Vasiyeti düşünmeye dünya telaşı müsade etmedi
Annem eşime falan söyledim eğer ölürsem kullanılabilir bütün organlarimi bağışlayın dedim hepsi tövbe estağfurullah öyle deme dedi ama ben dedim bı kere gerçektende istiyorum belki öldükten sonra birilerine umut olurum :)
Neden herkesten uzağa defnedilmekk ister ki insan. Evladınız büyükleriniz sizi her özlediğinde sizi ziyaret edebilecekleri yer olması daha güzel bence. Sahipsiz mezar olmak istemem.
Senin gibi birşey yapmadım ama başlığı görünce kahkaha attim haziranin başında Safra kesesi ameliyatı oldum bağırsagimi delmisler o şekilde kapatmışlar sonra Haziran 16 gibi bağırsak patlıyor dışkı karnımın içine dolmuş sabaha kadar bekleseydin sabaha ölürdü demişler acil ameliyat oldum 4 .5 gün yoğun bakımda kalmışım aileme yakınlarıma her an kaybede biliriz hazırlıklı olun denmiş mezar yerim bile kazilmak için hazırlanmış kızımın yanında sonra rabbim korudu servise aldılar ve ben fenalaşmadan önce 19 milyarlık alışveriş yaptım tencere tava uyku seti canım ne isterse neye ihtiyacım varsa serviste bağırsak karnımdan dışarı çıkarılmış torba takılmış ama benim gram umudum yok ağrım sancım çok hamileyim ilac veremiyorlar o kadar şeyin arasında eşime vasiyet vermiştim eğer ölürsem evlen Ama aldıklarımi kız kardeşime ver o kullansın ceyizine koysun diye vasiyet vermiştim ☺️☺️☺️☺️ umutsuz şekilde 2 ay yattim ama çok şükür şimdi kendim kullanıyorum aldıklarımi
Yazmadım ama kocama hep diyorum ben ölürsem beni bahçeye göm diye burda genelde herkesin mezarı evinin önünde
1,491,042 soru
24,366,906 cevap
347,646 kullanıcı
Lütfen şikayet nedeninizi seçin:
Yüklemek için tıklayın