0 oy
260 göst.
Diğer kategorisinde (520 puan) tarafından

34 haftada besigimizi de kurduk kizlar bu gün ama soylebir şey var benim ikinci gebeliğim ve bu sefer erkek ilk kış m olmuştu onun beşiğini kullancam ama sizce dışına nevresim değiştireyim mi böyle kullanayım mi eşime kalsa kullan diyor da benim içime sinmiyor erkek olacagindan 

image

14 Cevaplar

+3 oy
(29,056 puan) tarafından

El kadar bebe ne anlamış maviyi pembeyi degistrimem ben 

Kiziminkileri oglumada kullancm

(520 puan) tarafından
Oyleye kiyafet bende kullancam da beşik sadece kılıf gibi yapayım diyorum geçireyim uzerinden sıfır beşik nerden baksan böyle bir şey 5 6 bin civaridir şimdi o kadar para verip yeni almam
(29,056 puan) tarafından
Yani gereksiz valla israf sevmem ben öyle şeyi olanı kullanırım
(520 puan) tarafından
Ben dediğim gibi bir nevresim çarşaf gibi bir şey alıp kaplamayı düşünüyorum sadece
(29,056 puan) tarafından
Öyleside iyi olur
(520 puan) tarafından
Evet bana mantıklı gelen buu
-Reklam-
+1 oy
(766 puan) tarafından
Maddi durumun elveriyorsa değiştir, bn olsam değiştirirdim
(520 puan) tarafından
Değiştirmek değilde nevresim alıp evde kendim dikisten anlıyorum biraz mavi bu bebek nevresimleriyle dikeyim geçireyim diye dusundum
(766 puan) tarafından
Ben de beşiği değil pembe nevresim değiştir demek istedim canım
(520 puan) tarafından
Öyle yapicam bende
+1 oy
(13,105 puan) tarafından
Benimki iç nevresimi bile kabul etmiyor kız pembeli civciv vardı. Bir kaplama yap bence dışına
(520 puan) tarafından
Bende öyle.dusundum yarın çarşıya çıkıp bakayım bii olmadı erkek bebek için nevresim çarşaf gibi yapayım bir sey
+1 oy
(882 puan) tarafından
değiştir bence ya yine de sen bilirsin de
(520 puan) tarafından
Değiştirmek değil de nevresim çarşaf gibi bir şey alıp kaplamayı rusunuyorum
(882 puan) tarafından
olabilir tabi :) ilerde büyüyünce fotoğrafları görecek ya özel hissetsin diye düşünmüştüm
(520 puan) tarafından
Evet yani kendini kötü hisseder ablamda pemdlbeli bende mavili olmamış diye ister istemez üzülür biraz buyunce
(882 puan) tarafından
zaten o kısmı düşünmesen hiç önemi yok. çünkü tertemiz yepyeni nevresim hala renk farketmez de işte çocuk ilerde düşünürse diye
(520 puan) tarafından
Öyle canim kızımda fazla kullanmadım ilk doğduğunda hep yanımda yattı sonradan da g ve kusma olur diye korktuğu m pek yine yatirmadim toplasan 3 4 ay anca yattı icinde
+1 oy
(2,244 puan) tarafından
Ben değiştirmem gerek yok. Bebek ne anlar pembeden maviden. Bikini giydirmiyorsun sonuçta yatak örtüsü. 
(520 puan) tarafından
Bilmiyorum bir tekrar eşimle konuşayım dediğim gibi sadece kaplamak isterim sifirdan beşik aldi mayi hiç düşünmüyorum su an böyle bir besik nerden baksan 5 6 bin vivari o kadarına gerek yok
(2,244 puan) tarafından
Yazık gerçekten başka bir ihtiyacını görürsün o paraya
(520 puan) tarafından
Bende öyle düşünüyorum zaten sadece disina bir çarşaf yapcam o kadar
+1 oy
(572 puan) tarafından
Pembiş olan yere mavi bi battaniye olur ,çarşaf olur geçirebilirsin
(572 puan) tarafından
Yada mavi tül al fiyonk yap beşiğin çok güzel
(520 puan) tarafından
Bende öyle düşündüm canim
(520 puan) tarafından
Kizimda çok severek beğenerek almistim
(572 puan) tarafından
İçinden ne geliyorsa yap bi kılıf diktir yada süsle aman boşver her şey gönlünüzce olsun her zaman küçük olmayacaklar
(520 puan) tarafından
Aynen canim
+1 oy
(7,949 puan) tarafından
Ben kızımınkileri oğluma kullandım. Ne olmuş yani.
(520 puan) tarafından
Bende kullancam canim eksra bir şey almadım sadece pembeli yerlerine bir kılıf yapmak geçiyor içimden o kadar kalkipta sıfır beşik almam zaten böyle bir besik su an 5 6 bin civarı onu alcagima ilerde bezleri ne bileyim kıyafetlerini alirim
(7,949 puan) tarafından
Kız evde kılıfı kim görecek ben oğlanı hastaneden ablasının pembe battaniyesiyle çıkardım. Onun için ayrı battaniye mi alacaktım yazık günah.
(520 puan) tarafından
Benim gelenim gidenim çok olcak o yüzden has duemucqk gibi geliyor
+1 oy
(13,567 puan) tarafından
Canim degisireceksen unisex bisi yap rengini daha kullanışlı olur sanırım ben de değiştirirdim ama imkan yoksa çok da önemli degil
(520 puan) tarafından
Ben sadece diş ndaki pembe yerleri değiştirilen komple beşik çok zor olur
(13,567 puan) tarafından
Anladım demek istediğini canım kumas alıp kaplayacaksin dimi? Bende kumaşı unisex bi renk alirsan içine sevdiğin carsaf da her şekilde uyar diye demiştim ♡
(520 puan) tarafından
Aynen canim
+1 oy
(1,347 puan) tarafından
Renklwrin cinsiyeti olduğuna inanmayan bir insan olarak kesinlikle değiştirilmesi gerekir. Bu bildiğin kız nevresimi. Hiç takmasan da olur zaten sus bu. Besigin içine direkt yatağı koy yeter 
(520 puan) tarafından
O zaman bebek sarken kafasını vurma ihtimali var ahşap yerlere
(1,347 puan) tarafından
5. Ayına kadar öyle kafasini vuramaz beşik de küçük görünüyor en fazla 6 ay kullanılır zaten. Olmadı besik kenarliklari var onlardan takılabilir
(520 puan) tarafından
Aslında küçük değil kış m bir buçuk yaşındayken bile yatmıştı sonra yer olmadiginfan kaldirmistik
(1,347 puan) tarafından
1 buçuk yaşında bunda nasıl yattı kenardan tutup kalkmaya başlayınca düşer çocuk bundan
+1 oy
(1,853 puan) tarafından
Terziye ver canım sadece pembe yerini kaplar 
(520 puan) tarafından
Ben kendimde yapabilirim. Dikisten anlıyorum biraz tekstilde çalıştım once
(1,853 puan) tarafından
O zaman süper canım uyguna da gelir
(520 puan) tarafından
Aynen canim
+1 oy
(17,749 puan) tarafından
Canım fazla renge takılma erkekler bile pembe kırmızı renkte kıyafet giyiyor yani 
(520 puan) tarafından
Takılmak değilde kızda pembe erkekde mavi hoş duruyor yada sarı gibi bir şey yapmak istiyorum
+1 oy
(1,865 puan) tarafından
Bacım ilk oğlumda pembe vardı elimde yani annem öyle yapmıştı. Cinsiyet belli değildi.

3. Bebem oldu hala aynısını kullanıyorum. İsrafa , fuzuli şeylere gerek yok. Kullanışlıysa kalsın 
(520 puan) tarafından
Ben sadece diş kaplamayapcam çarşaf alıp beşik değiştirmeyi dusunmuyorum
+1 oy
(1,530 puan) tarafından
Tersteb klansaniz nevresimj beyaz kismi disari gelecek sekilde sorun olur mu acaba. B3nimde oglumun anne yani besigi vardi hic kullanmadim kopekli ve dinozorli nevresimj vardi hala onlari kullanacagim. Yeni almayacagim. Gerek duyarsam pembe ve lila vattaniye uzerine ortecegim. Hic kizima uygun  nevresim almadim. Besigimizde sizinki gibi sepet besik beyaz nevresimli sadece 
(520 puan) tarafından
O zaman da çok kirlencek bir mavili nevresim gibi bir şey alcam onu dikip kaplicam
0 oy
(3,031 puan) tarafından
Ben olsam değiştirdim yani çok da büyük ve zahmetli bişe değil ama değişmezsen de çok abartılacak bişe değil kendi fikrin

İlgili sorular

0 oy
23 cevap 623 göst.
+1 oy
7 cevap 215 göst.
3 Ekim 2024 Aile & Aşk kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
2 cevap 125 göst.
30 Temmuz 2022 Aile & Aşk kategorisinde nurr001 (2,565 puan) tarafından soruldu
0 oy
13 cevap 347 göst.
4 Temmuz 2022 Diğer kategorisinde Ashshhshs (996 puan) tarafından soruldu