0 oy
81 göst.
Aile & Aşk kategorisinde (144 puan) tarafından
Bi yerde mi okumuştum duymuşmuydum tam hatırlamıyorum doğum yaklaştıkca geceleri sürekli uyanmak seni doğuracak cocuğun gece sürekli uyumasına hazırlıyormuş diye. Onu bilmemem ama son 1 ayım kaldı bu gecirdiğim ay boyunca uyku uyuyamaz oldum uykuda eski tat yok ve o kadar yorgun olmama rağmen yine kolay kolay uykuya dalamiyorum sizlerde de öyle mi merak ettim? 

5 Cevaplar

0 oy
(2,129 puan) tarafından
Stres sadece ama uyusan daha iyi olur çünkü bebek doğunca fazla uyuyamiycaksn heycandan :))
(144 puan) tarafından
Sitres yok aslında daha cok bel ağrısı karın kaşintisi bacak uyuşukluğu ve sık sık idrare cıkmadan kaynaklı tat almamiyorum
-Reklam-
0 oy
tarafından
Uyku düzenim mahvolmuştu bunalıma girmiştim son zamanlarda zaten nefes alamıyordum oraya dön buraya dön son zamanlar aşırı zordu 
(144 puan) tarafından
Bnim cok bel ağrısı karın kaşintisi bacak uyuşukluğu ve sık sık idrare cıkmadan kaynaklı tat almamiyorum.
0 oy
(2,487 puan) tarafından
37 haftalığım bende sabaha kadar 10 kere kalkıyorum artık deliksiz uyku nedir bilemez oldum 
(144 puan) tarafından
Hic sorma özellikle de sık sık idrare cıkmak icin uyaniyon
0 oy
(1,617 puan) tarafından
Bende öyleydim gece 3 e kadar uyuyamıyordum ama bebeğim öyle olmadı uykuyu seven bir bebeğim var büyük ihtimalle ne zaman doğum olucak bir ay kaldı acaba nasıl bir doğum olucak endişesiyle uyuyamıyoruz 
(144 puan) tarafından
İşaAllah :)) Bnde sitres yok aslında daha cok bel ağrısı karın kaşintisi bacak uyuşukluğu ve sık sık idrare cıkmadan kaynaklı tat almamiyorum
(1,617 puan) tarafından
Bende de o oluyordu bebek artık iyice aşağıya basıyor bu da sık sık idrar getiriyor ama bebeğin uykusuna bir etkisi olmuyor benim kızım aşırı ama aşırı uykucu bende aşırı uykucuydum ama hamileliğin son dönemleri mide yanması uyuya dalamama susuzluk açlık sık idrar derken mahvoluyordum
0 oy
(5,575 puan) tarafından
Ben 4-5 ayliktan beri uyku sorunu yasadim. Bebegim geceleri cok hareketliydi. Hele son ay 3-5 arasi uyanirdi. Bende rahat yatamazdim zaten. 

Allahim bi dogdu surekli uyaniyo 3-5 arasi da uyumak istemiyodu :D uyku sorunu olan bi bebekti bizim ki. 1.5-2 sene uyumadim. 
(1,926 puan) tarafından
Ayy benim 2. Bebeğim bu. Geceleri sabaha kadar uyanık doğunca da mı öyle olacak acaba yandık valla :(
(5,575 puan) tarafından
İlk bebeginiz uyuyomuydu :)
Benim ki sansima boyle uykuyu sevmeyen bi cocuk. Abartmiyorum alkis yapmayi ogrendi bi gece uyandi uyutmaya calisiyorum 1 saat alkis yapti :D
(1,926 puan) tarafından
İlki gece karnımda uyuyordu hareketsizdi. Doğunca da uykucuydu hala da uykucu 2 yaşında mesela 14 saat civarı uyur. Şimdi ikinci sabaha kadar kıpır kıpır gündüz daha sakin
(5,575 puan) tarafından
Masallah diyeyim :) benim ki gece gunduz uyumazdi. Suan 3 yasinda 1 senedir ogle uykusunu da birakti.
Uykusuzluk sorunundan dolayi 2.cocugu dusunmuyorum :D

İlgili sorular

0 oy
5 cevap 99 göst.
1 Ekim 2024 Moda kategorisinde Neyla (446 puan) tarafından soruldu
0 oy
3 cevap 46 göst.
0 oy
2 cevap 313 göst.
28 Kasım 2021 Diğer kategorisinde Arifekalan (170 puan) tarafından soruldu

409,804 soru

12,320,554 cevap