0 oy
59 göst.
Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde (551 puan) tarafından
Kızlar ayın 22 nde kızımı alerji testine götüreceğim. Ama ne yaptimsa öksürüğü geçmedi bir türlü zinco fort versem olur mu 

2 Cevaplar

0 oy
(3,063 puan) tarafından
10 gun öncesinden ilaclari kesmen lazim. Öksürüğü için tereyağöna pekmez falan karistiriyorlar iyi gekiyormus. Akgunluk sakizini arastir istersen.
(551 puan) tarafından
Ak günlük sakızı yarın gidip alayım onu deniyeyim birde. İlaç verniyeyim ozaman. Canım ilik su bak yaptım ıhlamur bal yaptım pekmez tereyağı yaptım verdim göğsüne zeytin yağı sürdüm bal sarımsak limon yaptım veriyorum.
(3,063 puan) tarafından
Yapilabilcek herseyi yapmissin Allah sifalar versin. Kolaylikla gecsinde hemencecik test yaptirin insallah.  Bende iki-üç hafta evvel test günü bekliyordum. Ilac veremeden beklemek zor
-Reklam-
0 oy
(4,097 puan) tarafından
İlaç bir hafta önceden kesilmeli öksürük içinde bir kaşık bal çay kaşığınin ucuyla karabiber ve birkaç damla limon karıştır ver iyi gelir inşallah ilaç olmaz test yaptıracaksan
(551 puan) tarafından
Tamam canım teşekkür ederim
(551 puan) tarafından
Daha 9 gün var randevuye iburanin zero versem olur mu canım ? Bari gece rahat uyusun diye
(4,097 puan) tarafından
İburamin grip için öksürügune iyi gelir mi bilmiyorum canım olmadı grinnTuss diye öksürük şurubu var bitkisel öksürüğü hemen kesiyormus onu dene ama bir hafta önceden ilaç muhakkak bırakılmış olması lazım

İlgili sorular

0 oy
6 cevap 139 göst.
27 Mart 2024 Diğer kategorisinde Eda1 (167 puan) tarafından soruldu
0 oy
6 cevap 584 göst.
11 Aralık 2019 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
7 cevap 318 göst.
18 Ekim 2024 Diğer kategorisinde Hunilianne (43 puan) tarafından soruldu
0 oy
4 cevap 144 göst.