0 oy
285 göst.
Diğer kategorisinde (1,101 puan) tarafından
Kapatılan eski hatlar saha sonra tekrar kullanıma açılıyor mu? Eşimin telefonunda bir numara görmüştüm aylar önce eskort gibiydi kızın fotoğrafı . Eşim de telefoncudur benim. Bu kim diye gösterdim dedi eski müşterilerdendir demişti ama erkek ismi ile kayıtlıydı. Hattını kapatmış başkası kullanmaya başlamıştır dedi. Bir anda aklıma geldi o kadın kim diye. Burada bana yalan söylemiş oluyor dimi. Neden bir kızın  ismini erkek ismi olarak kaydetmiş olabilir. İçime bir kuşku düştü. 

15 Cevaplar

0 oy
(841 puan) tarafından
Babamm vefat etti hattı kapalı zaten ama başkası alıp kullanmış. Numarası hala kayıtlı ben de yaşlı bi amca kullanıyor. Başkası kullanılır yani
(1,101 puan) tarafından
İnternette baktım kullanılamaz diyor ama
(841 puan) tarafından
Yok yok kullanılır amcanın resmi var yani bi kere arayacaktım hattı kendimi kötü hissederim diye aramadım açıkçası: (
-Reklam-
0 oy
(29,310 puan) tarafından

Yani doğru da soylemis olabilir eşini en iyi sen tanırsın 

(1,101 puan) tarafından
Bir kadının numarasını erkek ismi ile kaydetmesini anlayamadım. Telefon tamircisi kendisi kaydedip siliyor numaraları ama genelde cihaz ismi ile kaydediyor. Bu garibime gitti
0 oy
(1,440 puan) tarafından
Evet havuza atılıyor belli bi aydan sonra tekrara satılıyor o hat
0 oy
(2,345 puan) tarafından
Kız arkadaşım numarasını değiştirdi eski numarası halen duruyor  şuan hat kullanan 12 yaşında bir çocuk wpde foto var 
(1,440 puan) tarafından
Aynen bacimsu
(2,345 puan) tarafından
Kız sen bizim bacımsusun demi Allah seni :))
(1,440 puan) tarafından
He benim kizzz
(2,345 puan) tarafından
Ya bende diyom tanıdık sanki nerdesin sen :) özlettiniz diğer tarafta gamzede yok artık girmiyor heralde
(1,440 puan) tarafından
Ayy o taraf bu taraf takılıyorum ama genelde burdayım canm benimmmm
(2,345 puan) tarafından
Anladım canım ora durgun zaten bayağa sanki
(1,440 puan) tarafından
Aynen hamile kalan kimse yok:))))burda eğlence cokk
(2,345 puan) tarafından
Hahaha Allah seni test attılar sanki bi kaç tane ama çoğu bozuk :)
(1,440 puan) tarafından
Valla bakmıyorum çoğuna yaaa hele biri yazmış hamilemiyim test yok biz nerden bilek
(2,345 puan) tarafından
Çok fazla var bu ara o şekilde kız bide millet doktora gitmeyede çekiniyor artık 10 gün gecikmiş ben korkudan hemen koşarım doktora hamile miyim yoksa başka bişi varmı diye
(1,440 puan) tarafından
Hele ben 1 gün geçti kostum:))
(2,345 puan) tarafından
Hahaha ya vallaha diyorum ya ben dayanamam aklıma elli tane senaryo gelir kanama olupta gitmeyenler zaten ayrı alem daha demin ona yorum yaptım hatta
0 oy
(13,392 puan) tarafından
eşinki doğru mu yanlış mı bilemem ama kapanan numaralar, daha sonra tekrardan satılıyor. yoksa numara kalmaz 
(1,101 puan) tarafından
Anladım teşekkür ederim
0 oy
(14,714 puan) tarafından

Eşimle biz son satışı farklı nujaralar almıştık eşimin ki bir kıza aitmiş 

Yeni evlendik Facebook şifre belirle diye mesaj geliyor sürekli bende eşimin sandım numara ile yeniledim meğerse  elif diye birine aitmiş 

Gentoch da da bakmıştık Elif diye kaydetmişlerdir ama tabi  üstünden 8 yıl geçti :)

0 oy
(5,744 puan) tarafından
Evet belli bir zaman sonra başkasına satıyorlar aynı numarayı. Benim lisede kullandığım numaramı başkasına vermişlerdi ordan biliyorum.
0 oy
tarafından
Lira yüklenmeyen numara kapanıyor, kapanan numara bi başkası tarafından satın alınabiliyor. Benim eski kullandığım numara şuan bi başkasında 
0 oy
(4,176 puan) tarafından
Evet kullanılıyor
0 oy
(613 puan) tarafından
Kullanılıyor bizde Türkcell sormuştuk dedi başka kişilere satılıyor 
0 oy
(1,136 puan) tarafından
Kullanılıyor...eşimin bı kaç sene önce nakliye işi.icin.kullandigi bir hat vardı sonra gerek kalmadı kapattı..simdi başkası kullanıyor 
0 oy
(3,086 puan) tarafından
Kullanılıyor birisi kapatmış yıllar önce sonra ben aldım 0 hat önceden kullanılmış numaraymış arayanlar oldu 
0 oy
(3,769 puan) tarafından
Kullanılıyor biraz duruyor aynı numarayı başkasına veriyorlar benim suanki numaram daha önce yasemin adında biri kullanmış surekli beni birileri arıyor yasemin sizmisiniz diye öyle birini tanımıyorum diyorum kapatıyorum ama kaç kere aradılar yani kullanılıyor canım 
0 oy
tarafından
Havuza duser daha so ra tekrar satisa cikar
0 oy
(2,559 puan) tarafından
Evet kullanılıyor. Hattımı kullanmaya başladığımdan beri Ali diyelim Ali'ye smsler geliyor yani bana geliyor vergi falan hatta geçen reçete nosu mu neydi geldi. Hatta bide wp tan aradı Ali'nin annesiyle konuscam dedi kadın öyle biri yok dedim. Sürekli rahatsız ediliyorum sıkıntı yani. 

İlgili sorular

0 oy
4 cevap 117 göst.
12 Aralık 2024 Diğer kategorisinde Zzzzzz (1,717 puan) tarafından soruldu
+1 oy
5 cevap 120 göst.
0 oy
3 cevap 161 göst.
14 Ağustos 2023 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
1 cevap 111 göst.
23 Şubat 2021 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu