0 oy
112 göst.
Diğer kategorisinde (24 puan) tarafından
3 hafta snra sezeryanla doğum yapicam eşim kızımla ilgilenecek ve yanımda kimse olamayacak 2.5 gün hastanedeyim bu süreçte zorlanirmiyim tek başıma...

Tek başına sezeryan doğum olanlar nasıl yaptınız zor mu 

4 Cevaplar

0 oy
(2,492 puan) tarafından
Neden tek başınasın canım kimsen yok mu komşun VS 
(2,492 puan) tarafından
Komşun yok mu en azından 2 gün duracak
(29,199 puan) tarafından
Büşra hanım özel mesajınızı kapattığınız için mesajınıza dönüş saglayamadim bilginiz olsun
(2,492 puan) tarafından
Ama ADMİNden dönüş geldi bana o bana attı mesaj. Ben kapatmadım hiç mesajlarımı nasıl açıcam detaylı anlatır mısınız
(2,492 puan) tarafından
Bende sadece duvar mesajı ekle yazıyor okadar
(29,199 puan) tarafından
Profilinize grip profili düzenle kısmından e posta göndermesine izin verilir yerini işaretleyin
-Reklam-
0 oy
(672 puan) tarafından

Allaha sığınırsan zor olmuyor. Çünkü insanın Allah'tan başka sığınacak kimsesi yok. Kendinden başkasına muhtaç etmesin Rabbim. Tek başına atlatırsın:)

(24 puan) tarafından
Amin inşallah yaa
0 oy
(216 puan) tarafından
Hastanede çok zorlanırsın heleki o ilk tuvalete gittiğinde e bebeğini emziren sen sürekli kalkıp oturamazsın dikişlerin falan açılır 
(24 puan) tarafından
Hemşireler yardım etmez mi ki bnde sürekli yürüyüş yapmaya caliscem çabuk toparlanmak için
(216 puan) tarafından
Valla o hemşirenin iyiligine kalmış bide hemşire sürekli gelip bebeği veremez ki sana kimse yokmu kaynanan görumcem annen kız kardeşin falan
0 oy
(7,921 puan) tarafından

Allah kimseyi çaresiz bırakmasın. 2 sezeryandada yanımda refakatcim vardı.  Zor olur tek olmak. 

İlgili sorular

+2 oy
8 cevap 227 göst.
0 oy
2 cevap 53 göst.
0 oy
6 cevap 127 göst.
11 Kasım 2024 Diğer kategorisinde Miniminnaķ (3,367 puan) tarafından soruldu
0 oy
3 cevap 101 göst.
26 Eylül 2024 Diğer kategorisinde Busraaaaaaaaa (4,272 puan) tarafından soruldu

409,901 soru