0 oy
115 göst.
önce Ev & Yaşam kategorisinde (547 puan) tarafından
Kızlar hep başıma geliyor ve bu durum canımı çok sıkıyor mesela en küçük bişey alsam illa onun başına bişey geliyo neden böyle anlamıyorum mesela çok severek koltuk aldım beyaz bu bohem modelden beyaz leke çıkmayımca hafif çamaşır suyu ile sildim orası beyazlamış bütün hevesim modum kaçtı koltuklardan:(bunun gibi bir sürü dolap aldım geçen sene üzeri çizildi canım sıkılıyor hemen soğuyorum öyle bir pantolon alsam bir bakıyorum ya bir yere ilişir ya tiftik olmuş yani ne bilim birde detaycı biriyim ondan başima geliyor galiba :( var mı benim gibi olan ya yoksa ben mi pimrikliyim insan severek aldiği şeyi başına bişey gelince üzülüyor ya 

5 Cevaplar

+2 oy
önce (13,062 puan) tarafından
çamaşır suyu kullanmak senin hatan, çizilme kullanıcı hatası. 

tiftiklenme ise belki kumaş kalitesine bakmadan aldın.

evet insan üzülür ama kullanma talimalatlarına, temizlik talimalatlarına uymak gerekiyor. alırken de iyi incelemek lazım
önce (547 puan) tarafından
Ben zaten kimsenin hatası demedim herşey denedim çıkmadı koltuk da beyaz zaten çamaşır suyu bişey etmez diye düşündüm siyah koltuğa çamaşır suyu sürmedim sonuçta.. Dolabı da kimse bilerek çizmedi genel olarak yazdım siz iyi okuyun bence
+1
beyaz koltukta çamaşır suyunun leke bırakmayacağını düşünmek de ne bileyim... neyse hayırlı alışverişler
He bi siz biliyorsunuz herşeyi ben ne yazdım orda her şeyi denedim çıkmadı en son onu sürdüm dedim sen beyaz çamaşır ında leke olunca ne yapyorsun merak ettim
+1
her şeyi bilemem ama bildiğim şeyler de var şükür.
leke çıkarıcı kullanıyorum, kumaşa uygun, koltukta ise koltuğa uygun, döşemeye uygun leke çıkarıcısı kullanıyorum. çok şükür alternatif ürünler çıkıyor artık. araştırıp buluyorum.
-Reklam-
+2 oy
önce (18,181 puan) tarafından
Çamaşır suyu ile sildiysen beyazlaması sürpriz değil ki 
Beyaz koltuğu sildim bacım siyah koltuk değil sen beyaz çanaşıra çamaşır suyu katmadın mı hiç yazdığımı iyi okuyun yahu
önce (18,181 puan) tarafından
Çamaşır suyu beyaza da sürülse renkliye de rengini değiştirir bu yaşanan olayla öğrenmiş oldun
+2 oy
önce (3,487 puan) tarafından
Canım bence çok detaycı olduğun için takılıyor olabilir. Yani yanlış anlama yeni bir şey alınca hepimiz seviniriz ama mutluluk sadece eşyaya bağlı değil. Hemen soğuyorum dediğin için söylüyorum yani senin yaşantını bilemem. Benim de var aynı koltuktan üstü harita gibi oldu mesela umrumda değil. Ya sürekli yıkatırım ya da kullanışlı bir şeye kaplatırım. Belki kullanışını düşünmeden sadece hevesle alışveriş yapılınca da gerçekleriyle yüzleşiyoruz. 
Üzeri nasıl harita oldu anlamadım beyaz mı
önce (3,487 puan) tarafından
Evet krem keten olduğu için sadece su damlalarının izi kaldı öyle
+1 oy
önce (4,397 puan) tarafından
Sormazlar mi sana niye camasirsuyu  diye geçmiş olsun cnm 
Beyaz ya hani koltuk siz hiç beyaz çamaşıra bi haliya çamaşır suyı katmadınız mı Allah aşkına siyah değil renkli değil beyaz koltuk
+1 oy
önce (10,392 puan) tarafından
Aslında bakıldığında bu saydıklarım senin hatan. Pimnirikli olmak yerine biraz daha dikkatli davranabilirsin. Şimdi hangi kadına sorsan camasirsuyunun renk agirttigini bilir bile bile niye çamaşır suyu ile sildin ki leke çıkarıcı vs. Bişey ile silebilirdin. Dolabı da illaki bir şekilde çizmissin duran eşya yerinde dururken çizilmez neticede 

İlgili sorular

0 oy
5 cevap 80 göst.
0 oy
32 cevap 896 göst.
28 Mart 2020 Diğer kategorisinde admin (163,659 puan) tarafından soruldu
0 oy
13 cevap 457 göst.
10 Eylül 2023 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
6 cevap 302 göst.
15 Mart 2023 Aile & Aşk kategorisinde Masallarulkesi_ (241 puan) tarafından soruldu

409,789 soru

12,319,906 cevap

38,930 kullanıcı

Kategoriler

...