+4 oy
487 göst.
Diğer kategorisinde (11,455 puan) tarafından

Şuan da mutluyum dünyalar tatlısı bir kızım var ama ben evlenmeden önce ki hayatımı çok özlüyorum 20 yaşında başladım çalışmaya 2 yıl kadar çağrı merkezinde çalıştım sonra kendi mesleğimi yapmaya başladım onuda sevemedim çok fazla yoruluyordum babam 2 tane kahvalti salonu açtı  birine ben bakıyordum birine o çok mutluydum kendi işimi yaparken ve ben bunlari elimin tersiyle itip evlendim ben evlenince kapattı babam orayı dükkanların ikisi de benim uzerimeydi babam o kadar değer verip bana iş yeri açıyor ben 1.5 yıl sonra evleniyorum şaka gibi babam da şok olmustu zaten şimdi o kadar özlüyorum ki o günleri ❤️ :'(

30 Cevaplar

+4 oy
(12,542 puan) tarafından
Ay şuanki hayatimda guzel ama ozgurlugumu çok ozledim ya. Ozgurluk derken esimde sikmaz istedigim yere giderim istedigi alir yer istedigimi giyerim asla karismaz. Maddi sikintimizda yok sukur. Ama ben o hic is yapmadigim laylaylom biseyi dusunmedigim. Istedigimde sabah uyuyabildigim her aksam arkadaslarimla bulustugum yemekler sinemalar gezmeler kahvaltilar. O gunleri ozledim valla. Sorumluluksuz gunleri yani :) prensesler gibiydim baba evinde diyo ya gercekten oyleydim annem elimizi sicak sudan soguk suya sokmazdi valla. Ama bugunumuze sukur :)
(12,542 puan) tarafından
Bende 27de evlendim suan 32 :) erken bile evlenmisim :D
(11,455 puan) tarafından
Bende öyle düşünüyorum bazen 30 a kadar hayatımızı yaşayıp gezip tozup öyle evlencez demiştik ben oyunbozanlik yaptım :D eşim de ben 30 a kadar seni bekleyemem dedi ;D
tarafından
Bu ben ya kesinlikle gece eve girer öbür akşama kadar yatardım ya hey gidi günler
(12,542 puan) tarafından
Kiz ben gezdim tozdumda ama tatiller her yaz. Yurtdisinada ciktim. Lisede bile yilbasi eglencesine kalktim gittik arkadaslarimla sapncaya kalmali dansozlu eglence :D ya çok gzuel yasadim aslinda. Ama işte gel gorki doymamisim:D
(9,677 puan) tarafından
Al benden de aynısı canım. Eşimde herşeyi yapar eder ama sorumluluk fıkrı cok sıkıntı calısanın olacak o yapacak evı temızleyecek yemegı yapıcak biri bir de bakıcı olacak mis
-Reklam-
+3 oy
(766 puan) tarafından

Bende özlüyorum evliliğin bana kattığı tek şey çocuğum <3

(11,455 puan) tarafından
Aynen benimde
+3 oy
(328 puan) tarafından
Valla bekarken dinlenilen şarkılar bile bambaşka hissettiriyordu. Hayalperestlik, heyecan, planlar. Evlenince şarkı bile dinlenmez oldum. 
(11,455 puan) tarafından
Bende ya bu kadar ruhumuz çekilmiş iste
(2,125 puan) tarafından
Ya evett çok iyi hatırlarım uzun yola giderken böyle slow şarkılar dinleyip hayaller kurardim .d şimdi evliyiz neyin hayalini kuralım :))
+3 oy
(520 puan) tarafından
Ay yok valla hiç özlemiyorum hep kavga olan bir ailede büyüdüm çok zorluk çektim ama hiç yaranamadim çalıştım beş kurus almadan hep elimden alındı ve hep baskı vardı tek dışarı cikamazrim cikeamda dk başı aranirdim o yüzden hiç özlemiyorum eşim sağ olsun her istediğini yapıyor alıyor gezdirir tartissak dahi en fazla ertesi gün normale döneriz o yüzden hiç özlemiyorum ailem yüzümden en küçük şeye sinir olan adabı biri oldum panik atak hastası oldum psikolejim bozuldu o yüzden rahatım iyi çok şükür 
(11,455 puan) tarafından
Çok şükür canım ❤️❤️
(2,125 puan) tarafından
Bu ben babamdan o kadar çok çektik ki kardeşim annem ben annem her gün evlen git diyordu bana reşit olmadan evlendim ama çok şükür eşim cocuklarimizla bana bakıyor babam gibi değil hala ailemden çok uzağım hakkımı helal edermiyim bilmiyorum çok şiddet gördüm camdan bakınca erkekleremi bakiyorsun diyip dayak atıyordu babam bana okula gitsem gelip okulda dövüyordu beni nedensizce parka çıksam parkta döverdi gelip 17 me girdigim gün nikahim oldu
+2 oy
(7,462 puan) tarafından

Ben biraz özledim. 

Ama ömür boyu bekar kalacak değildim ya . Çok şükür 2 çocuğum var . Diğeri büyüdü 8 yasinda . Buda büyüsün belki bende çalışırım iş bulabilirsem. 

(11,455 puan) tarafından
Bende çalışmak istiyorum çocuğumu biraz büyüttükten sonra.. ömür boyu bekar kalmakta bir tercih bence evlenince başımız göğe ermiyor neticede
+2 oy
(3,138 puan) tarafından
Çocukluğumu özlüyorum sadece şimdiki hayatım çok şükür Rabbime mutluyum eşim ve çocuklarımla
(11,455 puan) tarafından
Bende mutluyum ama zaman zaman o hayatımı da özlüyorum şuan ki hayatımla o hayatım arasında dağlar kadar fark var baya ev kadını oldum bu duruma alışık değilim alisamiyorum
(3,138 puan) tarafından
Ben 18 yaşımda çalışmaya başladım 22 sene çalıştım oğlum olunca iki senedir evdeyım eşim artık yeter çok çalıştın diyor gitmemi istemiyor annem sağolsun kızıma çok güzel baktı ama oğlum çok hareketli ona bakamaz bende artık ev hanımı moduna girmeye başladım
(11,455 puan) tarafından
Kimine göre bu mood iyide bana iyi gelmiyor çocuktan önce yine gezmem tozmam sosyal bir hayatım vardı burda bir arkadasima yardıma gidiyordum kreşi var onun şimdi evden dışarı çıkmıyoruz hep ev ev boguldum
+2 oy
(7,997 puan) tarafından

Hiç aklımın ucuna bile gelmiyor :D

(11,455 puan) tarafından
Dünyada cenneti yaşayanlar derneğisin abla sen ♥♥ maşallah maşallah maşallah ❤️❤️❤️
(7,997 puan) tarafından
Çok şükür bin şükür balım ☺❤❤❤
+2 oy
tarafından
Bekarligima dair ozledigim tek sey sinirsiz uyku baska hic bisey degil okumuyodum calismiyodum aileme inat evde oturuyodum bos bi hayatim vardi gunde 15 saat uyur kalkar temizlik yapar yemek yapar geri yatardim butun gunum boyle gecerdi evlendim esimle cocugumla cok mutluyum ckk sukur bin sukur 
(11,455 puan) tarafından
Şükür canım ❤️❤️
+2 oy
(1,783 puan) tarafından
NE geçmişi özlüyorum nede geleceğe merakla bakıyorum öyle amaçsızca yaşıyoruz bebekler büyüsün diye diye
(11,455 puan) tarafından
Öyle de deme aşko ❤️
+2 oy
(176 puan) tarafından
Evlenmeden önceki hayatimdan kaçan ben ve herşeyin sarpa sarmasi
(11,455 puan) tarafından
Kısır döngü .. Allah kolaylık versin bacım ❤️
+2 oy
(1,330 puan) tarafından
Kimse benim kadar özlemiş olamaz.Hiç evlenmeden önce bnde kendi ayaklarımın üzerinde duran güçlü bi kızdım.İstediğim zaman dışarı çıkardım kardeş gibi olduğum kız arkadaşlarım vardı.Onlarla buluşurduk bazen beraber yemek yapardık bazen gider dışarda yerdik.Marinaya gidip canlı müzik dinlerdik.Lunaparkta havadayken aldırma deli gönlümü bağıra bağıra söylediğimizi hatırlıyorum.Benim ailem sıkı bi aile ama bana güvenirler hiçbi zaman kısıtlanmadım onları da üzecek bişi yapmadım çok şükür.Sonra evlendim, boşandım.Boşanana kadar anam ağladı zaten ama hayatım alt üst oldu.Sırf başından bi evlilik geçmiş biri olduğum için insanların düşünceleri yüzünden hayatım tamamen kısıtlandı.Amcam karşıma geçip ne olursa olsun gelip bana anlatabilirsin bn senin yanındayım.Ama çöp atmaya bile dışarda görsem bacaklarını kırarım.Arkadaşın olamaz.Bak kimsesizler mezarı kimsesizlerle dolu.Araba çarpıp ölen var.Şuan bnm melek yüzümü görüyosun aksi olursa kimseye bırakmam ben şeytann olurum deyip beni tehdit etti.Ben deprem olduğunda bile aşağı inmedim.Hapis hayatı yaşadım.Ailemin uygun gördüğü biriyle evlendim sonra o zaten cahilin önde gideni televizyon bile izletmex tvdeki erkekten bile kıskanır.2017den öncesine dönmeyi o kadar çok isterdim ki 
(11,455 puan) tarafından
İnanamıyorum bu cahillik şaka mı Allah yardımcın olsun canım ❤️
(1,330 puan) tarafından
Evlenmek kadar boşanmak da normal ayetlerde de yazıyor.Ama gel gör ki doğduğun ev kaderindir..Sınavım ne zaman bitecek ben de merak ediyorum.Teşekkür ederim bu arada ♥️
+2 oy
(766 puan) tarafından
Ben geç evlendim, buna rağmen bekarlığımı çok özlüyorum. İstediğim zaman çıkıp gezebilmeyi arkadaşlarımla buluşmayı, en çok da yalnız kalmayı özlüyorum 
(11,455 puan) tarafından
Kaç yaşında evlendin asko
(766 puan) tarafından
34 yaşında evlendim şuan 41 yaşındayım
(11,455 puan) tarafından
Artık erken o yaşlar eskidenmis 18 20 li yaslar 2 erkek kardeşim var 23 25 yaşında asla evlenmek istemiyorlar 30 a kadar bekliycez diyorlar
+2 oy
tarafından
Ben hiç özlemiyorum çocukken bile evin sorumluluklarını atmıştı annem üstüme yemek temizlik çamaşır bulaşık kendi boş boş yatardı hergün bir yeri ağrırdı ben evlendim leş gibi her yer hiç ellemezmiş babam çalışmazdı para hiç olmazdı gelen giden bitmezdi okula da gidiyordum bulaşık makinası da yoktu minicik eski yapı 3 oda evde 5 kişiydik şimdi mis gibi apartmanda evim var param var karısan yok hesap soran yok beni küçümseyip azarlayak babamın dili yok gelir yer içer gider hiç birşeye karışamaz çok kötü geçti çocukluğum binlerce şükür olsun kurtuldum hepsinden şimdi sorun yokmu var tabiki ama uzatacak büyütecek kafaya takacak gibi değil 
(11,455 puan) tarafından
Anladım canım ❤️
+1 oy
tarafından
Bence insanın evliligi ne kadar da güzel olsa evlenmeden onceki hayatını ozler..ben ozluyorum mesela..gece bebegin kulak agrisindan uyumadim..sabah resmen agladim evlenmeden onceki hayatım icin..
(11,455 puan) tarafından
Ay bende çok ağladım ya bu sabah Rabbim hayra çıkarsın 4.38 de kalktık çocuk deli gibi oyun oynamak istiyor uykum var hastayım çocukla ilgilenemiyorum oturdum sinirden ağladım ve bu 1 aydır böyle gece uyku yok o uyusa ben yorgunluktan uyuyamiyorum
tarafından
Cidden yaa ..eşim sabah evlendigine pişman oldugumu sandı ..pisman degilim gene olsa onunla evlenirdim ama ne biliyim yaaa
(11,455 puan) tarafından
Ben baya pişmanım aşko okey çok seviyorum aşığım kötü bir adam değil ama yardımcı olan bir adam da değil ben sakinsem asla elini sürmez kizdiysam bagiriyorsam o zaman kalkar yapar
tarafından
Ahahah kız sende yalandan bagir..benim esim sagolsun ..gece hep o bakti ama genede bende uykusuz kaldim
(11,455 puan) tarafından
Çocuğumun psikolojisini etkilemek bağıran çağıran bir anne olmak istemiyorum gözünde yoksa anasını bile dikerim de :D
+1 oy
(19,498 puan) tarafından
E evlenince neden kapattınız. Devam etseydin keşke 
(11,455 puan) tarafından
Dükkan İstanbul da ben Maraş :)
(19,498 puan) tarafından
Biraz sapaymis yeri agshdh
(11,455 puan) tarafından
Biraz mi :D
+1 oy
(6,221 puan) tarafından

Şuan ki hayatım öncekinden daha güzel ama evlenip çoluk çocuk çoğalınca yaşlandığımi hissediyorum:'(

(11,455 puan) tarafından
Olsun bizim ruhumuz genç :D hiç kendimi 30 a yakın gibi hissetmiyorum nedense şimdi ki 20 li yaşlara bakınca ben onlarla aynı gibi duruyorum çok çabuk büyüyor bu nesil :))
(6,221 puan) tarafından
Yok cnm ya bende şuan 23 yaşındayım ama 3 çocuk büyütüyorum hepsi yatınca bende bı uzmanıyım diyom birde bakiyom ne çok yorulmuşum anlayacağın kendime vakit ayiramayinca ruhen yaşlandığımin kanıtı oluyor:)
+1 oy
(4,748 puan) tarafından
Özlerim sanmıştım herkes evlenince özgürlük kısıtlanıyor falan filan bir sürü şey söylüyordu eşim beş yll boyunca ikna etmeye çalıştı hiç öyle özgürlük falan kısıtlama kıskançlık bir disiplin falan olmadı hala biz aynıyiz sadece aynı evde yaşıyoruz ve mutluyuz :) 
(11,455 puan) tarafından
Çok şükür canım ❤️❤️
+1 oy
(3,342 puan) tarafından
Bebekten önceye kadar ben çok rahat ve özgürmüşüm onu anladım 
(11,455 puan) tarafından
Evet bende öyle
+1 oy
(3,558 puan) tarafından
Suanki hayatimdan pek memnun değilim babamı özledim sakalasmayi özledim kocamda hep bı ciddiyet ne oturduğumdan zevk aliyom ne yattigimdan yan gelip yatmayı özledim gezmeyi özledim kapının önünde toplasip oturmayı bayramlarda geleni gideni özledim burda bu saydiklarimin çoğu yok ama işte napacan be Nurcum hayat devam ediyor yaşamak lazım bı sekilde. 
(11,455 puan) tarafından
Ah merommm ahh .. kaç yıllık evlisin sen aşkom ❤️
(3,558 puan) tarafından
5 yıl oldu
+1 oy
(1,453 puan) tarafından
Yok ben özlemiyorum ya iyim şimdi çok şükür diyim
(11,455 puan) tarafından
Çok şükür ♥♥

İlgili sorular

0 oy
33 cevap 711 göst.