0 oy
148 göst.
Diğer kategorisinde (1,754 puan) tarafından
Seker var bende. Un katamam.  Nasıl olur hiç denemedim. Birde firinda unsuz falan nasıl olur?

4 Cevaplar

0 oy
(5,182 puan) tarafından
Firindakine un atilmaz zaten canım un kızartmak için altına yuvarlak patates dilimle üstüne güzelce diz balıkları yağ gezdir baharat istersen tuz tamamdir
(1,754 puan) tarafından
Peki çıtır olur mu cnm
tarafından
Şekeri varmış patates doğru tercih olmaz.
(5,182 puan) tarafından
Aaaa evet sade balık da olur canm yanına yiyebileceğiniz sebzeler olur mesela kabak karnabahar gibi soslayip güzelce kızarır balıkla beraber
tarafından
Evet bu şekilde çok güzel oldu o değil de yarına ben de yapayım bu mönü hoşuma gitti :) yanına da Roka missss
(5,182 puan) tarafından
Afiyet şifa olsun canm benim
-Reklam-
0 oy
tarafından

image

Mısır unu şekeri tetikliyormuymus. 

Firinda soğanlı bir şekilde pisirebikirsiin fena olmuyor. 

Palamut buğulama yaptım bugün 
(1,754 puan) tarafından
Çıtır olur mu cnm
tarafından
Pek çıtır olmuyor . Zaten sagliklisi fırında olur
(3,067 puan) tarafından
Peki tepsiyi ful renkli lokum ve çikolata olarak görmem ahahah :))) dedim of ne güzel gözüküyor okudum balıkmışşş
(1,754 puan) tarafından
Afiyet olsun cnm
tarafından
Hahaha . :D sağlıklı ama
0 oy
(2,944 puan) tarafından

Ben hamsiyi buğulama seviyorum, diğer türlü 3 gram eti var zaten o da kurumuş gibi geliyor :D Buğulama yapabilirsin 

(1,754 puan) tarafından
Bende çıtır çıtır olsun dedim. firinda yumuşak mi olur
(5,532 puan) tarafından
O zmn yağlı kağıt ser tepsiye at çıtır olur
(1,754 puan) tarafından
Tamam cnm
0 oy
tarafından
Ben hiçbir zaman unla yapmam un hamsinin tadını bozuyor bana göre. Güzelce yıkayıp suyunu süzdükten sonra fırın tepsisini yağla öyle çok yağ olmasın zaten hamsi kendi yağını salacak. Sonra hamsileri tepsiye diz üstüne tuz çile başka brinsrye gerek yok canım gayet çıtır guzel oluyor böyle 
(1,754 puan) tarafından
Ohh çıtır çıtır oluyorsa tamam cnm ya çok sağol. Şekerim var hep firinda büyük balık yedim ama bıktım ya. Çıtır olsun istiyorum.
tarafından
Bu arada çıtır istiyorsan ayarını kendin halledersin kontrol ederek yumuşak ya da citiri ayarlarsin mesela eşim yumusak sever onunkini pişer pismez hemen tabağına alırım kendiminkini çıtır sevdiğim için biraz daha fırında tutarım iyice pişer çıtır çıtır olur ben çerez gibi seviyorum hamsiyi ya :)
(1,754 puan) tarafından
Hee aynen çerez gibi olsun istiyorum. Nasıl yapıyorsun peki ortadaki kemiğini çıkarıyor musun cnm
tarafından
Gerek kalmıyor ki o ortadaki kılçık bile çatır çutur yeniliyor :)

İlgili sorular

+3 oy
15 cevap 236 göst.
0 oy
5 cevap 101 göst.
16 Aralık 2024 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu
+1 oy
1 cevap 57 göst.
4 Aralık 2024 Diğer kategorisinde Canan can (249 puan) tarafından soruldu
0 oy
0 cevap 26 göst.
30 Eylül 2024 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde Mavi. I. M. (72 puan) tarafından soruldu

412,354 soru

12,413,253 cevap

44,926 kullanıcı

Kategoriler

...