+5 oy
495 göst.
Diğer kategorisinde (13,006 puan) tarafından
tarafından düzenlendi

Hastalıktan geberiyorum ama hiç önemli değil moodumuzu yakalayalim aşkolar <3 

Benim gorumcelerim iyi zararsız etliye sütlüye karışmaz örnek vereyim senin işine de gelmez senden işte beklemez o kafadalar amma ve lakin eltiler öyle değil eltilerim daha tehlikeli sinsi bi sırrını ver bütün sülale duyar önce kaynanam duyar :devil::):woot:
İki tarafa da mesafeliyim aslında kendi halimde takılıyorum bişey deseler bile duymuyorum artık eşim çocuğum kendim artık <3
Sizde durumlar ne bacikolarımm :kissing:

29 Cevaplar

+1 oy
(2,076 puan) tarafından
Bir görümcem var şuan elti yok adaylar var ama adaylar şimdilik gorumceden beter yani bunlar düğünden sonra ne olur bilemem
(13,006 puan) tarafından
Ortalık 56 aman çekirdek alır izlersin bacım:D
(2,076 puan) tarafından
Zatn onlar konuşur ancak ben onlarla o kadr samimi değilim görümcem şimdiden samimi oldu olduğuna pişman oldu ne kadr uzak o kadr iyi
-Reklam-
+1 oy
(1,498 puan) tarafından
Cevap veriyorum; hepsi+kaynana.
(13,006 puan) tarafından
Kaynanayi eklersem herkes kaynana der diye eklemedim :D
(1,498 puan) tarafından
Asıl yılanın başını eklemeliydin :D
+1 oy
tarafından
İkisinide severim..ama bilemedim..belki de görümce fenadir..annesi ona daha cabuk inanir falan
(13,006 puan) tarafından
Eltin yokmu can bacım :)
tarafından
Eltim de var görümcemde ..severim ikisinide ..bir kötülükleri olmadi..gelecegi bilemem ama
+1 oy
(4,669 puan) tarafından

Görümceeee tabi ki :D

(13,006 puan) tarafından
Eltin yokmu
(4,669 puan) tarafından
Var ama severim kendisini:)
+1 oy
(2,126 puan) tarafından

Görümcem yok bin şükür kayınvalidem kendi halinde ise gidip gelir ayda bir gelir bize gelirse ama biz oraya gideriz üç dört  kere ayda bir eltimlede merhaba merhaba o kadar çok uzakta oturuyoruz birbirimize sadece çocuklarla ilgili kayinvalidemde denk geldiğimizde sohbet ederiz o kadar :) bende eşim cocuklarm böyleyim 

(13,006 puan) tarafından
Mesafe iyidir ♥♥
+1 oy
tarafından
Ikisi de yok cok memnunum :)
(13,006 puan) tarafından
Hayalimi ♥♥♥
tarafından
Ahahah ama 3 eltim oldu biri cin gibiydi de biz iyi anlasirdik ikincisi de disardan gorsen saf sa.ak dersin ici bi fenaymis ben anlamamisim dusun ama ikisiyle de iyi gecindjm ben
+1 oy
(5,136 puan) tarafından
Eltim dünya iyisidir 24 yıllık eltiyiz gorumcemin büyüğü fena ama tabi bana işlemez çünkü eşim asla laf soylettirmez bilir ablasını küçük görümcem de arkamda bay baya destek bana gelinim de iyidir benle sorunu yok olamaz da herkez kendi evinde yuvasında hayatında 
(13,006 puan) tarafından
Aynen öyle ♥♥
+1 oy
(18,613 puan) tarafından
Bu sene evlilikte dördüncü senem 4 senelik tecrubemin sonucu görümce olmasa kaynana ile daha iyi anlaşılacağı şeklinde veya kaynana olmayacak görümce ile anlaşırım ikisi birlikte tehlikeli elti aynı evin içinde bir eltim olmadığı için bana sorun olmadı onun daha fesat ve ortalık karıştıran olduğunu düşünüyorum ( benim ki üvey abiden uzağız ) 
0 oy
(585 puan) tarafından
1 görumcem 1 eltim var eltim benden 4 yaş küçük görumcemde 2 yaş büyük benden..ikisiylede anlaşırız görumcem gurbette zaten yazları bir araya geliyoruz.eltimle 3 yıl.birlik durduk o benim çocuklarıma ben onunkine baktim hiç öyle ciddi birsey yaşamadık yaşamayızda inşallah evlerimizde çok yakın ☺️

İlgili sorular

+2 oy
16 cevap 782 göst.
0 oy
9 cevap 770 göst.
+3 oy
33 cevap 1,294 göst.
0 oy
20 cevap 583 göst.

411,631 soru

12,391,976 cevap

43,863 kullanıcı