0 oy
65 göst.
Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde (878 puan) tarafından
sut ve sut urunleri alerjimiz sebebiyle diyetteydim 1 aydir dr arada ac ve dene hala devam ediyor mu dedi en sonki kontrolde . Ben de dun yogurt yedim tek ogun ben de 3 gun mu yiyecegim ek gidadaki gibi yoksa 1 ogun yeterli mi bir de devam ettigini nasil anlarim yine kanli kaka mi gormem gerek 

4 Cevaplar

0 oy
(7,438 puan) tarafından
1 öğünde yesen hemen bebekte karın ağrısı başlar huzursuzlanir ağlar canım 9 ay sürmüştü bizimki
(878 puan) tarafından
surekli mi aglayacak yoksa araliklarla mi yani boyle emb.sil gibi soruyorum da bebegim oyle ota cope aglayan bebek degil arada aglar yani anlayamiyorum aslinda
(7,438 puan) tarafından
Estağfurullah benim kızım uyuduktan 10 15 dk sonra çığlık çığlığa ağlayan bir bebekti kakasindada mukus görürsün ileri seviyelerde kan goruluyo ama bariz benimkinin karnı ağrıyordu ayaklarını çekerdi bide aşırı gaz yapıyordu gazı çıksa bile bitmiyordu
(878 puan) tarafından
hmmm anladim cook tsk oyle belirtiler yok yemeye devam etsem mi acaba
(7,438 puan) tarafından
Bebeğinde problem yoksa dene canım ne şikayeti ile gittinizde süt alerjisi dediler
(878 puan) tarafından
kanli kaka vardi
-Reklam-
0 oy
(79 puan) tarafından
Emziriyor musun ona göre yazacağım
(878 puan) tarafından
evet canim
(79 puan) tarafından
Önce çay kaşığı, diğer gün tatlı daha sonra normal kaşık ile ye yoğurdu. Bu sırada bebekte döküntü, huysuzluk, kusma, mukuslu kaka, ateş herhangi biri olmazsa geçmiş alerjisi demektir. Benim kızım da alerjik sizin gibi
0 oy
(5,577 puan) tarafından
Canim nasil acacagini soylemedi mi

İlk once ev yogurdu mayalayip sonra onla lor peyniri yapacaksin. O lop peyniriyle pogaca yapacaksin. 3 gun yiyeceksin. Hergun 1 tane. Baktin bisey olmuyo sonra lor yiyeceksin 3 gun daha. Yine bisey olmuyosa yogurt deniceksin. Bizim bu surec 1 ay surdu.
(878 puan) tarafından
soylemedi ya degisik bi dr arada ac dene deneyerek bul dedi
(5,577 puan) tarafından
Oyle sey olur mu canim. Nette var diyet acma pramidi diye.
Bizim coklu besin alerjisiydi ben cok ayrintili ve yavas ilerledim.
Bebekte kusma,ishal,egzama ,mukuslu kaka gibi tepkiler olabilir. Tabi insallah gecmistir.
0 oy
(1,888 puan) tarafından
Ben hemen hemen 2 sene sonra başladım..

Vücudun da döküntüler oluyor kuruyor 

Yanakları özellikle.

Boynu 

El kol içi dışı .

Sadece kakadaki kan değil yani

Bunlardan birini görürsen bırak yine canım 

İlgili sorular

0 oy
2 cevap 97 göst.