0 oy
103 göst.
Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde (324 puan) tarafından
Kızlar sürekli halsizim hemen hemen her gün böyle kendimi daha dinç hissetmek için doğal ya da vitamin türünden ne kullanabilirim önerilerinizi bekliyorum

1 cevap

0 oy
(403 puan) tarafından
Kan değerlerize baktırdınız mı. 

Emzirdiniz bebeğiniz var mı, şu yüzden sordum ekstra halsiz oluyor insan 
(324 puan) tarafından
Emzirdiği bebeğim yok geçen sene kan testi yaptırmıştım ama ben kendimi bildim bileli hep bir halsizim
(425 puan) tarafından
Post sahibi değilim ama  emzirme nasıl bir etki yapıyor ki halsizlik için. Ben yorgun hissettiğim için kan değerlerime baktırdım hepsi normal çıkmıştı ama emziriyorum bu nedenle merak ettim
(403 puan) tarafından
Ya emzirirken ben kendimi çok yorgun halsiz hissediyordum dediğiniz gibi kan değerlerim normal olsa bile emzirmek vücutta baya bir spor yapmışsın gibi efor sarfediyo aslında vücudumuz o yüzden halsizlik oluyo. Ben o dönem imom latte emziren annelere özel vitamin kullanıyordum trendyol dan almıştım. Onu içince daha dinç hissettim o yüzden emzirme süreci boyunca kullandım ben onu ekstra bir enerji oluyo du. Komşum demişti bana da çok halsizim falan diyince saçlarım dökülüyordu bide onu kullanınca dökülme geçtiği gibi bise yeni saçlar çıkıyodu :) bir bak istersen canım yorumlarına.
Ama normal bir birey için de vardır vitaminler araştırmak lazım
(425 puan) tarafından
Tamm canım bakayım inşallah. Teşekkür ederim:)
-Reklam-

İlgili sorular

0 oy
2 cevap 71 göst.
0 oy
9 cevap 293 göst.
0 oy
13 cevap 636 göst.
+1 oy
2 cevap 49 göst.

410,438 soru

12,344,961 cevap