0 oy
39 göst.
Diğer kategorisinde (310 puan) tarafından
Kızlar bebeğim 11 aylık 1 haftadır hırıltılı geçmedi antibiyotik kullanıyorum düzenli havasını veriyordum ama hala devam ediyor yarın tam 1 hafta kontrolü var soğan üstüne karanfill koyuyorum burnunu açsın diye çok hiriltisi var ya 

4 Cevaplar

0 oy
(2,075 puan) tarafından
Hırıltı varsa krup dan şüphelen bence çünkü benim kızımda oldu 2 yaşındayken antibiyotik üstüne antibiyotik kullandık boğaz enfeksiyonu dediler 3 ay süründü çocuk sonra krup dediler 1 hafta kullandım ilaç çocuk kendine geldi 
-Reklam-
0 oy
(5,285 puan) tarafından
Alerjide üst solunum yollarını tıkayıp hirilti olusturuyor. Kucuk oglum alerjen. Alerji surubu mecbur kullaniyorum bu durumda
0 oy
(900 puan) tarafından
Benim kizim 14 aylık 10 gündur öksürük ateş hırıltı vardı .bir sürü tanı koyuldu 6 doktor gezdik boğaz enfeksiyonu orta kulak enfeksiyonu falan derken en son havale geçirdi ateşten antibiyotiklere direnç gösteren bir ateşi vardı hastaneye zor yetişirdik kasıldı kaldı çocuk .Sonuç Kovid olmuşuz ailecek . antibiyotiklere direnç varsa kovidden suphelenin derim .10 gündur gezmedigimiz doktor kalmadi
0 oy
(346 puan) tarafından
Bronsiolit mi oldu yani ben kekik yağı ile sırtına ve göğsüne masaj yapıyorum sanki gazını çıkarır gibi epey fâide ediyor. Rabbim milyon kere şifa versin. Antibiyotik açıkçası bir işe yaramiyor kullansanda kullanmadan da 15-20 güne anca geçiyor. Okul başladı yine hastalıklar gırra.

İlgili sorular

+1 oy
5 cevap 47 göst.
0 oy
2 cevap 42 göst.
0 oy
1 cevap 34 göst.
5 Haziran 2023 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde Minikksm579789 (4 puan) tarafından soruldu
0 oy
3 cevap 95 göst.
27 Kasım 2022 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde Ysmnynr (381 puan) tarafından soruldu

401,074 soru

12,003,300 cevap

36,188 kullanıcı

...