0 oy
199 göst.
Diğer kategorisinde (2,687 puan) tarafından
Kizlar çok üzgünüm kurduğum tursulsr olmamış o kadar malzeme emek boşa gitti

Az önce açtık 2 hafta oluyor kuralı açarken fokurdadi tadi da tatlımsı olmjs tursulsr da yunusamis neden olur bu kurtarmanın bir yolu var mi

8 Cevaplar

0 oy
(3,325 puan) tarafından
Tecrübeli bacılar yorum yapar canim, bende bu sene ilk kez kurdum o yüzden tecrübem yok. Acaba tuzmu az koydun veya hava mi  aldı
-Reklam-
0 oy
(766 puan) tarafından
Tuzu az olmuştur eridiyse kurtulmaz
0 oy
(1,631 puan) tarafından
Limon tuzu ve kaya tuzu az gelmiş olabilir yumuşama hava almasından oluyor benimde bozuldu tekrar yaptım yeni kapak aldım tuz ve limon tuzu bi tık daha fazla koydum şimdi çok iyi duruyor 
0 oy
(13,234 puan) tarafından
Yumusadiysa kurtulmaz yenilecek durumdaysa hemen tüketin.

Limon tuzu fazla koyarsanız yumusamaz
(2,687 puan) tarafından
Yok canım limon tuzu kullanmıyorum ama tadı da şekerli gibi resmen tuz falan yok atmadım mi acaba diye şüpheye düştüm o derece ama attım biliyorum
0 oy
(780 puan) tarafından
Kendim nasıl yapıyorsan soyliyeyim be 20 gün olmadan açmam. İlk önce bidonun en altına sarimsna doğrayıp bırakıyirum karışık turşu malzemesi sonra ortasına gelincede sarımsak sonra dolduruyorum bidonu en üste de sarimsak.

Leğene su bırakıyirum soğuk limon tuzu ile tuzu suda karıştıriyorum ne tuzlu nede çok eksi olacak tadına bakıp yapıyorum.

En bidona şu bırakıyorum. Bidonun dolmasına Bi bucuk parmak uzunlamasına kalınca üzüm sirkesi durum ağzını kapatıp serin yerde bekletiyorum. 5 yıldır Bi kere bide ziyan olmaid
(297 puan) tarafından
Limon tuzsuz olmaz mı ya limon tuzu kimyasal. Sadece tuz ile kursak limon atsak içine sirke bir de
0 oy
(50,868 puan) tarafından
kaynar suyla cam kavanoza yap 

kurtarilmaz sanirim
0 oy
(2,917 puan) tarafından
Limon tuzu 1 er tatlı kaşığı atıyorum. Bide sirke markası kemal kükrer alırım Muhakkak.tuzuda 1 lt lik kavanoza 1 yemek kaşığı Kaya tuzu atarım çıtır çıtır olur.güneş görmemesi lazım
0 oy
(20,247 puan) tarafından
Tuzmu az oldu acaba nasıl yaptın hangi tuzla yaptın eğer çok tuzluysa lahana koyabilirsin çeker

İlgili sorular

0 oy
2 cevap 171 göst.
19 Ağustos 2021 Yemek-Tarifler kategorisinde Kuzucuklarin annesi (2,995 puan) tarafından soruldu
+1 oy
4 cevap 353 göst.
25 Temmuz 2021 Aile kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
1 cevap 40 göst.
7 Şubat 2024 Diğer kategorisinde Ayferdnz16 (317 puan) tarafından soruldu
0 oy
4 cevap 124 göst.
24 Kasım 2023 Diğer kategorisinde Yasmengungor (1,287 puan) tarafından soruldu

404,763 soru

12,124,765 cevap

36,483 kullanıcı