+2 oy
198 göst.
Diğer kategorisinde (765 puan) tarafından
Okadar kötüyüm ağlıyorum annemin arıyorum nir kere bile korkma kızim demedi nasılsın demedi 

8 Cevaplar

+2 oy
(2,251 puan) tarafından
Bazen kim olursa olsun beklentilerimizi aşağı çekmek gerek. 
(765 puan) tarafından
Sesim kötü görüyor kendi derdini anlatiuo
(2,251 puan) tarafından
Dediğim gibi beklentilerini azaltmalısın böylesi seni daha az üzecektir.
-Reklam-
+1 oy
(4,047 puan) tarafından
İnsan kaç yaşına gelirse gelsin o şefkati istiyor. Ama ne yazık ki büyüklerimiz sevgilerini bizler küçükken göstermedikleri onların da büyüklerine göre bu sevgiyi göstermek ayıp olduğu için sevip koklayamış anne evlat ilişkisini kuramamışlar maalesef. Anne evlat arasındaki o bağ bebekken çocukken kurulursa devamı geliyor, bunu başta yapmadıysa bu saatten sonra bir şey beklemeyin. 
(765 puan) tarafından
Bişi beklemiyorum işte
+1 oy
(2,057 puan) tarafından
Yapraklarımın dökülmesine ağacın kendim olduğunu fark ettiğim günden beri incilmiyorum artık gibi bı söz okumuştum çok doğru ağaç sensin bı kalk bı silkelen kendine gel kocanın evlatlarinin sana ihtiyacı var. Allah bitti demeden bitmez sen niye hemen kabulleniyorsun bittiğine dua kaderi değiştirir ağlamak sizlamak değil bacım. Umudunu kesme. Ve moral herşeyden önce gelmez mi böyle bir hastalık belki de hiç yok kesin tanilarda bile yanılma oluyor. Varsay ki var hepimizin gideceği yer belli okadar dolu dolu güzel mutlu geçir ki ilerde ah keşke deme ukte kalmasın içinde. (Bencilce gelmesin yorumum Allah korusun eşine 3 ay ömür biçerler ayağın kayar düşer ondan önce gidersin.) Kimseden sırtını sivazlamasini bekleme rutin hayatınızı en güzel şekilde yaşayın beraber film izleyin en güzel yemekleri pişir annelerin görevi zor ama hepsini ayakta tutacak olan sensin bırakma kendini. Bol bol dua..
(765 puan) tarafından
Okadar araştırdım ki aybi belirtiler aynı en ufak değişiklik görsem diyecem oh be ama diyemiyorum
(2,057 puan) tarafından
Evet ama ölümün kıyısından dönen binlerce insan var umudunu yitirme. Allah'ın yanında hiç bir şey zor değil bol bol dua ve pozitif ol. İyilesecek bı aksilik olmicak gibi motive et hep kendine iyiyi guzeli çek. Ama Allah korusun olacağı varsada Allah'tan geldik Allah'a donecez bir buçuk aylık oğlum kollarımda kalbi durdu vefat etti sonra. Bir an aklımı yitirecek gibi oldum . Sonra binlerce kez kendime tekrar ettim herşey Allah'tan bu dünya sadece bı imtihan dünyası geçici olan burası baki olan diğer dünya inancın güçlü olsun
+1 oy
(1,096 puan) tarafından
Öncelikle çok çok geçmiş olsun eşin için  bir tek doktora gitmekle tanı ya çok güvenmeyin mutlaka en az 2 3 doktora daha gidin mümkünse üniverisite hastanesi olsun araştırma hastanesi olsun .Ha derler se ki evet bu hastalık var o zaman da tedavisine bakarsınız  hastalığı ne kadar yavaslatirsaniz o kadar iyi olur biliyorum çok çok zor . Ama hayatta herşey biz insanlar için hastalıkta sağlıkta Rabbimden gelene razı olup kabullenmek gerekiyor .Doktorlar bir hastaya 3 ay ömür biçer bir başka sapasağlam kişi 3 saat sonra bir kaza gecirir ölür gider .hangimizin garantisi var yarın sabahı görmeye .Lütfen güçlü olmaya çalış her hastalıkta ailenin morali çok önemli eşin zaten yeterince üzülüyordur sende onun üzüntüsüne daha da ekleme .Rabbim yardımcınız olsun
(765 puan) tarafından
Evet üniversitese Hastanesi'ne gittik bir daha gidegiz sona başka doktora gideceğiz
+1 oy
(51,294 puan) tarafından
biraz yüreğini katı tutman gerekiyor 
(765 puan) tarafından
Sen tutarmiydin ikbos
(51,294 puan) tarafından
tutuyorum şuan aileme karşı
+1 oy
(6,646 puan) tarafından
Şuan ne diyeceğimi bilemiyorum dünden beri aklımdasın. İnşallah Rabb im mucize gösterir varsada durdurulur ilerlemez.
(765 puan) tarafından
İnşallah canım daha çok var muaneye
(6,646 puan) tarafından
O zaman ferahlamaya sakinleşmeye çalış kötü düşünme yoksa muayeneye kadar kendinde eşinde çok yıpranır.
Namaz kıl hep dua et yasin oku okut inşallah Allah yüzünüzü güldürür ❤️
(765 puan) tarafından
Sağol canım
+1 oy
(1,822 puan) tarafından
1 ay once babamın ikinci evliliğinden olma 2.5 yaşındaki kardeşime DMD Kas hastası dediler. Geçen gün babam yine kan vermeye götürmüş bu sefer %70 hasta değil demişler. Burası Türkiye burada bir insana sen kansersin deyip 2 yıl kemoterapi ışın tedavisi uygulayıp sonra da kanser degilmissin bile dediler. Birkaç doktora gidip kesin tanı almadan canını sıkma. Hem şöyle düşün hastalık varsa da tıp her gün ilerliyor hastalıklara çareler bulunuyor. Umudunu kaybetme 
+1 oy
(2,816 puan) tarafından
Insan bazen en yakinkndan bile destek goremiyor Allaha sigin o seni bekliuor bol bol yasin oku namaza basla cok sikildiyaa icin ser seccadeni ac ellerini icinden geldigi dertles Rabbimizle o sana kimsenin veremedigi ferahlihi verecek icindeki sikintiyi alacak unutma sadece Allah var baskasindan destek bekleme

İlgili sorular

0 oy
4 cevap 95 göst.
+1 oy
17 cevap 501 göst.
+3 oy
8 cevap 147 göst.
0 oy
2 cevap 48 göst.
27 Kasım 2024 Aile & Aşk kategorisinde Semras (3 puan) tarafından soruldu

408,185 soru

12,259,961 cevap