0 oy
221 göst.
Alışveriş-Hediye kategorisinde (206 puan) tarafından
İyi geceler kızlar sorum şu benim bir komşum var oğlumla oğlu arkadaş gibi bişey bu eve yeni taşındık sayılır. Balkondan balkona aşağıda sokakta gördükçe merhabalaşıyoruz hal hatır soruyoruz haliyle . Yeni doğum yaptı dün mevlid-i varmış bebeğinin davet etti evine hiç gitmedim telefonu dahi yok bende. Gidip gitmemek konusunda çok kararsızım napsam ki siz olsanız napardınız ve ne hediye götürürsünüz? Üçüncü çocuğu kıyafet ihtiyacı yoktur herhalde bez mi alıp versem bilemedim hele bi akıl verin nolur yav:) 

11 Cevaplar

+1 oy
(692 puan) tarafından

Bez almayın hangi bezi kullaniyor bilmiyorsunuz belki pişik yapiyordur her bez her çocuğa yaramiyor bence para verin cok samimi değilsiniz 200lira yeter. Kendi alsin bi ihtiyacını bence para en mantıklısı bende yeni doğum yaptim para daha iyi oluyor :D

(206 puan) tarafından
Bez alıp fişini içine koysam el boşta gitmek bilemedim canım ya ya da bi takım kıyafet mi alsam şöyle kışlık filan
(692 puan) tarafından
Ozaman kiyafet daha iyi olur bez biraz riskli. Farkli bir hediye arıyorsanız bi arkadaşım anı defteri getirmisti bebeğimin ilk gunden itibaren anilarini saklayabilecegim etiketlerin oldugu çok güzel bir album. Benim cok hoşuma gitti ama samimiyetiniz yok fazla olur bence. Ya kiyafet yada zarfa para koyup verebilirsiniz. Bebek sampuani, bakim yagi gibi alternatif urunlerde alabilirsiniz
-Reklam-
+1 oy
(2,236 puan) tarafından
Kaçıncı çocuk olursa olsun kıyafet lazım oluyor hele de yenidoğan, mesela bir zıbın bir alt üst takım olabilir ama yarınmış hemen alacak vaktin yoksa dediğin gibi bezde olabilir. Bu arada çağırmış sonuçta ben giderim hiç tanişmıyor değilmişsin
(206 puan) tarafından
Evimin yakınlarında çok güzel bebek mağazaları var illaki bulurum bişey kıyafet bakıyım ben evet daha mantıklı o zaman
0 oy
(2,650 puan) tarafından
Keşke gitseydin böylelikle hem tanışmış olurdunuz hem numarasını alırdın :)) 
(206 puan) tarafından
Mevlid yarın canım 10 ay oldu bu eve taşınalı ama henüz o samimiyete varamadık ama davete icabet etmekte gerekir bilemedim yani
(2,650 puan) tarafından
Bez al bence canım en ideali o 10 aydır da nasıl tanışmadınız şaşırdım yani :)))
(206 puan) tarafından
Sokakta karşılaştıkça sohbet ediyoruz aslında balkondan balkona da konuşuyoruz ama henüz eve davet edecek ya da numara alınacak kadar bi samimiyet gelişmedi mevlide davet etti işte ilk adım ondan gelmiş oldu gitmek gerekir değil mi ya
0 oy
tarafından
Bence bez iyi fikir hem değişiklik olur sana da canim hem de kaynaşirsiniz☺
(206 puan) tarafından
Çok abes kaçmaz değil mi bez sonuçta en çok kullanılan şey o hangi marka alsam pişik olayı da varya bir de
0 oy
(29,293 puan) tarafından

Kullandığı bezi bilebilirmisinki 

Bence bir takım elbise alsan daha uygun olabilir

(206 puan) tarafından
Fişini içine koyarım diye düşündüm kullanmazsa değişir ya da bebem natural çoğu bebeğe pişik yapmıyor bende ondan kullanmıştım bilmiyorum kıyafet mi alsam şöyle kışlık güzel bir takım
(29,293 puan) tarafından
Yani kiyafet bence uygun bez mantıklı gelmedi
(206 puan) tarafından
Benim oğluma getirmişlerdi mevlidinde inan her tür bezden de vardı ve evet bi zaman bez almamıştık ama bitsinler diye 4 göz bakmıştım bizim bezden yana pişik sorunumuz yoktu en dandik bezide taksam okeydi oğlum ama çok sızdıranlarda vardı yani evet :)
(29,293 puan) tarafından
Tabi öylede her bebek bir olmuyor
(206 puan) tarafından
Öyle canım evet olmuyor
0 oy
(2,559 puan) tarafından
Bir takım kıyafet alabilirsin 
(206 puan) tarafından
Öyle yapacağım canım
0 oy
(849 puan) tarafından
Ya bir takım elbise al yada 200 TL verebilirsin çıkamadım almaya falan dersin para vermek daha iyi bence
(206 puan) tarafından
200 tl de hepten çok az be canım bi paket bez alınmıyor mama alınamıyor kıyafetlerin yanına yanaşılmaz kıyafet alayım ben daha mantıklı sanki
(849 puan) tarafından
Ya zaten çok yakının değil bence ideal ama sen bilirsin yinede
0 oy
(838 puan) tarafından
Şahsen benım komşum bana bez getırse ben bozulurım bence öyle bısey yapma 200tele verebilirsiniz
(206 puan) tarafından
Bana çok getiren olmuştu ama canım ya:) 3 sene önce tabi. Kıyafet alayım diyorum daha mantıklı sanki
(838 puan) tarafından
(˵ ͡° ͜ʖ ͡°˵)ana vllhı ben hıc yasamadım o yüzden bence takım al akraban olsaydı bacın falan ayıp olmazdı ama komşuya o yüzden bıraz tuhaf olur
(206 puan) tarafından
Hiç o şekil düşünmemiştim biliyo musun hani en çok bebeğe bez gidiyor ya öyle düşünmüşler almışlar diye düşünmüştüm
(838 puan) tarafından
Haklısın cane sorun degıl o yüzden bızlere danıstın ya
0 oy
(5,629 puan) tarafından
Ben olsam zarfın içine 200 tl koyardım ismimide yazardım hanı mevlüd kalabalık ya ondan isim yazardım mevlüde giderdim kendisi alır zaten ne ihtiyacı varsa
(206 puan) tarafından
Zarf da olabilir bak o da mantıklı sanki isim de yazılırsa amaaan önemli olan gönlü hoş etmek
(5,629 puan) tarafından
Sen dediğim gibi yap canım adını yazki belli olsun insan o kalabalıkta unutuyor
(206 puan) tarafından
Elim boş gidip para vermek ayıp olmaz değil mi evine ilk defa gideceğim sonuçta
(5,629 puan) tarafından
Bak şöyle yap bır ev hediyesi koy bıde zarfa para koy hedıye paketi yapıp götür bana öyle yapmıştı biri kimin getirdiği de bellıydı ismi yazdığı için hoşuma da gitmişti
(206 puan) tarafından
Bu da güzel fikir evet doğru söylüyosun canım
0 oy
(2,330 puan) tarafından
Herkes farklı bez kullanıyor bence bez alma. En güzeli para sonuçta eksiği neyse onu kendisi alır 
(206 puan) tarafından
Kıyafet alayım dedim canım elim boş gitmek istemedim de yani
0 oy
(5,593 puan) tarafından
E bebekten hediye ceki almanizi oneririm. 
(206 puan) tarafından
Onun için biraz geç kaldım sanki canım ya yarın öğlende mevlid
(5,593 puan) tarafından
Sabah gidip alamaz misin canim ?
Bebek kiyafeti de olur yani
(206 puan) tarafından
Evime en yakın e bebek 25 dakika otobüsle sabah biraz zor üşenirim :) ama çok güzel bebek kıyafeti satan mağazalar var illaki bulurum bişeyler
(5,593 puan) tarafından
1-2 beden buyuk kiyafet alin :)

İlgili sorular

0 oy
9 cevap 781 göst.
10 Mart 2021 Diğer kategorisinde ❤sevgi seli❤ (667 puan) tarafından soruldu
0 oy
49 cevap 1,278 göst.
18 Kasım 2020 Diğer kategorisinde Gamzenur25 (411 puan) tarafından soruldu
0 oy
5 cevap 214 göst.
24 Eylül 2021 Aile & Aşk kategorisinde Nursena324 (550 puan) tarafından soruldu