0 oy
325 göst.
Diğer kategorisinde (230 puan) tarafından
Hayat nasıl gidiyor Zor mu kolay mı yetişebiliyor musunuz her şeye

23 Cevaplar

+1 oy
(6,086 puan) tarafından

Yetisebildigim kadar yapıyorum. Kendimi paralayamam 

-Reklam-
+1 oy
(12,060 puan) tarafından
Elimizden geldigince :))
+1 oy
(4,041 puan) tarafından
Elimden geldiğince yetişmeye çalışıyorum 
+1 oy
(406 puan) tarafından
Biri 2.5 yaşında biri 3 haftalık şuan idare edemiyorum yetişemiyorum çünkü yeni uyemiz uyumuyor kolay kolay sürekli emiyor yada ağlıyor büyük oglumla ilgilenemiyorum hiç. İnşallah en yakın zamanda düzenimizi kurarız 
0 oy
(2,133 puan) tarafından
3 çocuk var zor da olsa yetisiyorum 4. Geliyormuş günlerdir ne b.k yicem diye düşünüyorum 
(772 puan) tarafından
Aynen sksjsj
(1,416 puan) tarafından
Ah kıyamam ya ne kadarlık peki
(2,133 puan) tarafından
7 haftalık olmuş :/
(6,086 puan) tarafından
Sagsaglim kucağına alırsın inşallah
(99 puan) tarafından
Neyle korunuyordun cnm
0 oy
(3,228 puan) tarafından
Çıldırmamak elde değil yani 
0 oy
(11,095 puan) tarafından
Eşim işten gelmedi hala valla bütün gün tek başıma uğraştım ilgilendim beynim yorgun normalde 5te gelirdi çocuklarla ilgilenirdi büyük nimetmiş 
tarafından
Ben tek çocukla böyle hissediyorum kız eşim akşamcı oldu mu deliriyorum ya :(
(11,095 puan) tarafından
Allah yardımcın olsun valla zor canım
0 oy
(13,528 puan) tarafından
Araları 18 ay olabildiği kadar yetişmeye çalışıyorum

Küçük olan diş Çıkarıyor bu aralar
0 oy
(721 puan) tarafından
Hayat geçiyor gecip gidiyor yetmeye yetişmeye çalışarak ama yetiyor muyum hayır.ve hiç elimden tutan yok eşim dahil.kahvalti çocuğu okula bırak küçüğü yedir uyut uyuyunca yemek yap okuldan al yemek ye çay meyve etkinlik ödev uyu
0 oy
(523 puan) tarafından
Daha henüz iki çocuklu olmadık ama bir kızım var iki değil en az 4 çocuğa bedel beş dk oturmaz böyle değildi aslında kendi kendine oynayan eziyeti biraz da olsa azalmış bir çocuktu şimdi 34 haftalık hamileyim ama delirmek te üzereyim inşallah bu sadee 3 yaş sendromudur ve bebiş gelinceye kadar yine kizim eski haline döner yoksa honiyle gezecem galiba
0 oy
(9,366 puan) tarafından
Benimde 2 çocuğum var gün boyu kosustuyorum umarım yetiyorumdur onlara.
0 oy
(589 puan) tarafından

3 çocukla ittire ittire gidiyor hayat :DDarbukasi dum düm teke Roman oynar seke seke :D

0 oy
(18,524 puan) tarafından
Zor bacım zor. Ama şöyle bişey var . Çocuğuna göre defisiyor. İmkanlarjna göre degisiyor . Ben bir başıma ( eşim var da yok gibi sağolsun 2 dk çocuğu oyalayamaz. Seni istiyo deyip postalar) ve çevremdeki çocuklara göre zor cocujlara sahibim. Ben cok zorlanıyorum. Yetismiyo. Ha ama ben de bazen işleri bırakıp dinlenebiliyorum. İş varken asla oturamam tipinde bir insan değilim. Öteki türlü olsaydım işler yetisirdi ama ben de iyice fittirirdim. Bı ara cok misafir gelmişti. Misafir geldiği vakitler de iş güç temizlik hazırlık bitmez malum. Ve o evrede küçük bebeğim cok sinirlendirmisti beni. Çok aşırı zorlanmistim. Ve misafiri cok seven ben bir süre misafire tövbe ettim. Zorunlu olmadıkça kimseyi cagirmiyorum. 

Biri uyurken diğeri uyanık oluyor. Onunla ilgilenme oynama istiyor. Bebeği emzirirken öteki tuvaletten çağırıyor anne bitti diye. Birine yemek hazırlarken öteki meme ister. Falan yani bu tarz şeyler. Ama güzellikleri de var. İki kardeş birbirlerini cok seviyolar. Birlikte oynadıkları birbirlerine sarildiklari vakitlerde aşırı mitlu oluyorum. 
0 oy
(608 puan) tarafından

2 Çocukla 14.günden sesleniyorum buralara gelmeyin :D. Tamam güzel bir şey çok şükür iyi ki de olmuş ama zor ya. Hele uykusuzluk. Mesela dün gece 2den sonra doğru düzgün uyku uyumadım aha bu saat oldu. Ev işi de yapamıyorum Bi çamaşır asabildim Bi de mutfak topladım o kadar. 

0 oy
(923 puan) tarafından
Biri 3 yaşında biri 5 buçuk aylık.. son 1 buçuk aydır çok çok zor..büyük olan asiri degisti huysuzlasti o kadar çok ağlama krizleri oluyor ki ne yapacağımızı şaşırdık artık.. küçük olanın da 4.ay atagi ve 2 diş çıkarması birleşti bir de üstüne usuttuhep kucak istedi hiç uyutmadı.. ayy allahim ne yaşıyorum yaşıyor muyum belli değil..:((
(3,350 puan) tarafından
Aynı biz 3 yaş ve 3.5 aylık kızlarım. 1 aydır atakta sürekli kucak istiyor küçüğü indirdiğin gibi ortalığı yıkıyor bi yandan meme reddi bi yandan uykuya direnme omuzlarım yanıyor agridan kollarımı kaldıramıyorum
(923 puan) tarafından
Cok zor vallahi Allah yardımcımız olsun..benim eşim sürekli yardımcı.. kızım da günde 4 saat kreşe gidiyor ama oglen uykusu yok sabah 7den akşam 9a kadar ayakta ve sürekli ilgi istiyor biraz dediğini yapmasak çığlık kıyamet ağlıyor hep kriz yaşıyoruz..perişan olduk
(3,350 puan) tarafından
Benim eşim de yardımcı oluyor ama yinede çok zor. Bu sene okula yazdıramadık ama seneye bizde düşünüyoruz inşaAllah
0 oy
(14,291 puan) tarafından
ağlamadıkları zaman her şeye yetişebiliyorum her şeyi rahatlıkla yapabiliyorum ama ağladıkları zaman beynim duruyor 
tarafından
Bu ben ya bebek ağlamasına dayanamıyorum :D
(14,291 puan) tarafından
Bende valla ağlama sesinden nefret ettim :)
Geçen balkonda eşimle otururken kartal araba çalışıyor ses çıkardı eşim diyor koş Metehan uyandı :)) beynimiz yanmış :))
tarafından
Gerçekten beyin yakıyorlar
0 oy
tarafından
Ben tek çocukla bir şeye yetişemiyorum 
0 oy
(221 puan) tarafından
Yetebildigim kadar ama bence yetebiliyorum evim temiz olur genelde sadece oyuncak dağınıklığı olur biri 1 ve 3 yaşında cocuklarim ama bende bide netlik var o gün o işi yapicam dediysem hastalık olmadığı sürece cocuk huysuzda olsa yapıyorum Bi şekilde mesela 4 5 günde bir bütün halıları topluyorum silip supuruyorum toz alıyorum sadece bir günde bitiriyorum ev temizliğini diğer günler sadece supuruyorum ama misafir gelecekse aşırı stres oluyorum ya yemekler güzel olmazsa diye yoksa temizlikten değil 
0 oy
(3,350 puan) tarafından
3 yaş ve 3.5 aylık kızlarım hayat zor geçiyor
0 oy
(3,870 puan) tarafından
Yetisiyorum ama yoruluyorum da :)

İlgili sorular

0 oy
25 cevap 407 göst.
27 Ağustos 2024 Aile kategorisinde Cansuklns (399 puan) tarafından soruldu
0 oy
22 cevap 346 göst.