0 oy
148 göst.
Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde (14 puan) tarafından
22 Ağustostan beri çekiyorum bir anda ortaya çıktı allerset diye bir ilaç verdi cildiye doktoru onu kullandım sonra bilaxten mi ne onu kullandim geçmeyince daha doğrusu kullanınca geçiyor ilacı bıraktığım an geçiyor kronik mi ne oluyor diyorlar bu türüne akut ürtiker maksimum 6 haftaya kalmadan geçiyor o kadar bunaldım ki akşam olunca başlıyor zikkim hastalik Kayseri Acıbadem de Abdullah turason diye bir doktor var ona gideceğim devletteki doktordan bir şey çıkmayacak anlaşılan psikolojimi etkiledi bu hastalık ne önerirsiniz kafayı yediriyor bana

6 Cevaplar

0 oy
(5,486 puan) tarafından
 u y u z olabilir akşam kaşıntı varsa cnm ürtiker  bu kadar uzun sürmez 
(14 puan) tarafından
U y u Z sürekli olan bir hastalık canım benimki akşamları patlak veriyor sadece ürtikeri 10 yıl süren var Allah'ım korusun nasıl pis bir illet
(5,486 puan) tarafından
bende de alerji bar bir sey yeyince kaşıntı oluyor  eskiden feciydi şimdi azaldı
-Reklam-
0 oy
(4,589 puan) tarafından
Gida alerjin olabilir alerji testi yaptir 

Benimde oyleydi soya alerjim cikti sonra daha da ilerledi histamin intoleransi basladi sadece ot ve turevleri yiyebiliyorum bugun bi muz yedim gene ellerim kabardi midem bulanmaya basladi
(14 puan) tarafından
Ne pis bir illetmis bu canım bu yaşa kadar cikmadi gıdaya alerji şimdi mi patlak verdi acaba
(4,589 puan) tarafından
Olabiliyormus kuzu bende cok sasirmistim sonradan intolerans gelisebiliyormus
0 oy
(9,725 puan) tarafından
Ürtiker için sen sehır hastanesının alerjı ümnioloji bölümüne git canım. Belliki bişeylere alerjın var belkı ası tedavısıyle bır yarar saglarsın ayrıca bahsettıgın ılaclar guclu ılaclar değil. 
(14 puan) tarafından
Şehir Hastanesi'ne sıra bulmak imkansız canım özeller ateş pahası bebeğimi bile memeden kestim
(9,725 puan) tarafından
Her gun saat 10 da mhrs üzerinden deneme yap o zaman alabılırsın randevu
0 oy
(2,044 puan) tarafından
Benim eşimde de 6 ay oldu geçmiyor. Sabah çıkıyor mesela kaşınıyor adam perişan oluyor sonra aniden kayboluyor ertesi gün yine çıkıyor 
(14 puan) tarafından
Benimki akşamları patlak veriyor ve çok berbat bir illet
(2,044 puan) tarafından
Doktora gittik biz eğitim araştırmaya. Doktor gastirit var mı eşime dedi. Dahiliyeye git dedi bir test istedi. Gittiğimiz doktor bu alanda araştırmam var falan dedi
0 oy
(4,687 puan) tarafından
Bende çok çektim. Cilt doktoru krem vermişti rahatlatıyordu ama devam ediyordu. Küçük bebeğin var yorgunluktan oluyordur demişti tahlilleri yaptıktan sonra. Daha sonra da kendiliğinden geçti. 

Birde bir arkadaşım demişti ki bir tanıdığına varmış doktoru arap sabunu ile yıkan demiş denemiş ve geçmiş garip gelmişti ben denemedim ama  :)
(14 puan) tarafından
Ben neler denedim kükürt sabunları ısırgan otları kompostalar mi sürmedik vücuduma geçmiyor
0 oy
(2,017 puan) tarafından
Ayyy dur dur kız benimde son 5 gündür başıma geliyor birden bire elim kolum.bacagim kızarıyor  aniden kabariyor kaşınıyor  15 dk sonra kendiliginden geçiyor  acile gittim tahminimce alerji dun igne yapti 2 krem yazdi Bilaxten yazdi banada gecmese dahiliyeyr gitti bir anda oldu bana nolduysa 
(14 puan) tarafından
O iğneden bana üç kez yaptılar geçici çözüm ama iki aya yaklaştı neler çekiyorum ilaçlar da çözüm olmadı bende
(2,017 puan) tarafından
Vallaha brnde takipteyim dün igneye ragmen aksam yine kabardim hapada bugün basladim aniden oluyor noluyorsa gidip detayli kan tahlili yaptirip organlarima baktirmak istiyorum karacigerde falan mi bisy var acaba diyorum
Iyi bir hastanede detayli alerji testi sart

İlgili sorular

+2 oy
4 cevap 84 göst.
2 Ocak 2025 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde Fatos_0920 (2 puan) tarafından soruldu
0 oy
3 cevap 205 göst.
30 Kasım 2023 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde Prensim ve prensesim (428 puan) tarafından soruldu
0 oy
3 cevap 165 göst.
14 Kasım 2023 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde Elifylmz0660 (1,269 puan) tarafından soruldu
0 oy
2 cevap 107 göst.
4 Eylül 2023 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde Poyrazsmom (440 puan) tarafından soruldu

411,678 soru

12,393,033 cevap

43,970 kullanıcı

Kategoriler

...