Kimse benim kadar özlemiş olamaz.Hiç evlenmeden önce bnde kendi ayaklarımın üzerinde duran güçlü bi kızdım.İstediğim zaman dışarı çıkardım kardeş gibi olduğum kız arkadaşlarım vardı.Onlarla buluşurduk bazen beraber yemek yapardık bazen gider dışarda yerdik.Marinaya gidip canlı müzik dinlerdik.Lunaparkta havadayken aldırma deli gönlümü bağıra bağıra söylediğimizi hatırlıyorum.Benim ailem sıkı bi aile ama bana güvenirler hiçbi zaman kısıtlanmadım onları da üzecek bişi yapmadım çok şükür.Sonra evlendim, boşandım.Boşanana kadar anam ağladı zaten ama hayatım alt üst oldu.Sırf başından bi evlilik geçmiş biri olduğum için insanların düşünceleri yüzünden hayatım tamamen kısıtlandı.Amcam karşıma geçip ne olursa olsun gelip bana anlatabilirsin bn senin yanındayım.Ama çöp atmaya bile dışarda görsem bacaklarını kırarım.Arkadaşın olamaz.Bak kimsesizler mezarı kimsesizlerle dolu.Araba çarpıp ölen var.Şuan bnm melek yüzümü görüyosun aksi olursa kimseye bırakmam ben şeytann olurum deyip beni tehdit etti.Ben deprem olduğunda bile aşağı inmedim.Hapis hayatı yaşadım.Ailemin uygun gördüğü biriyle evlendim sonra o zaten cahilin önde gideni televizyon bile izletmex tvdeki erkekten bile kıskanır.2017den öncesine dönmeyi o kadar çok isterdim ki