0 oy
280 göst.
Diğer kategorisinde (338 puan) tarafından
Kızlar çok eksik var sizce kaç parça daha almalıyım ? Şunu çok al dediğinz birşey var mıdır

6 Cevaplar

+1 oy
tarafından
Kış ayına geliyorsa bol bol uzun kollu zıbın al canım. Yaza denk geliyorsa da yarım kollu olanlardan. Zıbın çok kullanılır her zaman. Mevsimlik Yelek mutlaka olsun bı tane. 
-Reklam-
0 oy
(338 puan) tarafından

Azda olsa bunlar idare eder mi 

image

(7,083 puan) tarafından
Bunlar bence çok az canım 5 6 tane kolsuz 3 4 tanede takım olanlardan al bence
(13,334 puan) tarafından
Az yavrum bu çocuk hiç mi kusmayacak terlemeyecek
(1,965 puan) tarafından
12 13 takım var benim indirimden almıştim erkenden. Yenidoğan az alın diyorlar ama ne giydirecegiz. Hastanede mesela dogunca hemşire giydirmis. Benim yanıma gelene kadar kirlenmiş üstü kan falan olmuş hemen 2. Kıyafeti giydi. Sonra kustu 3.yu giydi. Soğuk havada dogacaksa yıka kurut hep sorun. Ben çok aldım. Kullandıktan sonra durumu olmayan birine vereceğim
tarafından
Benim sadece hastane için aldıklarım sanıyorum ki bundan fazla. Görümcelerim küçülenleri verdi ve onlara güveniyorum açıkçası o yüzden fazlasını almadım. Bi de şu hastane çıkışı diye satılan takımlar var ya, onları tam takım al diyemem ama bu yelek gibi giydirilen parçaları var onların, ilk doğduklarında onlar çok daha kullanışlı oluyo diye biliyorum giydirme şeklindeki rahatlıktan ötürü
0 oy
(1,857 puan) tarafından
Hastane için falan mı canım bunlar . Normal günlük falan mı biraz daha alsan iyi olur yetmez diye düşünüyorum çok kirleniyor üst baş çünkü 
0 oy
(1,637 puan) tarafından
Birkaç adet daha zıbın kısa kollu uzun kollu ve sıfır kollu bir kaç adet daha alt üst takım, ağız mendili bolca al, bebe battaniyesi iki tane yeterli çol bol çorap 
0 oy
(817 puan) tarafından
Bunlar az canım biraz daha uzun kollu zıbın falan al 
0 oy
(51,725 puan) tarafından
bebege gore değişir benim kizim bir aylıktı kusmaya basladi surekli kiyafet degisiyoduk bazi bebek kusmuyo temiz kaliyo bide bizim büyük tuvaleti cok taşıyordu surekli üstü degisiyodu

İlgili sorular

+1 oy
11 cevap 288 göst.
10 Aralık 2024 Diğer kategorisinde Prenseees Annesi (163 puan) tarafından soruldu
0 oy
15 cevap 454 göst.
0 oy
0 cevap 55 göst.
0 oy
0 cevap 38 göst.

410,438 soru

12,344,961 cevap

39,985 kullanıcı

Kategoriler

...