0 oy
146 göst.
Aile kategorisinde (426 puan) tarafından
Yeni hamileyim çocuğum üç yaşında çok tedirginim bakabilecek yetebilecek miyim eve eşime çocuklara psikolojik olarak pek iyi hissetmiyorum 

7 Cevaplar

+1 oy
(2,479 puan) tarafından
tarafından düzenlendi

Her şey eşin de bitiyor. Sana yardım eder çocuklarla ilgilenirse o kadar güzel yetersin ki her şeye :) ama eş bütün gün koltukta elinde telefon olursa yetsen bile yetersiz hissedersin

-Reklam-
0 oy
(84 puan) tarafından
Yeni hamile kaldığımda bende böyle hissetmiştim oğlum 4 yaşına yeni girmişti istediğim halde üzülüyordum hep düşünüyordum yetebilir miyim oğlum ilgisiz kalır mı diye çok şükür o günler geçti şimdi kızım 4 aylık oğlum 5 yaşına girecek evet çok zor ama iyiki dedim 
0 oy
(1,271 puan) tarafından
Benimde hamileliğim hep sıkıntılı geçti hep hastaydım şükür doğurdum kızlarıma da yetiyorum evime eşime de yetiyorum:) yetemediğim yetişemediğim zamanlar da oluyor ama yetmeye çalışırsam kendimi çok yipratmis olacağım o yüzden mesela bugün evi toparladım üstten süpürdüm bebeği yıkadım çamaşır vardı yarın atarım dedim akşama kadar dinlendim küçük kızım banyonun üstüne güzel uyudu bende büyük kızımla ilgilendim kendime zaman ayırdım akşama kaynanamlar geldi yemek çay Faslı derken çok yoruldum mutfak öylece kaldı büyük kızı yatırdım küçüğüyle şuan ilgileniyorum bulaşık kalsın yarın sabah halletcem artık 
0 oy
(202 puan) tarafından
Oğlum tam üç yaşında bende ikinciyi istiyorum ama sizinkiyle aynı korkularim var
0 oy
(9,830 puan) tarafından
Zor oluyor ama insan alişiyo o tempoya ben 2. Yi doğum yaptığımda büyük 22 aylıktı daha 2 yaş bile olmamişti ilklerde çok bocaladim ama annem ve eşim Allah bin kez razı olsun çok ilgilendiler yardımcı oldular. Şimdi büyük 4 bucuk küçük 2 buçuk yaşında 
0 oy
(13,508 puan) tarafından
Paşalar gibi yetersin modunu yüksek tut hamileliğin tadını çıkar canım 

Benimkiler arası 18 ay 

Oğlum doğdu baştan beri tek bakıyorum üstelik koliktı 

Kendiliğinden bir düzen oluşuyor yeterki sen kendini üzme, motivasyonunu bozma 

Kızım 28 oğlum on aylık olucak hasta olmadıkları sürece sorun yok hastalık olunca aynı anda oluyor zorlar o
0 oy
(2,133 puan) tarafından
Benim eşim fazla eve gelmiyo ama ben bu şekilde bir düzene koydum bizim bir rutinimiz var sabah kalkıyoruz kahvaltı sonra arkasından her yeri temizliyorum zaten o günün işini yarına bırakmamaya özen gosteriyorum her yeri supuruyorum sonra çocuklarla bir şeyler yiyoruz duşa girip ckiyoruz hava güzelse parka çıkıyoruz eve geliyoruz el ayak yikaniyo pijamaları giyyoruz arkasından akşam yemeği ondan sonra bulaşık varsa onu hallediyorum hemen arkasından biraz dinleniyorum çocukları yatırıyorum  bende işlerim bitmiş oluyo cnm bir şeyler yemek isterse tkrr yiyorum istemezse uzanıyorum eşim gelirse ona vakit ayiririm bazen gece de calisiyo gelmeyebiliyo oyle yani her şekilde su akip yolunu buluyo anliyicagin eşim yardım etmiyo zararı olmasın yeter gelip evi dağıttığı da çok oluyo üstünü giyer dolabı dağıtır gider hemen o zaman kan beynime ckiyo

İlgili sorular

0 oy
2 cevap 45 göst.
0 oy
1 cevap 45 göst.
0 oy
8 cevap 106 göst.
0 oy
2 cevap 180 göst.
22 Ekim 2024 Aile kategorisinde nurr001 (2,291 puan) tarafından soruldu

403,341 soru

12,081,331 cevap