Kızlar bu gun yoğun özlem çekiyorum 6 aydır gurbeteyim daha once ailemden uzak kalmadim bekarken evden çikmadim evlendim de yakin dim ailemin evine hep giderdim bir bucuk yil yakindim onlara eşim atandi 6 aydim memlekete gitmedim onlara gitmeyi çok istiyorum cok özledim suan yazarken agliyorum ben zaten normalde annemlere çok düşkünüm uzak olunca daha da zorlaniyorum hiçte iznimiz yok bir yili doldurmadan
Çocukta yok oyalanacak annemlere gitmeyi onlara çatkapı yapmayi çok özledim onlarin bana gelmesini çok özledim eşim diyo cok istiyorsan gondereyim ama eşimede kıyamiyom ilceden uzaktayiz yemek yapamaz onunda tek birakmak istemiyorum
Bende gurbetteyim bende ailemi çok özledim ama gitmek istemiyorum çünkü memlekete gittikçe kananamgil ailemin yanina bırakmıyorlar en fazla 1 saat görebiliyorum ailemi oyüzden gitmiyorum kaynanamgil baskı yapıyorlar gittiğimde burnumda getiriyorlar böyle bir hayatım olacağını bilseydim evlenmezdim cok pişmanım . hasret kaldım babaocagina
İlk zamanlar öyle oluyor ya bende ilk İstanbul'dan ayrılınca bı sene kendime gelemedim ağladım çok ) üstelik 2 buçuk senelik evliydim o zamanlar ama inan geçti gitti o sıra uzaklaşınca 2 kere gittik geldik sora annemler geldi vs derken şuan 9 yıla gidiyorum yine şehir değiştirdim eskisi gibi olmuyorsun bı sen git bi onlar gelsin derken geçiyor zaman mutlu sağlıklı olun nabicaksin bizim de kismetimiz de bu varmış değişiklik iyidir
1,513,895 soru
24,689,246 cevap
368,233 kullanıcı
Lütfen şikayet nedeninizi seçin:
Yüklemek için tıklayın