0 oy
154 göst.
Aile kategorisinde (5,979 puan) tarafından

image

8 yaşına girecek oglum yarın.  Tutturdu okulda kutlayacakmis . 25 kişilik pasta yaptırdık 800 TL tuttu . Galatasaraylı olacakmis pasta  illa. Bende tuzlu tırtıl kurabiye yaptım pastanın yanına.  Hadi hayırlısı 

8 Cevaplar

+4 oy
(3,436 puan) tarafından

Beni yanlış anlamayın ama çocuğu ikna edip evde yapsaydıniz keşke diğer çocuklarda heves eder ve ailelerinin durumu imkanı olmaya bilir özenip üzüle bilirler 

Ama şimdi den doğum günü kutlu olsun iyi doğmuş yeni yaşı sağlık huzur mutluluk getirsin  

(3,436 puan) tarafından
Heves etmiş demkki
(5,979 puan) tarafından
Herkes yapınca oda istiyor .
(3,436 puan) tarafından
Haklı cnm ona birşey demiyorum inan ama birinin içinde uhte kalir diye demiştim
(50,769 puan) tarafından
bizim zamanimzda yoktu doğum günü kutlamasi ama yakin arkadaşların ben kutlardim benim yazin ortasi oldugu icin kutlayan olmazdi o zaman telefonda yoktu görüşme olmuyordu ☺️
(5,979 puan) tarafından
Bizde kutlamazdik. Ama şimdi devir değişti.
-Reklam-
+1 oy
(12,042 puan) tarafından

Neyseki bizim ogretmen ben okulda kutlama istemiyorum dedi :woot:

(5,979 puan) tarafından
Off bizimkinin yüzü yumuşak. Çocuklar sürekli kutluyor .daha cuma günü piknik yapıldı Çocuklar istiyor diye
(12,042 puan) tarafından
Valla bendr dusunmustum oglum 27 agustos dogumlu babasi falanda yoktu diye 3 kere kutladik ama okuldada yapariz sevinir demistim kendimce. Cunku yapan olur emjnim dedim. Neyse toplantida direk dediki ben yapmiyorum d.gunu. Cunku 1 pasta deniyo ama o uzuyoda uzuyo masalar doluyo. Birinin yaotigini digeri yaoamaz belkide o uzulur gerek yok. Qma her sene yilbasi degilde 1 yas buyudum partisi yapiyorum dedi. 1 pasta yaptiriyoruz buyuk herkes ufluyo. 1 yas buyuduk hepimiz diyorum dedi. Ay çok hosuma gitti :)
(5,979 puan) tarafından
Ya burda herkes kutluyor. İlk defa bizde kutlayacaz .

Ne güzel yapıyorsunuz sizde
0 oy
tarafından

10 kişilik pastaya 5000 tl veren kişi aklıma geldi şimdi :D 

(5,979 puan) tarafından
Tabak ve çatal da var yazmadım:D
(4,557 puan) tarafından
10 bin di kız düşmüştü fiyat sonradan ahahahah İdil sen olduğunu sonradan farkettim yine benn
(5,979 puan) tarafından
Belki dilan polat gibi altin tozu vardır içinde:D
tarafından
Ayy abla :D ben de burk pasta yaptırdım ulaşa 1200 tl verdim iki katlıydı hayvanlı falan 10000 5000 nedir ya hdjdjsjsjjs
Bence de başka açıklaması olamaz hdjdj çatal bıçaktan ne olacak kız bdnsnsn
(4,554 puan) tarafından
Ama pasta ev uapimi pasta görünümundeydi
0 oy
(16,898 puan) tarafından
Nice mutlu yaşları olsun inseAllah. Ama keşke okulda kutlanmasa. Yapan var yapamayan var maddi olarak..bizim öğretmen de özellikle uyardı bizi istemiyorum diye. Öğretmene haber verdiniz mi siz
(5,979 puan) tarafından
Tabiki biliyor. Diğer çocuklar da kutluyor. Pasta yiyorlar işte.  Üstelik fakir olan fazla yok buralarda .
0 oy
(2,801 puan) tarafından
Hayırlı olsun canım ben nedense okulda kutlama olayına sıcak bakmıyorum olan var olmayan var çocuklar özeniyor sonra isteyince aile de yapamayınca üzülüyorlar yanlıs anlama genel olarak söylüyorum
(5,979 puan) tarafından
Bende istemiyorum ama diğerleri de kutluyor sürekli.  Oğlan da tutturdu bende kutlicam diye . Gonlu kırılmasın diye kabul ettik
(2,801 puan) tarafından
Anladım canım iyi kı doğmuş hayırlı yaşları olsun ❣️
(5,979 puan) tarafından
Teşekkürler cnm amin
0 oy
(2,987 puan) tarafından
Uygujmus pastaniz mutlu olsnlarda bende senwye okukunda kutlucam Rabbjm nasip ederse 

Mutlu saglikli basarili bir omr u olsn insAllah nice mutlu yillara
(5,979 puan) tarafından
Teşekkürler cnm
0 oy
(3,195 puan) tarafından
Doğum günü kutlu olsun canım, bir de şu yönden düşün en azından evin dağılmaz :))
(5,979 puan) tarafından
Aynen
Teşekkürler:)))
(3,195 puan) tarafından
Rica ederim :)
0 oy
(1,567 puan) tarafından
Ben öğretmen olarak bir velinin ısrarıyla 1 kere izin vermiştim mesleğin 2.yılı. bir daha izin vermemem gerektiğini o gün öğrendim. Çocuklar o kadar özenmisti ki çok üzüldüm. Daha sonra yılbasinda 1 pasta yaptırıp  yeni yaşımızı kutlamıstik. Bir daha da izin vermedim zaten. Annesi babası değer vermeyenn çocuklar mi dersiniz. Maddi sıkıntılari olan mı neler neler var. Ama herkes yapıyorsa sınıfta siz de yapabilirsiniz tabi 
(5,979 puan) tarafından
3.sinifa gidiyor  oglum . Yıllardır yapıyorlar kimsenin şikayeti yok
(1,567 puan) tarafından
O zaman sen de yap canım çocuk heves etmiş. Zaten mesela haftanın yorgunlugu oluyor 1 dersi buna ayırır öğretmen güzel olur
(5,979 puan) tarafından
Yapacağız inşallah yarın
Cuma günü piknikte yapmışlardı zaten

İlgili sorular

0 oy
0 cevap 16 göst.
11 Kasım 2024 Diğer kategorisinde Nevbahar21 (627 puan) tarafından soruldu
0 oy
5 cevap 71 göst.
12 Ekim 2024 Aile kategorisinde Katibe Anne (52 puan) tarafından soruldu
0 oy
22 cevap 280 göst.