı desinler diye bile yapmam yapmak istersem yaparım
(766 puan) tarafından
Normalde de elinden geliyorsa herkese yardım eder zaten. Bir de ben bekarken de onun çocukları olan yeğenlerimle çok ilgilendim. Her hafta 100 km yol gider çocukları gezdirir yedirir içirirdim.  Şimdi koca adam oldular
(12,779 puan) tarafından
Olsun yinede yapmayan yapmıyor aşkom annemin eltisi mesela annemi köle gibi kullanır annem cagirsa asla gelmez
+2 oy
(6,921 puan) tarafından
Tabikide elti
(12,779 puan) tarafından
Neetttt :) ✓
+2 oy
(3,075 puan) tarafından
C şıkkı hepsi 
(12,779 puan) tarafından
Oda olur :))
+2 oy
(20,616 puan) tarafından
Hiç biriyle görüşmüyorum hayatım tertemiz umarım böylede devam eder 
(12,779 puan) tarafından
Ay niye görüşmüyorsun nasıl yaptın bunu taktik lütfen
(20,616 puan) tarafından
Ben yapmadım kendileri yaptı ben herkese iyi niyetle yaklaşınca Rabbim dikenleri yolumdan çekti paranın köpeği olmuşlar hepsi boşver :)
+2 oy
(699 puan) tarafından
Bence ikisininde şerlisi zor ya 

Ben işlerine karışmam işimede karıştırmam bana ters iş yapmışlarsa mesafe koyarımki nasılsın iyimisinden öteye geçmez çünkü akrabayız küslük mümkün değil 
(12,779 puan) tarafından
Evet bende öyle düşünüyorum mesafe koyuyorum

İlgili sorular

+2 oy
16 cevap 778 göst.
0 oy
9 cevap 766 göst.
+3 oy
33 cevap 1,249 göst.
0 oy
20 cevap 555 göst.

411,009 soru