+3 oy
429 göst.
Diğer kategorisinde (11,455 puan) tarafından

Bunu okurken ağlamam ve sen bunları yaşarken kimsenin seni anlamamasi beni ancak gurbet kuşlarım anlar :'(:(

image

16 Cevaplar

+3 oy
(2,332 puan) tarafından

Çok özledim eski hayatımı :'((((   evimi ailemi şımarık oluşumu beni bir ailem çekiyormuş onu anladımmm keşke hiç evlenmeseydimm :'(

(11,455 puan) tarafından
Ben hep çocuk gibiydim şimdi çocuk büyütüyorum ben ne zaman büyüdüm :(
(2,332 puan) tarafından
Evet yaa yada erken mi evlendimm bilmiyorum sorumluluk çok fazla yıprandım baya
(2,332 puan) tarafından
Sen kaç yaşındasın kaç yıllık evlisin
(11,455 puan) tarafından
3 yıllık evliyim 28 canım sen
(2,332 puan) tarafından
Hmm iyiymiş bende 3 yıllık evliyim 24 yaşındayım :(
-Reklam-
+1 oy
(1,428 puan) tarafından
Ohhhh kafam rahat derrt yok dedikodu yok çekememezlik yok huzur var huzurrr
(11,455 puan) tarafından
Kendi ailenmi öyle
(1,428 puan) tarafından
Kendi ailem için geçerli bu eşimin ailesin hakını ödeyemem bosver acma yarami
(11,455 puan) tarafından
Tamam aşkom ❤️
tarafından
Sen benmisin
+1 oy
tarafından

Neden gözlerim doldu ki ?

1 gece bile annesinden ayri duramayan. ama 1 yildir sadece telefonla konuşan ben bunu gormemeliydim.ne kadar cok ozledigimi bir ben bilirim..:(

(11,455 puan) tarafından
Bende çok özlüyorum cokk
+1 oy
(762 puan) tarafından
Kime desem derdimi ben, bulutlar? Bizi dost bildiklerimiz vurdular Bir de gurbet yarası var, hepsinden derin
Söyleyin memleketten bir haber mi var? Yoksa yârin gözyaşları mı bu yağmurlar

Deyip sozu bitiyorum.
(11,455 puan) tarafından
:( :((
+1 oy
(1,330 puan) tarafından

Gözyaşım pıt:(

Şuan annemle dizi izliyorum ama bu dediklerin dibine kadar yaşandı misliyle hemde :((

tarafından
Ah banada kizmet olur inşallah
(1,330 puan) tarafından
Amin inşallah ♥️ ben beterin beterini yaşadım hep aileme gidemedim annem gelicek diye dayak yedim,ailemden gizledim Allah kimseye yaşatmasın
(11,455 puan) tarafından
Boşandın mi sen Büşra
(1,330 puan) tarafından
tarafından düzenlendi
Bana bunları yaşatandan evet boşandım keşke tek bunlarla kalsaydı.9ay önce tekrar evlendim.Hamileyim şuan 9+5
(3,508 puan) tarafından
Merak ettim mutlumusun peki şimdiki eşinle
+1 oy
(12,533 puan) tarafından
Ya bu nasipmi i san nasibini kendimi yaratir gercekten. Dusunuyorum hep boyle seyleri. Benim ödüm koptu uzaga gidicem diye. Isteyenler oldu asla dedim. Annemi babami birakip gidemem ben. Ayni mahallede yasadigim ama o yasima kadar hic kardilasmadigim biriyle evlendim annemin arka sokagina tasindim :)) 
(11,455 puan) tarafından
Yakın olmak iyidir
(704 puan) tarafından
Bende senin gibi uzağa gidemem memleketlimle evlendim 2 yıl sonra tayini çıktı eşimin 14 yıldır gurbet gurbet dolaşıyoruz. Bazı korkular imtihan olabiliyormuş
(14,128 puan) tarafından
Ben de gorusmedim.annem hep.derdi nasbin gelince elin kolun dilin baglanir diye oyle oluyo gercekten
(12,533 puan) tarafından
Kiz sen zaten tayinciylr evlenmissin ama bastan lades demissin :) ben beni goturecek biriylede evlenmedim. Istedigim yerde yasayabilecegim biriyle evlendim.
(704 puan) tarafından
Yok bacım başta atanmamıştı düz memur olur sandım ama nasip...
(14,128 puan) tarafından
Tayinciyle evlenmedim valla sonradan oldu:) nasip iste dusunce olarwk oyle oluyor da iste nasibin o demekki cnku ben de mesela gorusmedim.cok kisi istedi ama annem de diyordu oyle diyosun da nasip gelince elin kolun dilin baglanir derdi hep
(12,533 puan) tarafından
Iste diyorum ya insan kendimi yaratir yoksa nasip gercekten nasipmi :) ama ben kendim yarattim :D biraz mantik evliligi oldu :)
(14,128 puan) tarafından
Ya tabiki nasibin geliuo iste o nasipmis senin icin insan tabiki secim yapiyor ama nasibin geliyor iste el kol dil baglanyo herkes mtlu olsun ay saglik olsun da:)
+1 oy
(2,818 puan) tarafından
20 aydir burnumda tutuyolar geldigimde ilk annemin yanina gidecem
(11,455 puan) tarafından
Ben 3 ay önce gördüm ama yine özledim :(
+1 oy
(602 puan) tarafından

Çok özledim ayda bir çay içmek varken. Senede 2 defa çay içmek nasip oluyor. 500km uzağımda ailem. Koca ailede bir ben gurbete düştüm:'(. Annemin kokusunu kardeşlerimin abla diyişini. Babamın güzel kızım demesini çok çok özledim. Gurbet çok zor, neyse ki gurbeti bana bahar bahçesi eden bir kocam var Allah razı olsun şu dakika istesem gönderir ama yollar da çekilmiyor. Uçakta yok direkt giden :'(. Zor ya.... 

(11,455 puan) tarafından
Çok zor :'(
+1 oy
(704 puan) tarafından

Hadi gel ağlayalım :'(

En çokta dün  annemdeydim akşam çaya gittik vs. Cümleler çok dokunuyor bana hiç tatmadığım bi duygu :(

(11,455 puan) tarafından
Evet bende o postları okurken iç geçiriyorum bir hüzün çöküyor :( hastayım bebeğim de hasta annem olsa nasıl bakardı bize burda kimse yüzümüze bakmıyor
(704 puan) tarafından
Ah şu gurbetin köküne kıran girsin...
+1 oy
(14,128 puan) tarafından
Ah ah Rabbim saglik versin diye telkin ediyorum kendimi 23 24 saat var aramizda ayagimi kirdim.dayanamadilar sali gunu naskpse geliyorlar 
(11,455 puan) tarafından
Sen nerdesin ailen nerde çok geçmiş olsun canım ❤️
+1 oy
(766 puan) tarafından
Bende gurbet kusuyum geçici ama gerçekten çok zor 
(11,455 puan) tarafından
Evet zorr ..
+1 oy
(3,508 puan) tarafından

Offfff keşke hiç buyumesem evlenmeseydim:(( Cook özlüyorum sırf özlemim dinsin diye her sabah konuşurum görüntülü:((:(

(11,455 puan) tarafından
Konuşmakta yetmiyor bazen.. :(
(3,508 puan) tarafından
Aynen aradan bir saat geciyo tekrar atiyom:)
+1 oy
(3,329 puan) tarafından
Çok zor çok.   
(11,455 puan) tarafından
Bizimde payımıza gurbet düştü
(3,329 puan) tarafından
1 sene boyunca sabah anneme gittim akşam geldim evliyken o yüzden birden damdan düşmüş gibi oldum
(11,455 puan) tarafından
Geçicidir umarım gurbetligin
(3,329 puan) tarafından
En az 2 3 sene daha var 1 sene bitti şükür mahkeme olumsuz olursa seneler var
+1 oy
tarafından
Ya yakınken gurbette olanlar ne yapsın......
(11,455 puan) tarafından
Onlarda gurbeti yaşıyor
+1 oy
(6,214 puan) tarafından

Gurbet gelini değilim ama eminim üzücüdür her istediğinde veya önemli bir durum olmadan aileyle görüşmek zor olduğunu Allah bol bol kavuşmanızı nasip etsin:)

(11,455 puan) tarafından
Amin amin ❤️♥
+1 oy
(789 puan) tarafından
en acı veren yanıı sana geliyolar 3 gün 5 gün kalıyolar ya o gittikleri gün hiç bir yere sığamıyosun ev seni boğuyo herhan bi odadan çıkacakmışlar hissi dışarı çıksan onlarla gezip eğlendiğin anlar 3 gün oldu yiğenlerim abim yengem  gideli hâlâ alışmadım kızım her sabah uyanıp bakaýim ablamlar uyanmış mı diye uyandıkları odaya koşuyo
(2,200 puan) tarafından
Evet en haklısı bu olabilir bende annemler gelmeden daha gideceklerini düşünüp ağlamaya başlıyorum 2, hafta kalır giderler ben 1 ayda anca toparliyorum :(
(11,455 puan) tarafından
Çocuklar için de zor koca tarafından hayır yok zaten onlarda bocaliyor
(789 puan) tarafından
yaa resmen enkaza dönüşüyorum yıkılmış darmadağın hep aklımda şu 3 gün önce bu saatte şurdaydık şunu yapıyorduk acaba kötü bi anımız oldu mu acaba kırıldıkları yer oldu mu keske şunu da yapsaydım Allah sağlık uzun ömür versin eksikliklerini gostermesin
(789 puan) tarafından
ayy onları demeee anca nasıl zarar versek düşüncesi ile geliyorlar resmen Benim annem yengem gelse Neyim eksik Nerem eksik kalmış Onları tamamlamaya çalışırlar iş yaptırmazlar hiç misafir gibi değiller Görümcem 2 kere geldi İkisinde de yerinden kalkmadık küçücük bebeğim de üçün yemek bekledi oğluna evi döktürdü sonra da kenara geçip yengene bol bol iş çıkardın oğlum diyordu Bir de kahkaha atıyordu

İlgili sorular

0 oy
23 cevap 587 göst.
15 Mayıs 2024 Aile & Aşk kategorisinde -.-MickeyMouse-.- (11,455 puan) tarafından soruldu
0 oy
8 cevap 169 göst.
28 Ekim 2024 Diğer kategorisinde Sv tht (361 puan) tarafından soruldu
0 oy
15 cevap 406 göst.
2 Eylül 2022 Aile & Aşk kategorisinde Ruya123 (479 puan) tarafından soruldu
0 oy
21 cevap 446 göst.
8 Mart 2023 Diğer kategorisinde Hsnrmysa (1,410 puan) tarafından soruldu

408,353 soru

12,268,206 cevap

37,526 kullanıcı