+2 oy
384 göst.
Diğer kategorisinde (3,791 puan) tarafından
tarafından düzenlendi

image

image

Kızlar veteriner olan yada bu cins kedi bakan bana yardımcı olabilr mi ?

6 aylık İran  kedimiz biz alalı 3 ay oluyor gözleri günde en az 2 kez siliyorum bazen 4 5 bile buluyor çay veya kaynatılıp soğumuş suyla siliyorum ama şu gözlerindeki sarı görüntü gitmiyor veteriner e götürdüm normal dedi burnu çökük bu cinsin bu sorun hep devam eder dedi bazen çok oluyor böyle baya kurumuş kan gibi oluyor 

Normal mi bu durum görüntüsü beni çok rahatsız ediyor bı sebebe bağlı olabilir mi ?? Bi ara düzeldi yine başladı 

Veteriner bu damlayı verdi günde 1 kez diye kullanmadim mi çok kötü oluyor bazen unutuyorum da 

9 Cevaplar

+2 oy
(3,927 puan) tarafından
Burada doğa dvm var ama uzun zamandır görmüyorum o veteriner istersen mesaj at belki geri döner. Geçmiş olsun cnm
tarafından
Engel yedi
(3,791 puan) tarafından
Aa neden
tarafından
Sebebini hatırlamıyorum net ama engel yedi adminle atismisti sanirim
(3,791 puan) tarafından
Aa anladım canım
(1,057 puan) tarafından
Ben de diyorum kaç gündür geldim nerde görmüyorum  diye :D
-Reklam-
+1 oy
(909 puan) tarafından
Bu kedi Ankara değil İran kedisi göz akıntısı da kalıtsal özelliklerinden hergün mutlaka bir kaç kere temizlenmesi gerekiyor bu cinsin özelliği bu zaten internete bakarsanız görürsünüz bu cins her kedinin gözü akar 
(3,791 puan) tarafından
Bende İran kedisi diye aldım Veteriner Ankara kedisi dedi. Evet siliyorum ama bazen aşırı oluyor acaba başka sebep mi var diye merak ettim yukarı da yazdım en az 3 kez siliyorum. Veteriner de akar dedi ama çok aşırı değil mi
(909 puan) tarafından
Yok bana normal geldi açıkçası arkadaşımın var bu cins kedisi o her boş kaldığında bi yoklar siler durur günde 5-10 kere siliyordur belki rahatsız olmasın kurumasın diye
(3,791 puan) tarafından
Bende siliyorum canım en az 3 kez . 4 5 kere falan oluyor çay soğumuş su sürekli pamukla siliyorum bide rahatsız olmasın diye
(909 puan) tarafından
Hepsinde ilaçla silmediğiniz sürece sorun olacağını sanmıyorum ya bu cins kedisi olupta gözü akmayanı görmedim hiç bu yavrularım da bundan çekiyor
(3,791 puan) tarafından
Yok canım ilaçla değil su bı kere de çay la siliyorum ilaç ara ara veriyorum kaç gündür yapmıyorum damla bu gün yaptm işte çok oldu oda . Evet ya yoksa gözler boncuk ♥️♥️
+1 oy
(2,813 puan) tarafından
Canim bu ankara.kedisi değil İran kedisi ve bu kedilerde göz akması solunum yolu rahstsizliklari sık gorulur. Tedaviyi bilmiyorum ama kedinin cinsini doğru bilip buna göre araştırma yaparsanız aynı kediye sahip başkalarından bilgi edinebilirs8niz belki
(3,791 puan) tarafından
Veteriner Ankara kedisi dedi:D bende alırken İran kedisi diye aldım halbuki çok aşırı akıyor
+1 oy
(1,057 puan) tarafından
Genetik bu göz akıntısı aslında silmesen  kendisi temizlemiyor mu 
(3,791 puan) tarafından
Temizliyor canım da tam temizlemiyor ister istemez kalıyor patiyle yeterli temizliği yapamıyor. Veteriner de sil dedi
(1,057 puan) tarafından
Ay uğraşılmaz sürekli de
(3,791 puan) tarafından
Napayım kız çocuk gibi oda 10 sn ayırıyorum nolcak :) o geldi geleli evimiz bereketlendi♥️ ben ilk başta hiç istemedim şimdi ne çok ben ilgileniyorum
(1,057 puan) tarafından
Ya yumuşacık çok sevimliler benim de kız kardeşimin var yiyecektim var ya severken
(3,791 puan) tarafından
Aynen çok sevimli çok muzur
+1 oy
(1,409 puan) tarafından

Ay suratsız seni :kissing: bende çok istiyorum eşim istemiyor kıl döker oğlan gırtlağını sıkı verir diyor çok döküyor mu kıl 

(3,791 puan) tarafından
Bazen çok döküyor ama biz vitamin kullanıyoruz bide düzenli tarama yaptın mı düzeliyor bizim ayrı odası var orda duruyor genelde orayı da gün aşırı hava aldırıp süpürüyorum sorun olmuyor. Evet benim kızda yıldırdi
(1,409 puan) tarafından
Almaz benim adam alsa keşke ya
(3,791 puan) tarafından
Bizde de ben istemiyordum ahkam kesiyordum asla giremez eve diye şimdi kediyle kanka oldum :D
+1 oy
(577 puan) tarafından
Gentamisin antibiyotiktir. Sürekli sürekli kullanmayın. Bu kedilerde normal malesef. Hekim muayene ettiyse ve bunu söylediyse sorun yoktur. Bazen çok nadiren kornea nekrozu olabilir. Ama genelde burun ve göz yapılarından kaynaklanıyor
(3,791 puan) tarafından
Bize veteriner hergun kullan dedi biraz düzeldi mi 2 3 gün ara ver tekrar yap dedi. Kaç gündür yapmıyorum bugün damlattm işte . Evet burunları basık ya ondan dedi veteriner
+1 oy
(13,094 puan) tarafından
Kız yeni gördüm postunu bizde de var basık burun nefes alma sorunları olduğu için yüz tiplerinden dolayı böyle oluyormuş normal dedi veteriner bize yani geçebilecek bir şey değil
(3,791 puan) tarafından
Bize de normal dedi canım da içim gidiyor gördükçe
(13,094 puan) tarafından
Acımıyor ki canım merak etme yani ona acı veren bir şey değil.
(3,791 puan) tarafından
Ayy kuzum ne bileyim sanki canı yaniyor gibi bı his var içimde
+1 oy
(51,324 puan) tarafından
veteriner vardı burda görür inşallah kedi cok cirkin ya getirsene seveyim ❤️
(3,791 puan) tarafından
Engelliymis o canım

Evet çok çirkin kızım ♥️
0 oy
(3,791 puan) tarafından
Kızlar yok mu kedisi olan 

İlgili sorular

0 oy
4 cevap 127 göst.
0 oy
14 cevap 389 göst.
22 Temmuz 2024 Diğer kategorisinde Busraaaaaaaaa (3,791 puan) tarafından soruldu
0 oy
8 cevap 221 göst.
1 Kasım 2021 Diğer kategorisinde Yusuf Eymenin annesi (148 puan) tarafından soruldu
+1 oy
19 cevap 581 göst.
9 Mayıs 2021 Diğer kategorisinde Hilal-Alp Kutay (2,755 puan) tarafından soruldu

408,338 soru

12,267,597 cevap

37,511 kullanıcı

Kategoriler

...