0 oy
94 göst.
Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde (1,191 puan) tarafından
Yüzümde bu aralar asiri bi sivilce cıkmaya başladı sivilce serumu aldim faydası olmadı  doktora gittim bir sey cıkmadı ya neden kaynaklanıyor ne yapabilirim 

5 Cevaplar

0 oy
(1,247 puan) tarafından
Ben yüzüme sarı kantoron yağı kullanıyorum bebek gibi yapıyor ama devamlı kullanman gerekiyor kullanırsan eğer iki gün bırakınca tekrwr çıkıyor  her akşam yatmadan önce yüzümü temizleyip 2 damla sarı kantoron yağını elime dağıtıp sürüyorum bana iyi geliyor 
-Reklam-
0 oy
(634 puan) tarafından
Ben de birkaç gün önce bununla âlâkalı post atmıştım kimisi gül suyu kimse gül suyu sabunu kimisi de aloe veralı sabun önermiş
0 oy
(1,415 puan) tarafından
Üniversite yıllarında Arnavut bir arkadaşım vardı Arnavutlar da böyle kendi bakımlarına cilt bakımlarına hep böyle organik şeyler kullanırlardı bir şişe sade maden suyu ile kil al ocakta güzelce kavuranı kavanoza koy haftada 2 kere maske yap yıka İnan benim üniversitede Yüzümdeki var ya o akneler bile irin irindi böyle kocamandı şu an cildim bebek gibi
0 oy
(141 puan) tarafından
Tonikler serumlar var onlardan deneyebilirsiniz öncesinde aloeveralı sabunla yıkayıp 
(1,191 puan) tarafından
Aldim deniyorum bi faydasi olmadi ama
0 oy
(331 puan) tarafından
Karaciğerinize bakıldıysa beslenme kaynaklı olabilir. Düzenli cilt bakımı fayda sağlayabilir
(1,191 puan) tarafından
Karacigerime bakilmadi ama cildiyeye dahiliye gittim kanda bir sey cikmadi cilt bakimini da yapiyorum düzenli artk
(331 puan) tarafından
Kan tahlillerinde bakmışlardır belki de ama cilt sorunları karaciğerden kaynaklı olabiliyor. Stresten bile olabilir. Bol su içmek lazım. Sigara vb uzak durmak lazım. Yapıyorsanız zamanla geçer. Gözenekleri güzelce temizleyip toniklemek lazım. Nemlendiriciyi de su bazlı kullanmak lazım

İlgili sorular

0 oy
1 cevap 53 göst.
2 Temmuz 2024 Diğer kategorisinde Hicrannn (1,191 puan) tarafından soruldu
0 oy
4 cevap 285 göst.
0 oy
3 cevap 42 göst.
0 oy
1 cevap 34 göst.

404,874 soru

12,128,621 cevap